Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Hoşgeldin canım 🤗 Hiçbir olumsuzluğu düşünme, güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun. Emin ellerdesin, Şeyma Hoca ve ekibi gayet başarılı. Bol bol yeşillik, ceviz, süt, yumurta vs ye ve pozitif ol 🌸
Hoşbulduk çok teşekkür ederim 🥰
Aynen öyle yapmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı inşallah 🤗
Evet bugün itibariyle sağlıklı beslenmeye yürüyüş yapmaya başla dedi 🥰

Sayfamız cinsiyeti belli olan bebişlerle doluyor, şükürler olsun 🥰🥰❤️❤️ Rabbim bebeklerimizi sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻💫❤️

Kızlar selamlar 🌸🌸

Ben 6+6 oldum bugün, yarın kontrolüm var inşaallah bu defa kalp atışlarını duyabilirim bebeğimin. Bu hafta çok zor geçti 😥 Bir de üşüttüm, bademciklerim şişti, inanılmaz halsizim, sürekli uyuyorum..
Geçmiş olsun. İnşallah yarın kalp atışını duyarsın🥰🥰

Kızlar selamlar 🌸🌸

Ben 6+6 oldum bugün, yarın kontrolüm var inşaallah bu defa kalp atışlarını duyabilirim bebeğimin. Bu hafta çok zor geçti 😥 Bir de üşüttüm, bademciklerim şişti, inanılmaz halsizim, sürekli uyuyorum..
Geçmiş olsun canım 🙏🏻💐 yarın eminim çok güzel haberle yazacaksın Allahın izniyle 🙏🏻🙏🏻

Kızlar selamlar 🌸🌸

Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤️❤️

Henuz hissetmedim ilk gebeliklerde genelde 20den sonra hissediliyormus sanirim bakalim beklemedeyiz.benimki biraz rahatina duskun sanirim.yarin kontrol var ilk gun gibi her kontrolde heyecan tavan😳
Canım Şeyma Hoca ile mi devam ediyorsun, sanki öyle bir karar almıştın. Benim de bugün kontrolüm var, umarım her şey yolundadır ve kalp atışını duyarız. Umarım sende de her şey yolundadır 🌸

Canım Şeyma Hoca ile mi devam ediyorsun, sanki öyle bir karar almıştın. Benim de bugün kontrolüm var, umarım her şey yolundadır ve kalp atışını duyarız. Umarım sende de her şey yolundadır 🌸
Seyma hocaya 12. Haftadan sonra gitmedim sehir disinda oldugum icin detayli ultrasona kadar gerek yok dedi.3 ekimde gidicem detayliya sonra hocaya gozukucem oksapari kesebilir belki.simdilik sehr hst gidiyorum ucretsiz en azindan ve bildigim doktor iyi gidiyor🙏

Kızlar ben bebeğimi kaybettim, Allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah😔
Benimde ilki kimyasal olmuştu günlerce harap olmuştum seni anlayabiliyorum. Allahım en kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin tekrardan🙏🏻🙏🏻
Neden olmuş peki

Çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah😔
Benimde ilki kimyasal olmuştu günlerce harap olmuştum seni anlayabiliyorum. Allahım en kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin tekrardan🙏🏻🙏🏻
Neden olmuş peki
Sağol canım.. Bir sebep yok, yaşa bağladı. Bahara tekrar deneriz dedi.Nasip..

X