Kesinlikle unutuluyirBizimde öyle gece uykusuna geçmeden önce ağlama krizlerimiz var bide yorucu ama bir gülüşüne herşey unutuluyor gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle unutuluyirBizimde öyle gece uykusuna geçmeden önce ağlama krizlerimiz var bide yorucu ama bir gülüşüne herşey unutuluyor gerçekten
Çok iyi canım Rabbim hayırla sonuçlandırsınTeşekkür ederim canım cevabın için
Bugün tekrar aradılar 14 yumurta dondurmuşlar yarısı 4Aa kalite dediler bu iyimi peki bu konuları hatırlıyor musun
Çok teşekkür ederim inşallahÇok iyi canım Rabbim hayırla sonuçlandırsın
Ben 2 hafta önce çektirdim. Anestezisiz 12.500 tlMerhaba yakın zamanda konak hastanesinde rahim filmi çektiren var mı acaba fiyatları nasıldı
Çok pahalıymış ya başka yerlerde araştırma yaptınız mı acaba aynı fiyat mı bir de çok canınız acıdı mıBen 2 hafta önce çektirdim. Anestezisiz 12.500 tl
Rahim filmim vardı ama doktorum kendisi tekrar çekmek istedi. Çok pahalı geldi banada ama Mecburen çektirdim işteÇok pahalıymış ya başka yerlerde araştırma yaptınız mı acaba aynı fiyat mı bir de çok canınız acıdı mı
Konrad görüntüleme merkezi diye bir yer buldum üni hastanesinden emek hoca çekiyor filmi anestezili 6500 fiyat verdiler orada çektiricem, yani yemedi anestezisiz çektirmekRahim filmim vardı ama doktorum kendisi tekrar çekmek istedi. Çok pahalı geldi banada ama Mecburen çektirdim işte
Sadece ilacı verdiklerinde şiddetli bir ağrı oluyor ama 1-2 dk sürüyor. Dayanılmayacak bir şey değil yani korkma
Çektirenler sizin gibi söylüyor bende cesaret edemedim benim ağrı eşiğim düşüktür hiç dayanamam dedimBen umuttepede cektirmistim anestezisiz ve herkesin agri eşigi farklidir bilemem tabiki yalniz ne kadar olursa olsyn bir daha asla anestezi olmadan cektirmem demistim.Evet maksimum 5 dakika suruyor ve ömrümden gitmisti
İlkini bende orda çektirmiştim 2 sene önce.Konrad görüntüleme merkezi diye bir yer buldum üni hastanesinden emek hoca çekiyor filmi anestezili 6500 fiyat verdiler orada çektiricem, yani yemedi anestezisiz çektirmek
Çekilen cihaz önemli. Eğer eski cihazsa ağrı çok saha fazla oluyormuş. Doktorum öyle demiştiÇektirenler sizin gibi söylüyor bende cesaret edemedim benim ağrı eşiğim düşüktür hiç dayanamam dedim
Nasil gidiyor hayat hersey yolunda mı?Bende bi kaç yıl önce konakta anestezisiz çektirmiştim o acıyı asla unutmam sanki belimle bacaklarımı birbirinden ayırdılar o yüzden kesinlikle anestezili öneririm
Canım iyiyiz çok şükür 49 günlük olduk biri 36 günlük benle diğeri 29 gündür baya alıştık onlar bana ben onlara çok şükür bugünlerimize diyorum tek bakıyorum rahatız şükür öyle böyle büyüyorlar sağlıkları iyi en azında sen nasılsın bebiş nasıl ? Hangi çocuk dr gidiyorsunuz ? Seninki tombik olmuştur büyümüştür
.Bunu ben de merak ediyorum. Öğretmenim şuan yaz okulu var. Doktor hayatına devam edebilirsin demişti bana. Benim de nasipse ay sonuna doğru transfer. En azından 2-3 gün rapor alsam mı bilemedim
Canım çok zaman geçtiği için net hatırlayamıyorum ama üstte alıntıladığım yerde bu konuyu konuşmuşuz okuyabilirsinKızlar iyi akşamlar bugün transfer oldum 4Aa kalite de dondurulmuş yapmam yapmamam yemem gerekenler hakkında bilgi verebilir misiniz önereceğiniz birşeyler var mı