Çok üzüldüm canım yaKızlar ben bebeğimi kaybettim, Allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin.
İnşaallah canım sağolasınÇok üzüldüm canım yaRabbim yerini tez zamanda doldurur inşallah
Çok üzüldüm dualarımız seninleİnşaallah canım sağolasın
Çok üzgünüm canım senin adına, çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağına alacağın yeni bir gebelik nasip etsin inşallahKızlar ben bebeğimi kaybettim, Allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Başınız sağolsun uzulup umutsuzluga kapilmak yok.sadece dua edelimKızlar ben bebeğimi kaybettim, Allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Rabbim kolaylaştırsın canım inşallah gerek kalmaz. Bizim için de öyle, üzüntün üzüntümüz oldu. Rabbim yakın zamanda tekrar sevincinle sevinmeyi nasip etsinSağolun kızlarŞimdi kanamanın başlayıp, tüm parçaların içimden atılması için dua ediyorum ki küretaja gerek kalmasın Gönül bağımız oldu sizlerle, Allah hepinize korkutmadan, sağlıkla, kolaylıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin. Hoşçakalın
Canım merhaba ben de yeni tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım gebelik başladıktan sonra kadın Doğum da kullanabiliyor muyuz bana Konak’ta gebelik olduktan sonra kullanamazsınız dediler de merak ettim.Ama özel sağlık sigortan varsa şeyma hoca hariç diğer drlarda ikili testi karşılıyor
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin en kısa zaman da tekrar güzel haberler al insallahKızlar ben bebeğimi kaybettim, Allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Yok gebelikten önce yaptırman gerekirdi istersen sigorta şirketiyle konuş değiştirirlerse gebeliği kapsayan sigortalar var ona değiştirirler belkiCanım merhaba ben de yeni tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım gebelik başladıktan sonra kadın Doğum da kullanabiliyor muyuz bana Konak’ta gebelik olduktan sonra kullanamazsınız dediler de merak ettim.
evet onu da düşündük ama tedaviye daha başlamadık hani olur mu olmaz mı bilemediğimiz için normal sigorta yaptırdık en azından diğer şeyler de işimize yarar diye kan verme de falan değişmiyorlarmış sonradan da canımYok gebelikten önce yaptırman gerekirdi istersen sigorta şirketiyle konuş değiştirirlerse gebeliği kapsayan sigortalar var ona değiştirirler belki
He şuan hamile değilsen gebelik sigortadan sonra oluşursa ve gebelik teminatı varsa kapsarevet onu da düşündük ama tedaviye daha başlamadık hani olur mu olmaz mı bilemediğimiz için normal sigorta yaptırdık en azından diğer şeyler de işimize yarar diye kan verme de falan değişmiyorlarmış sonradan da canım
Benim sigortam 3 yıldır falan var gebelik bu yıl oldu poliçemde gebelik ve doğum teminatıda olduğu için şuan sadece muayenelerde 15 ₺ ödüyorum benevet onu da düşündük ama tedaviye daha başlamadık hani olur mu olmaz mı bilemediğimiz için normal sigorta yaptırdık en azından diğer şeyler de işimize yarar diye kan verme de falan değişmiyorlarmış sonradan da canım
Hımm yok öyle gebelik teminatlı değil normal yaptırdık gebelik olmadığı için tedaviye de baslamadığımız için gebelik teminatlı biraz daha pahalıydı bizde suan tedavi için birikim yapıyoruz o yüzden normal yaptırdık ama sigorta şirketi kadın Doğum da kullanabilirsiniz dedi ama hastane olmaz dedi neyse artıkHe şuan hamile değilsen gebelik sigortadan sonra oluşursa ve gebelik teminatı varsa kapsar
Gebelik yoksa normal kadın doğum muayenelerinde kullanabilirsin (infertelite yazmadıkları sürece ) birde şeyma hocada da geçmiyor ama yukardaki drlarda kullanabilirsnHımm yok öyle gebelik teminatlı değil normal yaptırdık gebelik olmadığı için tedaviye de baslamadığımız için gebelik teminatlı biraz daha pahalıydı bizde suan tedavi için birikim yapıyoruz o yüzden normal yaptırdık ama sigorta şirketi kadın Doğum da kullanabilirsiniz dedi ama hastane olmaz dedi neyse artık
Sarı enfeksiyonu bana Şeyma hocaya söylediğimde idrar testi yaptı canım idrar yolu enfeksiyonu çıktı toz şase ve fitil kullandım geçti bir de progestan da enfeksiyon yapar dedi birikiyor ya orada hijyene dikkat etsekte birkiyormuş o da yapar dedi 12. Hafta da progestanı kestikçe bir daha yaşamadım şükürKızlar az önce duştan çıktım kurulaniyordum sarı bı akıntım oldu hala da devam ediyor böyle birşey yaşayan varmı araniz da
Çok sağol canım içimi rahatlattin salı günü randevum akinti çok azaldı bitmek üzere ilk başka çok geldi ssimdi silince geliyorSarı enfeksiyonu bana Şeyma hocaya söylediğimde idrar testi yaptı canım idrar yolu enfeksiyonu çıktı toz şase ve fitil kullandım geçti bir de progestan da enfeksiyon yapar dedi birikiyor ya orada hijyene dikkat etsekte birkiyormuş o da yapar dedi 12. Hafta da progestanı kestikçe bir daha yaşamadım şüküridrar testi ver istersen bi bakılsın gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık karşılaşılıyormuş
Anladım canım teşekkür ederim öyle yaparım artıkGebelik yoksa normal kadın doğum muayenelerinde kullanabilirsin (infertelite yazmadıkları sürece ) birde şeyma hocada da geçmiyor ama yukardaki drlarda kullanabilirsn