Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Çok şükür alırsın bence 1-2 güne belli ki iyi gözlem amaçlı tutuyor

Çok şükür alırsın bence 1-2 güne belli ki iyi gözlem amaçlı tutuyor
Bugün sordum şükür kusmamış mesela bakalım yarın yine emzirmeye gelin dedi pazartesiden beri her gün gidiyorum hemşireler bugün dedi emiyor yani bu bebek ama çıkış için haşa bir şey diyen yok neden orada bilmiyorum

Gözün aydın tatlım asıl maraton şimdi başlıyor diğer bebişin nasıl onu ne zaman vercekleri belli mi
Evet canım 2 saatte bir uyandırıp besliyorum şimdi bakalım bu gece nasıl gelecek yarın görüş günü diğer benimle gidemeyeceğim eşim gidecek bende salı günü gideceğim dönüşümlü yapacağız diğer bebiş emme refleksi daha gelişmedi sonrayla besleniyor ama kilosu maşallah 2100 gr ama mız mız işte emmek işine gelmiyor tamamen ona bağlı dedi dr 1 hafta 2 hafta o ne zaman emme atağına geçerse o zaman olacak dedi. Bir de hastane tabırculukta acd 3 vitamin alın dedi sen nereden buldun bulabildin mi

T tgcnc senin nasıl gidiyor bir aylık kontrole gittin mi? Biz cihan hst bir doktora gittik memnun kaldim ama bebek biraz kilo alimi yavasmis.onun disinda hersey yolunda sizde durumlar nasil?

Bu arada aklinzda olsun benden sarilik tedavisi icin yatis vermisti konak hst ve 4.000 tl ucret almisti ki almamasi lazim ilk 28 gun yenidogan hakkimiz var.Bende tavsiyeler uzerine sikayet var sitesine yazdim ve hst donus yaptilar nerdeyse 1 ay sonra ucret iadesi yaptilarKisaca aglamayana meme yok aklinizda olsun sizinde sakin bole seylerde odeme yapmayin...

Aaaa ben şok iyiki söyledin canım aklımızda olsun

Bana sadece d vitamini kullanın dediler bizde oceanın d vitaminini aldık onu kullanıyoruz canım

Biz yarın gidicez kontrole konakta mine esin eruyar varmış arkadaşım önerdi ona randevu aldım bakalım. Benim suan en büyük problemim mememi tutmaması süt sağıp veriyorum geceleri o zorluyor beni ev dubleks mutfağa in çık su kaynat sütü ısıt artık zor geliyor mamayada başlamak istemiyorum nasıl geçecek bilmiyorum

Mine hanimada gittim ben sarilikken konakta gittigim 3. Doktordu ve cok tatli gercekten.benimde sorunum ayni dogru duzgun tutqmiyordu hem sagiyordum hem arada meme veriyordum gece bir kezde mama veriyorduk.doktor bu hfta sadece sutle deniyelim kilo alimina bklim dedi ona gore mama eklicek veya devam edivez.4.250 ama yavas dedi.bu arada benimde evimdubleks cok zor oluyordu cift biberon aldim hatta bugun 3. Aldim yedek dursun diye.sagdiklarimi ona hazirliyorum en azindan gece yika vs ile ugrasmiyom.ve salidan beride gunde bir kere falan sagip verdim memeyr daha kolay alisti cekmesi daha kuvvetli.birde biberon ne kullaniyorsun? Philips vardi bende cok hizli akisli onlar sonra dr browns gectim daharahat ettim...

Benim oğlanın kilosunu henüz bilmiyorum ama ağırlaştı heralde kolum ağrıyor bi süre sonra doğumda 3155ti 15. Gün 3500 olmuştu. Bende philips avent kullanıyorum memnunum bir sıkıntı yaşamadım suanlık ama kuvezde dr brownsla veriyorlardı. Bizimki memeyi hiç tutmuyor silikon uçla nadiren tutuyor inşallah biraz daha güçlenince tutmaya baslar

Kaç kg doğmuştu oğluşun

Bende bilerek biberonla anne sütü veriyorum sağdığım sütü biberona koyup veriyorum çünkü ne kadar içtiğini bilmemek beni geriyor. Önce memeyi veriyorum biraz takılıyor meme de emiyor uyuyakalıyor sonra uyandırıp biberonla veriyorum ne kadar içtiğini görmek için. Dr söyledim neden böyle yapıyorsun dedi Yasin bey. Bende kilo almazsa tekrar küveze falan girerse düşüncesiyle panik oldum. Bakalım yarın kontrol günümüz evde 2 günde yeterli beslendi mi söyler herhalde dr. Ama başka çocuk dr bulacağım daha ilgili ve daha sakin birisini. Yasin bey çok gergin sinirli geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…