Bizim genetik bir problemimiz çıkmamıştı sadece önceki kaybımdan kaynaklı oksaparı ve coraspirin doğuma kadar kullanacağız ama pıhtılaşma problemim çıkmadı
pgt bende embriyo zarar görenleri okumuştum yani Şeyma hoca yapalım deseydi de artıların ıeksilerini muhakkak konuşurdum. Sma testini bize sağlık ocağınızda ücretsiz yaptırabileceğimizi söylemişti Şeyma hoca bizde bağlı olduğumuz sağlık ocağına gittik meğer sadece önce erkekten alınan örneğe bakılıyormuş erkekte sorun yoksa kadına test yapılmıyormuş sağlık ocağı hekimi öyle demişti eşim sadece test verdi ücretsiz bir şey çıkmadı şükür ücret ödemedik ama sonuç 2 ayda çıktı özelde hastanede yaptırsaydık 2 hafta ile 1 ay arasında daha kısa sürede çıkabiliyormuş
genetik test vermiştik ben ve eşim ayrı ayrı onlar da özelde hastanede yaptırdık Ekim 2022 ücreti kişi başı 1500 tl vermiştik. İlk görüşmeye gittiğimizde elimizde hiçbir şey yoktu ilk görüşmeden sonra biz zaten görüşmeye kararlı ve kesin gittik kesin
tüp bebek yaptıracaktık o da konak hastanesi olacaktı o an kesin istiyoruz dedik ve Şeyma hoca bir kağıda bizden istediği tüm testleri yazdı bir kağıt verdiler o kağıtta zaten sma, genetik, kan, hemogram, biyohormon, spermiogram, amh, hsg gibi testler olacağını ve yanlarında ücretleri yazıyordu hastane vermişti onu bize ön görüşmede yani sizin bir şey yapmanıza görmek yok direk görüşmeye gidin içinize sinerse sürece orada başlarsanız onlar ne yapmanız gerektiğiyle ilgili her şeyi söylüyorlar