Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Benim oğlanın kilosunu henüz bilmiyorum ama ağırlaştı heralde kolum ağrıyor bi süre sonra doğumda 3155ti 15. Gün 3500 olmuştu. Bende philips avent kullanıyorum memnunum bir sıkıntı yaşamadım suanlık ama kuvezde dr brownsla veriyorlardı. Bizimki memeyi hiç tutmuyor silikon uçla nadiren tutuyor inşallah biraz daha güçlenince tutmaya baslar
Bende avent kullaniyordum akisi gayet hizli memeyi zor aliyordi sonra dr bronwsa gectim hem meme hem bibeorn ikisinide aliyor denemeni tavsiye ederim.philips hizli akinca memeyi istemiyorlar cunku en azinsan benimki ole oldu

Bende bilerek biberonla anne sütü veriyorum sağdığım sütü biberona koyup veriyorum çünkü ne kadar içtiğini bilmemek beni geriyor. Önce memeyi veriyorum biraz takılıyor meme de emiyor uyuyakalıyor sonra uyandırıp biberonla veriyorum ne kadar içtiğini görmek için. Dr söyledim neden böyle yapıyorsun dedi Yasin bey. Bende kilo almazsa tekrar küveze falan girerse düşüncesiyle panik oldum. Bakalım yarın kontrol günümüz evde 2 günde yeterli beslendi mi söyler herhalde dr. Ama başka çocuk dr bulacağım daha ilgili ve daha sakin birisini. Yasin bey çok gergin sinirli geliyor bana
Ben şimdi mine hanıma gidiyorum memnun kalırsam söylerim sanada

Bende avent kullaniyordum akisi gayet hizli memeyi zor aliyordi sonra dr bronwsa gectim hem meme hem bibeorn ikisinide aliyor denemeni tavsiye ederim.philips hizli akinca memeyi istemiyorlar cunku en azinsan benimki ole oldu
Gittik kontrole sarılığımız malesef hala devam ediyor 🥺 perşembe kalça Ultrasonu çekilcez

Gittik kontrole sarılığımız malesef hala devam ediyor 🥺 perşembe kalça Ultrasonu çekilcez
Kac cikti canım sarilik birde kalca ultrasonu bana iki aylikken yada 40 gun uzeri hatta kimide 5 kilo uzeri cekiyo dediler seninki kac kilo oldu bisey dedimi kilo alimi icin.bana cihanda doktor 60gunlukken demisti ultrason icin.

Canım kaç çıktı sarılık bir de günde kaç cc içiyor beslenmesi?
Kac cikti canım sarilik birde kalca ultrasonu bana iki aylikken yada 40 gun uzeri hatta kimide 5 kilo uzeri cekiyo dediler seninki kac kilo oldu bisey dedimi kilo alimi icin.bana cihanda doktor 60gunlukken demisti ultrason icin.
Bana kalça ultrasonu küvezde ilk doğduğunda yaptık normal dediler ama yine de 2 aylıkken gelin dedi yoğun bakım hemşireleri. Ama bugün ortopedi dr gördü bebeği 1 aylıkken getirin kalça çıkığına da bakayım dedi

Bana kalça ultrasonu küvezde ilk doğduğunda yaptık normal dediler ama yine de 2 aylıkken gelin dedi yoğun bakım hemşireleri. Ama bugün ortopedi dr gördü bebeği 1 aylıkken getirin kalça çıkığına da bakayım dedi
Sarılığımız küvezdeyken 13tü 10a düştü en son 14 günlükken 8di bugun gene ölçtüler 10 olmuş perşembe yine gidicez bakalım. Kilomuz 4550 cıktı gayet iyi dedi. Ultrasonuda ben sormadan kendi söyledi yani ne zaman cekilceğiyle ilgili cok bilgim yok

Sarılığımız küvezdeyken 13tü 10a düştü en son 14 günlükken 8di bugun gene ölçtüler 10 olmuş perşembe yine gidicez bakalım. Kilomuz 4550 cıktı gayet iyi dedi. Ultrasonuda ben sormadan kendi söyledi yani ne zaman cekilceğiyle ilgili cok bilgim yok
Benimde sarilik 11 cikti gecen cuma yani ama cokta sorun gibi konusmadi doktor.kilosuda oy masallah guzelmis kuzum cok sevindim.bende pazartesi gidiyim cekerse en azindan aradan cikmis olur sali cihan randevusuna ayri giderim napiyim bilemedim.

Ortopediye siz mi goturdunuz doktor mu yonlendirdi?

Canım bizimde bugün sarılık 9 çıktı normal dediler senin 10 normal bence bol bol beslendikçe atar inşallah o sarılığı maşallah

Ortopediye siz mi goturdunuz doktor mu yonlendirdi?
Bir ayağında içe dönüklük var anne karnı pozisyonu kaynaklı masaj önerdiler küvezde görmüş dr küvezde çıkınca masaj hareketlerini öğrenmek için götürün dediler götürdük canım masajı öğrettiler bana sonra kalça usg için 1 aylıkken getir dedi Mehmet bey konakta

Bir ayağında içe dönüklük var anne karnı pozisyonu kaynaklı masaj önerdiler küvezde görmüş dr küvezde çıkınca masaj hareketlerini öğrenmek için götürün dediler götürdük canım masajı öğrettiler bana sonra kalça usg için 1 aylıkken getir dedi Mehmet bey konakta
Oyy kuzum benim duzelir gecicidir.bende duzceye donmeden pazartesi gidicem konağa bakalim insallah hafta icine gun verirde aradan cikartirim kalca ultrasonunuda.cihandaki neden 2. Ay dedi anlamadim

Kızlar siz mama veriyor musunuz benim cihanda gittigim doktor kilo alimi az demisti suan sadece sutle besleniyor ya doymuyormus gibi geliyor bakalim sali kontrolde kilo alimina bakicak bir haftalik ama bana sutu sindirimi daha kolaymis gibi geldi mamadan ziyade sizde durumlar nasil?

Kızlar siz mama veriyor musunuz benim cihanda gittigim doktor kilo alimi az demisti suan sadece sutle besleniyor ya doymuyormus gibi geliyor bakalim sali kontrolde kilo alimina bakicak bir haftalik ama bana sutu sindirimi daha kolaymis gibi geldi mamadan ziyade sizde durumlar nasil?
Ben sadece anne sütü veriyorum hiç mama vermedim kilo alımıda iyi çıktı hiç öyle düşünme bol bol ver ben 2 saatte 1 100cc veriyorum

Canım bizimde bugün sarılık 9 çıktı normal dediler senin 10 normal bence bol bol beslendikçe atar inşallah o sarılığı maşallah
Ya atmadığını bende farkındaydımda en son 8 di işte 10 olunca birden üzüldüm ama atacak elbet sadece dediki perşembe bakarız eğer düşüş yoksa karaciğer troid enzimlerine falan bakarız onunla alakalı olabiliyor dedi

Ya atmadığını bende farkındaydımda en son 8 di işte 10 olunca birden üzüldüm ama atacak elbet sadece dediki perşembe bakarız eğer düşüş yoksa karaciğer troid enzimlerine falan bakarız onunla alakalı olabiliyor dedi
Bence uzulme bir iki ay surebiliyormus bana diger doktorlar ole soledi sutun iyi besleniyorda elbet atar kac kilo dogmustu bebis?

X