Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

K kartal86 B Buddy x sezeryandan sonra sizde de kuyruk sokumunda ağrı oluyor mu resmen hareketlerimi kısıtlıyor
Canım doktor haftaya belki emzirme için ararız bir bebeği dedi. Ama emzirme anne bebek uyumu iyiyse çıkışa karar veriyorum dedi. Yani emziremezsem ya da bebek emmek istemezse ne olacak ? Yani her türlü uyum olur demi stres olmama gerek yoktur demi? Bilemedim nasıl olacak? Bana şöyle böyle emzir diyecekler mi emzirme kaç dk sürecek? Onlar şu göğüsü emzir böyle yap falan mı diyecek?

Canım valla ben sıfır bilgiyle gittim yanımda kimse durmadı ilk girişimde zaten emmedi 2.de emdi ama dediğim gibi kimse yanımda durmadı geldiler 1.5 saat sonra bugunlük yeter diyip alıp gittiler

Sadece dediler ki bi tarafı 15 -20 dk emzir gazını cıkar sonra öteki göğsünü emzir dediler gittiler

Ben sadece demir kullaniyorum

Canım valla ben sıfır bilgiyle gittim yanımda kimse durmadı ilk girişimde zaten emmedi 2.de emdi ama dediğim gibi kimse yanımda durmadı geldiler 1.5 saat sonra bugunlük yeter diyip alıp gittiler
Ay saçma ama hiç bir şey söylemden gitmeleri bende sıfır bilginin evde süt sağıyorum ama hiç çocuk emzirmedim yani ya da gaz çıkarmadım insan bi anlatır bakar gider neyse evde video izliyim bari gaz çıkarmayla ilgili emzirme falan. Değişiklermiş canım. Ee neye göre anne bebek uyumlu diyecekler nerden anlıyorlar? Dr bana anne bebek uyumu varsa anneyi emiyorsa vericem dedi yani böyle anlayamazlar ki bende nerden anlayacağım emiyor mu emmiyor mu o da bi garip neyse 1.5 saat uzun bir süreymiş en azından şükür sokunabilmenin huzuru olur Allah yardımcım olsun inşallah

Yok kız anlıyorsun emdiğini bebeği alırken emdimi diye soruyorlar sende emdi dersin alırsın eğer cocugun sıkıntısı yoksa senin yanında daha cabuk toparlar zaten

T tgcnc canım selam bugün bebişlerden birini emzirme için çağırdı hoca saat 13 de ve 16 da acaba ne zaman çıkış verir damar yolu falan hiçbir şey takılı değildi çok şükür emzirme sonrası hemşireler taburculukla ilgili bir şey demedi emzirirken kimse ilgilenmedi bile küvezin başında emzirdim

Nasil gecti emzirmeniz yolunda mi hersey bebislerde umarim iyidir

Nasil gecti emzirmeniz yolunda mi hersey bebislerde umarim iyidir
Bebişler çok şükür iyiler canım sadece erken doğuma bağlı biri emmiyor dr dedi zaten bu biraz mız mız şırıngayla bile zorluyor bizi diye o zaten bi 10 gün kadar daha kalacakmış belli değil dedi dr. Ama diğer bebiş çok şükür uyanıkken çene kasları yorulmuyor emiyor onunla çok iyiydik yani uyum sağladı 1. Girişimde tabi hemen kavramadı ama 2. Girişimde açtı sanırım baya uyandırmak içinde uğraştım o zaman ağladı ağlayınca uyanık kaldı uyanık kalınca da emmek zorunda kaldı doyunca yine uyudu yani emmek için uyandırmak zorlayıcı geldi bana kıyamıyorum ayaklarının altına vurup çenesini gıdıklar gibi yapmaya korktum nedense canı yanıyor diye ama bir şey olmaz yap beslensin dediler mecbur yaptım evde de gelirse inşallah mecbur yapıcam canı yanmıyormuş. Bakalım inşallah çıkıl yakındır diyorum emen için onu erken vereceğim diyordu dr Allahın izniyle

Ay yeni gördüm kusura bakma çok sevindim ben emzirmeden 1 gün sonra aldım canımm ben emzirme odasında emzirmiştim durumu nasıl peki ne zaman verceklerini söylediler mi

Ay yeni gördüm kusura bakma çok sevindim ben emzirmeden 1 gün sonra aldım canımm ben emzirme odasında emzirmiştim durumu nasıl peki ne zaman verceklerini söylediler mi
Bize de vereceklerdi ama emzirme günü akşamı kusmuş dr dedi test yaptım enfeksiyon mu var ondan mı kustu acaba diye dedi ama şükür bir şey çıkmamış 2 gün daha takip edicem emin olalım dedi sende her gün emzirmeye gel dedi her gün gidiyorum hemşire masası önünde emziyorum 2 anne giriyoruz oda emziriyor her gün onun bebeği daha küçük üzüldüm kusunca vermedi bekliyoruz en azından dokunuyorum çok şükür ikisine de biri emiyor diğeri emmiyor emmeyenle ten teması yaptırıyorlar o zaten biraz daha kalacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…