Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Oyy kuzum benim duzelir gecicidir.bende duzceye donmeden pazartesi gidicem konağa bakalim insallah hafta icine gun verirde aradan cikartirim kalca ultrasonunuda.cihandaki neden 2. Ay dedi anlamadim
Aynen kuzum geçici değişikler çok şükür doğdu güne göre çok daha iyi gün geçtikçe düzeliyor neye göre 1 veya 2. Ay bende anlamadım

Bence atar kısa zamanda canım bazı bebeklerde uzayan sarılık oluyormuş geçicidir en kısa zamanda düzene girer

Bizimde sariligiMiz dusms sukurler olsun 5 cikti bugun olcturdukkalca ultrasonuda cektirdik ondada sorun cikmadi.Bir haftada 300 gram almis o da guzel dedi mamasiz devammis.Umarim sizlerde de hersey yolunda gider.

B Buddy x canım diğer bebişin nasıl aldınız mıı
Canım bugün taburcu oldu 20. Gün sonunda çok şükür evdeki bebeğim de sarılık oldu kan değeri 14.5 yarın Yasin hoca fototerapi için sanırım yatış verecek bugün şok ağladım hastanede kan alınırken canım çıktı resmen öyle görünce. Beslenmesinden kaynaklı değil dedi kilo almış. Erken doğuma bağlı dedi. Crp baktı bir şey çıkmadı şükür crp olsaydı enfeksiyon küveze alacaktım 1 hafta dedi ona ayrıca ağladım

Çok gecmis olsun ama biz 17 ile yatis yaptik ve emin ol geciyor rabbim baska dert vermesin

Çok sevindim kavuşmanıza bende hastanedeydim öğlen 2 gbi ikiz pusetlerle gezen birilerini gördüm sizmiydiniz acaba hiç sıkma canını bizim sarılığımız hala 8 yavaş yavaş düşer ayrıyeten ben bugün cerraha gittim oğlumun poposunda apse oluşmuş canlı canlı kesip boşalttı o kadar ağladım ki çocuğumun bağırmasına benim ciğerimi sökseler o kadar canım acımazdı. Evlat gerçekten çok değişik bir duyguymuş onlara gelmesin bize gelsin diyor insan birde biz kolay sahip olan insanlar değiliz seni çok iyi anlıyorum

Amin canım tabi dr da öyle dedi ışık ile geçer dedi senin ne zaman geçti
Hst ciktiginda düsecek elbet ve bak simdiden soyliyim daha sonra yine biraz yukselebilir bizim 11lere kadar cikti tekrar.Uzayan sarilik diye birsey varmis bir ay bitti ancak gecti bu haftaki kontrolde.bizm kilo aliminida etkilemisti bir ayda 500gram dahi alamamistik sarilik bitti haftada 300 gram aldik

Cok cok gecmis olsunn apse neden olmus ya kiyamam ben ona rabbim beterlerini yasatmasin hic birimize...ben bazen uykusuzlukdan yorgun dusuyorum ve sonra nasil zorluklarla kavustugumuzu dusunuyoru. Ve sukrediyorum gercekten cok ugrastik o yuzden midir bilmem ama cok duygusallasiyoruz...

Erkek bebeklerde olabiliyormuş neden oluyor bilmiyorum dr direk bakıp işleme girişti bende ağlamaktan neden olur diye detaylı soramadım haftaya kontrole gideceğim o zaman sorucam umarım tekrarlamaz ağır bi lohusalık yaşadığımı düşünmüyorum ama gerçekten gözyaşım hep gözümün ucunda bazen mutluluktan bile oğluma sarılıp ağlıyorum sanki bu zamana kadar boşuna yaşamışım gibi bir his Allahım yokluklarını göstermesin

Bende de depresyon hali hic olmadi ama bir ay geecmesine rağmen bende ayniyim hatta tam olarak sizin gibi gozyasim hazirda bekliyor.sevictende uzuntuden aglicam her an gibi.hamileligimde gun sayiyordum kuafore gidicem yok şunu yapicam vs vs.simdi uykusundayken ozluyorum cok delice bisey bu hic ayrilmak istemiyorum.

Kesinlikle annelik büyük bir delilik

Evet kuzum bizdik deli dana gibi ordan oraya koşturduk klasik konak hastanesi işte hiçbir şeyi tam yapamıyorlar çok geçmiş olsun neden olmuş ki apse? Ay o an seni tahmin edebiliyorum seni kesseler cidden o kadar canın yanmazdı evlat başkaymış

Ay geçmiş oldun canım inşsllah hemen atar yine de panik oluyorum nedense peki sarılık varken beslenmede mız mız mıydı benimki çok mızmızlaştı sarılığa bağladım uyanıyor ama emmiyor geceliyor ağzında zorluyorum anca 1 saate tamam oluyor önceden hop 25-30 dk ya aktif emer biterdi beslenmesi

Hlalsizligi olunca biraz emmede sorun vardi evet.Bu arada sarilik icin yatis verirlerse önden aliyorlar ucret vermeyin hakkimizi biliyoruz vs vs deyin.İlk bir ay konusunu.unutursaniz diye hatirlatmak istedim

Hlalsizligi olunca biraz emmede sorun vardi evet.Bu arada sarilik icin yatis verirlerse önden aliyorlar ucret vermeyin hakkimizi biliyoruz vs vs deyin.İlk bir ay konusunu.unutursaniz diye hatirlatmak istedim
Ayy sağol canım ya sende olmasan aklımda bulunsun iyi dedin bugün yine ölçüldü 13 çıktı 1 derece düşmüş yatış vermedi pazar yine çağırdı bakalım inşallah düşer zorla yediriyorum yıkadım dün geriye biraz rengi açıldı gibi geldi alakası var mıdır bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…