Canım doktor haftaya belki emzirme için ararız bir bebeği dedi. Ama emzirme anne bebek uyumu iyiyse çıkışa karar veriyorum dedi. Yani emziremezsem ya da bebek emmek istemezse ne olacak ? Yani her türlü uyum olur demi stres olmama gerek yoktur demi? Bilemedim nasıl olacak? Bana şöyle böyle emzir diyecekler mi emzirme kaç dk sürecek? Onlar şu göğüsü emzir böyle yap falan mı diyecek?
Canım valla ben sıfır bilgiyle gittim yanımda kimse durmadı ilk girişimde zaten emmedi 2.de emdi ama dediğim gibi kimse yanımda durmadı geldiler 1.5 saat sonra bugunlük yeter diyip alıp gittilerCanım doktor haftaya belki emzirme için ararız bir bebeği dedi. Ama emzirme anne bebek uyumu iyiyse çıkışa karar veriyorum dedi. Yani emziremezsem ya da bebek emmek istemezse ne olacak ? Yani her türlü uyum olur demi stres olmama gerek yoktur demi? Bilemedim nasıl olacak? Bana şöyle böyle emzir diyecekler mi emzirme kaç dk sürecek? Onlar şu göğüsü emzir böyle yap falan mı diyecek?
Evet canım ya bir de iğne yapılan bel boşluğum inanılmaz terliyorrrrbol su içiyorum bir de 1-2 bardak kahve ağrıya iyi geliyor
Canım bir de bana 2 ay vitaminlere devam et dediler senin nasıl? D vitamini demir magnezyum balık yağı multivitamin kullanıyorum hala? Çocuk doktoruna sormadım ama Şeyma hoca kullanabilirsin dedi
Ay saçma ama hiç bir şey söylemden gitmeleri bende sıfır bilginin evde süt sağıyorum ama hiç çocuk emzirmedim yani ya da gaz çıkarmadım insan bi anlatır bakar giderCanım valla ben sıfır bilgiyle gittim yanımda kimse durmadı ilk girişimde zaten emmedi 2.de emdi ama dediğim gibi kimse yanımda durmadı geldiler 1.5 saat sonra bugunlük yeter diyip alıp gittiler
Yok kız anlıyorsun emdiğiniAy saçma ama hiç bir şey söylemden gitmeleri bende sıfır bilginin evde süt sağıyorum ama hiç çocuk emzirmedim yani ya da gaz çıkarmadım insan bi anlatır bakar giderneyse evde video izliyim bari gaz çıkarmayla ilgili emzirme falan. Değişiklermiş canım. Ee neye göre anne bebek uyumlu diyecekler nerden anlıyorlar? Dr bana anne bebek uyumu varsa anneyi emiyorsa vericem dedi yani böyle anlayamazlar ki bende nerden anlayacağım emiyor mu emmiyor mu o da bi garip neyse 1.5 saat uzun bir süreymiş en azından şükür sokunabilmenin huzuru olur Allah yardımcım olsun inşallah
He anlamazsam galan stres olurum gibiYok kız anlıyorsun emdiğinibebeği alırken emdimi diye soruyorlar sende emdi dersin alırsın eğer cocugun sıkıntısı yoksa senin yanında daha cabuk toparlar zaten
Çektiğini anlıyorsun korkmaHe anlamazsam galan stres olurum gibi
Çok sağol canım hayırlısıyla inşallah zaman su gibi akar bir an önce bende kavuşurumÇektiğini anlıyorsun korkma
İnşallah canımÇok sağol canım hayırlısıyla inşallah zaman su gibi akar bir an önce bende kavuşurum
Merhaba sonucunuz çıktı mıİnşallah teşekkür ederim
19 Şubat
Nasil gecti emzirmeniz yolunda mi hersey bebislerde umarim iyidir
Bebişler çok şükür iyiler canım sadece erken doğuma bağlı biri emmiyor dr dedi zaten bu biraz mız mız şırıngayla bile zorluyor bizi diye o zaten bi 10 gün kadar daha kalacakmış belli değil dedi dr. Ama diğer bebiş çok şükür uyanıkken çene kasları yorulmuyor emiyor onunla çok iyiydik yani uyum sağladı 1. Girişimde tabi hemen kavramadı ama 2. Girişimde açtı sanırım baya uyandırmak içinde uğraştım o zaman ağladı ağlayınca uyanık kaldı uyanık kalınca da emmek zorunda kaldı doyunca yine uyuduNasil gecti emzirmeniz yolunda mi hersey bebislerde umarim iyidir
Ay yeni gördüm kusura bakma çok sevindim
Bize de vereceklerdi ama emzirme günü akşamı kusmuş dr dedi test yaptım enfeksiyon mu var ondan mı kustu acaba diye dedi ama şükür bir şey çıkmamış 2 gün daha takip edicem emin olalım dedi sende her gün emzirmeye gel dedi her gün gidiyorum hemşire masası önünde emziyorum 2 anne giriyoruz oda emziriyor her gün onun bebeği daha küçük üzüldüm kusunca vermedi bekliyoruz en azından dokunuyorum çok şükür ikisine deAy yeni gördüm kusura bakma çok sevindimben emzirmeden 1 gün sonra aldım canımm ben emzirme odasında emzirmiştim durumu nasıl peki ne zaman verceklerini söylediler mi