Ben de şimdi aradım radyolojiye aktardılar benim henüz çıkmamış muhtemelen haftaya çıkar bakalımCanım tüp bebeği aramadım direk hastanenin numarasını aradım orada çıkan sekreter kıza sonucu sordum 1550 dahili numarasını arayıp öğrenin dedi dünden beri o dahili açmıyor bugün şimdi tine hastane sekreterini aradım bilgi randevu için çıkan kişiyi dedim dünden beri verdiğiniz dahili açmıyor sonucu öğrenemedim kız sağolsun tc istedi baktı çıkmış dedi sonra hemşireye mesaj attım o da doktor hanıma sonucu gösterdi sonra temiz sonuçlar dediler mesajla başka bilgi vermediler zaten ptesi randevum var o gün detaylı konuşurum temiz olduğunu duymak yetti benim içinŞeyma hoca bugün kongredeymiş o yüzden mesajla yanıt verdiler sadece sonuçların iyi temiz olduğunu yazdılar
İnşallah pazartesi ye çıkmış olur canım da rahatlarsınBen de şimdi aradım radyolojiye aktardılar benim henüz çıkmamış muhtemelen haftaya çıkar bakalım
İnşallahh canımİnşallah pazartesi ye çıkmış olur canım da rahatlarsın
Ohhh super sevindim ben soylemistim rabbim yuzunuze gulduKızlar çok şükür normal çıkmış test sonucum
Çok şükür canım farketmeden kasmışım kendimi bir yük kalktı üstümdenOhhh super sevindim ben soylemistim rabbim yuzunuze guldu
Çok şükür canım çok sevindimKızlar çok şükür normal çıkmış test sonucum
Bende ona başladım. İlgili, bilgili bir kasın çok sevdim benTeşekkürler ben Bahar Astepe var ona gidiyordum inşallah o da iyi bir doktordur
Merhaba öncelikle Allah hayırlısını hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin.Bende ona başladım. İlgili, bilgili bir kasın çok sevdim bensizin süreç nasıl gidiyor. Kocaeli bu konuda zayıf diyorlar ama uzağa da gitmek istemedim
Cuma günü 28.olucaz bizde yarın kontrolümüz varKızlar 28. Haftaya girdim ve dun seker yukleme testi yaptirdim hersey yolundasizler nasilsiniz
18. Haftadayım şuan ben de. 3 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğim inşallah. Şehir hastanesi perinatolojide önümüzdeki 2 ay doluymuş. Araştırdım sebiha özdemir özkan iyiymiş medicaldeymiş öncesinde ama şuan sakarya tarafında muayenehanesi varmış oraya gideceğim inşallahKızlar 28. Haftaya girdim ve dun seker yukleme testi yaptirdim hersey yolundasizler nasilsiniz
Biz peş peşe gidiyoruz:) yolunda dime herseyCuma günü 28.olucaz bizde yarın kontrolümüz var
Ben dün kontrole gittim sehir hst evet herkes konusuyordu perinatoloji onunde kaos vardi gercekten sans işi biraz...umarim cok fazla ucret odemeden halledersiniz18. Haftadayım şuan ben de. 3 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğim inşallah. Şehir hastanesi perinatolojide önümüzdeki 2 ay doluymuş. Araştırdım sebiha özdemir özkan iyiymiş medicaldeymiş öncesinde ama şuan sakarya tarafında muayenehanesi varmış oraya gideceğim inşallah
2000₺ dediler fiyatı iyi geldi bana buralarda daha pahalı. Sorun çıkmasın hayırlısıyla da para vermeye alıştık artıkBen dün kontrole gittim sehir hst evet herkes konusuyordu perinatoloji onunde kaos vardi gercekten sans işi biraz...umarim cok fazla ucret odemeden halledersiniz
Hala daha vermeye devam ediyoruz iğneler aldı basini gidiyor neyseki yazdirabiliyorum.zor ama sonu guzel olacak insallah2000₺ dediler fiyatı iyi geldi bana buralarda daha pahalı. Sorun çıkmasın hayırlısıyla da para vermeye alıştık artık
Biz de 22. Haftadayız pazartesi kontrolümüz var inşallahKızlar 28. Haftaya girdim ve dun seker yukleme testi yaptirdim hersey yolundasizler nasilsiniz
Ohhh ne guzel bende kesmedi malesefBiz de 22. Haftadayız pazartesi kontrolümüz var inşallahher şey yolunda çok şükür bundan sonraki tüm sürecimi ve doğumu Şeyma hocayla tamamlamaya karar verdim Allah nasip ederse detaylı ultrasonda her şey yolunda çıkınca Şeyma hoca kan sulandırıcıları iğneyi hapı kesti 1 aydır kullanmıyorum çok şükür iyiyiz sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Evet ya seneye Allah bilir ne olurOhhh ne guzel bende kesmedi malesefbende hem seyma hoca hem sehir hst ayni anda gidiyorum ve dogumuda yuksek ihtimal seyma hocaya yaptircam seneye fiyatlar kismet ne olucak acaba
Ocakdan önce belli olmaz diye dusunuyorum.Evet ya seneye Allah bilir ne olur2024 doğum uçuk fiyat çıkmaz umarım ne zaman belli olur ki fiyatlar acaba hiç de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?