1250 tlÇok teşekkür ederimmuayene ücreti ne kadar
İstanbulda ben hiç denemedim 2 kez Şeyma hocada ve Konak Hastanesinde denedin ama hiç embriyo söndürülürken ve çözdürülürken kaliteleri düşmedi sürekli embriyolog süreçle ilgili arayıp bilgilendirdi ama tabiki girip laboratuvarın durumunu görmedimArkadaşlar Merhaba, hamile olanları tebrik ederim. Size danışmak istediğim bir konu var. 42 yaşındayım 10 denemem var. Yumurta kalitem çok düşük olduğu için hep istabulda büyük merkezlere denedim çünkü laboratuvarın önemli olduğunu düşündüm. Son kez istanbuda Aret Bey ile denemek istiyordum çünkü ileri yaşta klomen ile tedavi ediyordu sonra Şeyma Hanımında Aret beyin öğrencisi olduğunu öğrendim. Benim kafama takılan konu Konak hastanesi artık inanılmaz eskidi dolayısıyla laboratuvarı nasıldır bilemiyorum.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu sürecinizdeolumlu haberler olmuş sizler adınıza çok sevindim ben de bahçeci ve acıbademe muayene oldum bahçecide neredeyse başlayacaktım ama sonra kafama uymadı ilgi alaka istediğim gibi olmadı yani..
fiyatlar da çok uçuktu şimdi nasipse başkent ünv hastanesine başlayacağım göğşen hocada 5. tüp bebeğim olacak..
konakta fiyatlar ne durumdaydı ne kadar harcadınız
teşekkür ederim embriyolarınızı genetiğe mi yolladınız?İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu sürecinizdekonakta ben Ekim 2022 yumurta toplama kasım 2022 ilk transfer 22.000 tl ilaçlar 20.000 tl gibi, dondurulmuş embriyo 1 yıllık 5000 tl genetik ve diğer testler 5000 tl ilki pozitifti ama boş gebelik düşük Oldu. Temmuz 2023 dondurulmuş kalan embriyo transferi 14.000 tl ilaçlar 20.000 tl yaklaşık ve sonrası 1250 tl muayene ücretleri vermeye başladım 12. Haftayı geçiyorum hala Şeyma hocaya devam ediyorum özel sağlık sigortam var aslında ama Şeyma hoca ve hemşireleri çok seviyorum o yüzden bir süre daha orada devam edeceğim
Benim bi 4. Ay kalp durmasından kaybettiğim bir de boş gebeliğim oldu genetiğe göndermeye gerek görülmedi en son çift konuldu onlar tuttu çok şükür rabbim devamlılığını getirsin inşallah size de inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bu süreçteteşekkür ederim embriyolarınızı genetiğe mi yolladınız?
benim de iki kimyasalım olduğundan ve yaştan dolayı genetikli embriyo konacak nasipse inşallah amin..
bizler de seviniriz inşallah amin...10 senedir bekliyorum ben de
Hakkında hayırlısı olsun canım bugün sordum fiyat 45 bin dediler imkanın var ise Şeyma hoca ile denemeni tavsiye ederimMerhabalar ben şuan Bahar hocada aşılama tedavisine başladık nasipse bu hafta içi olacak ama olmazsa tüp bebek düşünüyoruz . Hemen arkasından tüp tedavisine başlıyorlar mi bilgisi olan var mı birde Şeyma hoca daha iyi mi acaba tüp için ona mı gitsem kararsiz kaldım hatta İstanbul da iyi bildiğiniz bir yer var mı acaba??
hayırlısı ile sağlıcakla kucağınıza alıp gülerek büyütürsünüz inşallah amin..Benim bi 4. Ay kalp durmasından kaybettiğim bir de boş gebeliğim oldu genetiğe göndermeye gerek görülmedi en son çift konuldu onlar tuttu çok şükür rabbim devamlılığını getirsin inşallah size de inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bu süreçte
Bende mesai sonuna denk gelmiştim ondan olabilir.Normalde erken saatlerde çok güler yüzlü ben öyle düşünüyorum ama akşam randevusuna gittiğimde enerjisi düşük oluyor haliyle ama gündüzleri gülüyor sohbet muhabbet ediyor ilk saman bende konuşmayı sevmiyor sanki gibi hissetmiştim ama öyle değilmiş zamanla anladım
İlk zamanlar geçen sene bu forumlarda Eray beyi araştırmıştım gidenlerde çevremde çok memnun çok mutlu ama birebir görüşmem olmadı ben araştırdığımda 2022 yılında üniversite hastanesindeydi kendisi herkes mutlaka ona git dedi çevremde ama ben nedense direk Konak ile anlaştım ilk görüştüğüm doktor Şeyma hanımdı onunla devam etti süreç
Eray beyle ilgili bazı yorumlarda soğuk, kaba davranışları var diye gördüm.İlk zamanlar geçen sene bu forumlarda Eray beyi araştırmıştım gidenlerde çevremde çok memnun çok mutlu ama birebir görüşmem olmadı ben araştırdığımda 2022 yılında üniversite hastanesindeydi kendisi herkes mutlaka ona git dedi çevremde ama ben nedense direk Konak ile anlaştım ilk görüştüğüm doktor Şeyma hanımdı onunla devam etti süreçama Eray bey in adını çok duydum ısrarla
Kaba davranışı bende okudum bir de çok ciddiye alan biri değildir diye tercih etmedim yorumlardan öyle hissettim nedenseEray beyle ilgili bazı yorumlarda soğuk, kaba davranışları var diye gördüm.
Birde ücretsiz ön görüşme yapmıyormuş. Bunlarda biraz olumsuz etkiledi beni ama bilemiyorum
Teşekkürler canım bende 1 hafta önce sordum 43 dediler her dk fiyat yükseliyor galibaHakkında hayırlısı olsun canım bugün sordum fiyat 45 bin dediler imkanın var ise Şeyma hoca ile denemeni tavsiye ederim
Ben hiç bilmiyorum ben şeymayıda bilmiyordum
Erkek doktor tercih etmeyeceğim için araştırmamıştım hiç canım
Ben göğşen hocaya bir kez muayne oldum ve bir test bile yapmadan kan tahlili vs hemen ilaclari yazdı bu igneyi alin gelin dedi.bizimde basiretimiz baglanmia gibi ecz aradik ve o gun bulamadik.tekrar gittik muadilini yazdi yine bulamadik derken bir an vazgectik.cunku hic bir tetkik tahlil yapmadan cok garip gelmisti.baskent hst cok iyi eşim orda tedavi gordu farkli hastaliktan cok memnunuz ama gogsen hoca benim hic icime sinmemisti.olumlu haberler olmuş sizler adınıza çok sevindim ben de bahçeci ve acıbademe muayene oldum bahçecide neredeyse başlayacaktım ama sonra kafama uymadı ilgi alaka istediğim gibi olmadı yani..
fiyatlar da çok uçuktu şimdi nasipse başkent ünv hastanesine başlayacağım göğşen hocada 5. tüp bebeğim olacak..
konakta fiyatlar ne durumdaydı ne kadar harcadınız
Ben eray hocayi duydum onada muayne olucaktim gecen sene ama randevu vs bulamamistim.kendisinde tup bebek yaptiran kimseyi duymadim ama normal.muayne olan arkadaslarim var onlardan duydugum isinin ehli bir adam olduguymus.seyma hoca ne kadar sakin ve eahat ise eray hoca daha hareketli ve biraz tersmis sadece uslup olarak onu duydum
Kaba davranışı bende okudum bir de çok ciddiye alan biri değildir diye tercih etmedim yorumlardan öyle hissettim nedense
Ben hiç bilmiyorum ben şeymayıda bilmiyordumben Umuttepe iki aşılama yaptım tam tüp bebeğe gectm korona oldu diye tüp bebeği kapattılar umuttepedeki emek bey Şeyma hoca da rapor geçerli oluyor diye oraya yönlendirdi gittik konuştuk direk orda karar verdik karar verdikten sonra YouTube da filan çok videosu var onları izledik iyice karar verdik. 1 tüp bebek negatif oldu ama bunda kendimi sucluyorum çünkü çok umutsuzdum çok karamsardim doğru düzgün dikkat etmedim bilmiyorum zamanı değildi sanırım ama çok şükür 2. Deme ile hamile kaldım bugün kalp atışını duydum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Erkek doktor tercih etmeyeceğim için araştırmamıştım hiç canım
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar.Ben eray hocayi duydum onada muayne olucaktim gecen sene ama randevu vs bulamamistim.kendisinde tup bebek yaptiran kimseyi duymadim ama normal.muayne olan arkadaslarim var onlardan duydugum isinin ehli bir adam olduguymus.seyma hoca ne kadar sakin ve eahat ise eray hoca daha hareketli ve biraz tersmis sadece uslup olarak onu duydum
Selamlar