Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Ben tüp bebek fiyatini öğrendim 43 bin dediler ama ilaçlar ne kadar tutuyor bir bilgi vermediler bilgisi olan var mı acaba ?
43 bin oldumu bilmiyorum en son 37 bin diye duymuştum benim ilaçlarda 15_20 bine yakın tutmustur bittikçe aldığım için tam fiyat bilmiyorum. İlaçları yazdiracaginiz kadın dogumcunuz varsa çok daha uyguna alirsiniz

43 bin oldumu bilmiyorum en son 37 bin diye duymuştum benim ilaçlarda 15_20 bine yakın tutmustur bittikçe aldığım için tam fiyat bilmiyorum. İlaçları yazdiracaginiz kadın dogumcunuz varsa çok daha uyguna alirsiniz
Teşekkürler canım bakalım aşılama olmazsa tüp yapacağız yaşayıp göreceğiz bakalım

2 aşılama oldum başarısiz oldu ikiside keşke diyorum direk tüp bebek deneseydim eğer maddi imkanınız varsa direk tüp bebek deneyin ❤️
Evet canım çok haklısın bir defa asi deneyeceğiz denemedim dememi için sonra olmazsa direk tüp yapacağız bakalım

Evet canım çok haklısın bir defa asi deneyeceğiz denemedim dememi için sonra olmazsa direk tüp yapacağız bakalım
Hakkında hayırlısı olsun canım umarım tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşursun bebeğine ❤️

Kızlar kaç gündür kafama takıldı sağlık ocağından beni aradılar sisteme gebe olduğum düşmüş neyse kayıt için gittim kan sonuçlarını görmek istediler gösterdim tiroid 4 un üstünde doktorun bişey dedi mi diye sordu hayır dedim kötü bişey mi gebelerde 2 civari olmasını isteriz filan dedi ama Şeyma hoca yada hemşire herhangi birşey söylemedi salı günü gidince sorucam ama yine de kafama takıldı tiroid tam olarak ne yani ne oluyor

Kızlar kaç gündür kafama takıldı sağlık ocağından beni aradılar sisteme gebe olduğum düşmüş neyse kayıt için gittim kan sonuçlarını görmek istediler gösterdim tiroid 4 un üstünde doktorun bişey dedi mi diye sordu hayır dedim kötü bişey mi gebelerde 2 civari olmasını isteriz filan dedi ama Şeyma hoca yada hemşire herhangi birşey söylemedi salı günü gidince sorucam ama yine de kafama takıldı tiroid tam olarak ne yani ne oluyor
evet canım benim troid rahatsızlığım vardı geçmişten o yüzden hap kullanıyordum. Hamile kaldıktan sonra dahiliyeye gittim 3,44 civarı çıktı. Aslında değer normal ama hamilelikte 2,5 altında olması istendiğinden ilaç dozumu yükseltti

evet canım benim troid rahatsızlığım vardı geçmişten o yüzden hap kullanıyordum. Hamile kaldıktan sonra dahiliyeye gittim 3,44 civarı çıktı. Aslında değer normal ama hamilelikte 2,5 altında olması istendiğinden ilaç dozumu yükseltti
Ne ilacı kullanıyorsun ismi nedir

Merhaba kızlar,

Ben mart ayında fiyat almıştım ama o zaman yaptıramadım. Önümüzdeki ay yaptıracağım inşallah.

Şu anda güncel fiyat 45 bin tl diye duydum ama doğru mu ?

Merhaba kızlar,

Ben mart ayında fiyat almıştım ama o zaman yaptıramadım. Önümüzdeki ay yaptıracağım inşallah.

45 bin oldumu bilmiyorum 2 ay önce transfer ücreti 20 bin verdim yumurta toplama işlemi yapılmadı ama yapılsaydı 37 bin filan di diye biliyordum şuan degismemistir bence yine de arayıp sorabilirsiniz

Merhaba kızlar,

Yarın benim kontrolüm var unutmazsam sorarım ama aklıma gelirse inşallah unutmam ❤️

45 bin oldumu bilmiyorum 2 ay önce transfer ücreti 20 bin verdim yumurta toplama işlemi yapılmadı ama yapılsaydı 37 bin filan di diye biliyordum şuan degismemistir bence yine de arayıp sorabilirsiniz
Yine bir gidip görüşmeyi düşünüyorum evet.

şeyma hanımdan memnun kaldınız mı?

Ben görüşmeye gittiğimde çok ilgisiz enerjisi düşük geldi bana ,

asistanlara söylediğimde gün sonu diye çok yorgun olduğunu normalde çok enerjik ilgili biri olduğunu söylediler ama bakalım 🤔

asistanlara söylediğimde gün sonu diye çok yorgun olduğunu normalde çok enerjik ilgili biri olduğunu söylediler ama bakalım 🤔
Evet evet bencede gidip görüş.
Şeyma hoca gerçekten çok bilgili bu benim ondaki ikinci transferim ilk transferimde bu kadar ilgilenmemistiler ama ikinci de daha dikkat ettiler herşeye.
Evet biraz enerjisi düşük geliyor bana da

Merhabalar ben şuan Bahar hocada aşılama tedavisine başladık nasipse bu hafta içi olacak ama olmazsa tüp bebek düşünüyoruz . Hemen arkasından tüp tedavisine başlıyorlar mi bilgisi olan var mı birde Şeyma hoca daha iyi mi acaba tüp için ona mı gitsem kararsiz kaldım hatta İstanbul da iyi bildiğiniz bir yer var mı acaba??

Arkadaşlar Merhaba, hamile olanları tebrik ederim. Size danışmak istediğim bir konu var. 42 yaşındayım 10 denemem var. Yumurta kalitem çok düşük olduğu için hep istabulda büyük merkezlere denedim çünkü laboratuvarın önemli olduğunu düşündüm. Son kez istanbuda Aret Bey ile denemek istiyordum çünkü ileri yaşta klomen ile tedavi ediyordu sonra Şeyma Hanımında Aret beyin öğrencisi olduğunu öğrendim. Benim kafama takılan konu Konak hastanesi artık inanılmaz eskidi dolayısıyla laboratuvarı nasıldır bilemiyorum.

Normalde erken saatlerde çok güler yüzlü ben öyle düşünüyorum ama akşam randevusuna gittiğimde enerjisi düşük oluyor haliyle ama gündüzleri gülüyor sohbet muhabbet ediyor ilk saman bende konuşmayı sevmiyor sanki gibi hissetmiştim ama öyle değilmiş zamanla anladım 🥰

X