Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Yok genelde ilk embriyoyu tek, eğer varsa diğerlerini çift çift donduruyorlar. Ama çoğul gebeliğe hazır değilseniz, düşünmüyorsanız tek tek dondurmalarını rica edin. Biz bunu akıl edemedik. İlk transferim olumlu oldu ama düşükle sonuçlandı. İkinci transferde çift embriyo dondurulduğu için çift koyduk. İkisi de tuttu. Ama rahmim taşıyamadı. 23. Haftada doğum yaptım. Bir sonraki çocuk istemimde embriyolarımdan birinden vazgeçmem gerekecek. Çünkü hepsi çift. O yüzden tavsiyem tek tek dondurtmak
Bunu öğrendiğim iyi oldu bide tek tek dondurmak daha mantıklı zaten
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 🥰

Umuttepe hst rapor cikardim ve tup bebegi seyma hocada yaptim.ilk transfer yas 38 ve 10 aylik bir oğlum var🙏rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben cok memnun kaldim ve herkesede seyma hocayi tavsiye ederim.
RABBIM çocuğunuzu size bağışlasın inşallah 🤲 biz rapor için dosyamizi teslim ettik bizi aramalarını bekliyoruz ama çok geç dönüyorlar diye süreci hızlandırmak adına şimdi yumurta toplama yapıp rapor çıktıktan sonra transfer yapmak istiyorum ve büyük ihtimalle yumurta toplandiktan sonra beni arayacaklar gidince de ordaki doktor da muayene etmek isticek ve ben durumu anlatınca sıkıntı çıkarırlar diye biraz tedirginim inşallah sorun çıkarmazlar 🤲

RABBIM çocuğunuzu size bağışlasın inşallah 🤲 biz rapor için dosyamizi teslim ettik bizi aramalarını bekliyoruz ama çok geç dönüyorlar diye süreci hızlandırmak adına şimdi yumurta toplama yapıp rapor çıktıktan sonra transfer yapmak istiyorum ve büyük ihtimalle yumurta toplandiktan sonra beni arayacaklar gidince de ordaki doktor da muayene etmek isticek ve ben durumu anlatınca sıkıntı çıkarırlar diye biraz tedirginim inşallah sorun çıkarmazlar 🤲
Çok sağolun.Herhangi bir sorun cikmaz insallah bende o sekilde ilerlemistim tabi sistem degisti mi bilmiyorum.Ben ilk iğnelerimi hatta umuttepede yazdirmistim receteyle almistim.cunku konak hst sgk anlasmasi yok.dis merkezde yaptirdigimi soyleyip kendileri yardimci olmuslardi.aklinizda olsun sonraki iğnelerinizi ki ben 9. Aya kadar iğne oldum ve ayni sekilde haplarinizi saglik ocagindaki doktorunuza rica edin yazdirip alabilirsiniz yoksa diger turlu cok pahalıya patlıyor.

Çok sağolun.Herhangi bir sorun cikmaz insallah bende o sekilde ilerlemistim tabi sistem degisti mi bilmiyorum.Ben ilk iğnelerimi hatta umuttepede yazdirmistim receteyle almistim.cunku konak hst sgk anlasmasi yok.dis merkezde yaptirdigimi soyleyip kendileri yardimci olmuslardi.aklinizda olsun sonraki iğnelerinizi ki ben 9. Aya kadar iğne oldum ve ayni sekilde haplarinizi saglik ocagindaki doktorunuza rica edin yazdirip alabilirsiniz yoksa diger turlu cok pahalıya patlıyor.
Merhabalar umuttepede kadın doğum mu yazdı acaba

Merhabalar şeyma hanıma gidiyorum bende baya ilgili farkı şu bahar hanım hastane bünyesinde şeyma hanım özel tüp bebek bölümünün kendi doktoru yani tek işi tüp bebek size faydalı olacağını düşünüyorum baya ilgileniyorlar şeyma hanım doktor değilde abla gibi davranıyor zaten şuanlık transferim oldu test günü bekliyorum bende tavsiye ederim :)
Sonuç belli oldu mu

Biz yakın gidiyoruz sanirim bende tetenoz oldum allahdan bir yan etkisi olmadi.detayli ultrasonu naptin peki.ben sehir hst gidiyorum detayliyida orda cektiricem.bu arada oksapara devam ediyor musun.bana seyma hoca detayliya kadar devam edelim demisti ama itibar bey bence gerek yok demisti yinede birakmadim ben ama detaylidan sonra birakicam sanirim.
Merhaba tetenoz aşısı olduğunuzda oksapara devam ettiniz mi sorun oldu mu

X