Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Merhabalar kızlar,

Salı günü okulda nöbetçiydim ve aralıksız 6 saat derse girdim. Sonra çok fena kasık ağrım başladı ve dün okuldan sonra doktora gittim. Şeyma Hoca gelmişken bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz dedi ki kalp atışı muayeneme aslında 1 hafta vardı. Yolk sac kesesini ve içinde bebeği gösterdi, haftasıyla uyumlu gidiyor dedi ama kalp atışını duyamadık 😢 Asıl randevuna daha 5-6 gün var her gün gelişiyor bebek, endişelenecek bir durum yok. Kasık ağrısı da kendini çok yormaktan olmuş dinlenmen gerek dedi ve 10 gün rapor verdi. Haftaya salıya gel dedi. Kalp atışını duyamamak beni çok endişelendirdi. Sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Geç duyan var mı? 🥺

Ben göğşen hocaya bir kez muayne oldum ve bir test bile yapmadan kan tahlili vs hemen ilaclari yazdı bu igneyi alin gelin dedi.bizimde basiretimiz baglanmia gibi ecz aradik ve o gun bulamadik.tekrar gittik muadilini yazdi yine bulamadik derken bir an vazgectik.cunku hic bir tetkik tahlil yapmadan cok garip gelmisti.baskent hst cok iyi eşim orda tedavi gordu farkli hastaliktan cok memnunuz ama gogsen hoca benim hic icime sinmemisti.
bilmiyorum beni muayene etti uzun uzun konuştuk 2 kimyasal gebeliğimden dolayı genetik embriyoya karar verdik bahçeci ve acıbadem de aynısını dedi zaten..
son rapor hakkımı kullanacağım muayene ederken davranışı konuşması çok içime sindi bizim şuan çare embriyonun genetiğe gitmesi labarotuvarının iyis olması ..bir doktor senin içine siniyor benim içime sinmiyor o anki durum da çok önemli canım şuan bana da kan testi yapmadı önceki sonuçlarım vardı elimde onlara baktı bir sürü soru sordu hastalıklarım geçirdiğim operasyonlar...
heralde tedavi başlarken kan tahlili ister vitamin folik asit d vitamini b 12 verdi şuan için...siz kavuşmuşsunuz inşallah hayırlısı ile sağlıcakla kucağınıza da alın evlatlarınızı güle güle büyütün sonra darısı bize de inşallah amin...beklemek sabretmek çare aramak çok zor şeyler..

Merhabalar kızlar,

Salı günü okulda nöbetçiydim ve aralıksız 6 saat derse girdim. Sonra çok fena kasık ağrım başladı ve dün okuldan sonra doktora gittim. Şeyma Hoca gelmişken bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz dedi ki kalp atışı muayeneme aslında 1 hafta vardı. Yolk sac kesesini ve içinde bebeği gösterdi, haftasıyla uyumlu gidiyor dedi ama kalp atışını duyamadık 😢 Asıl randevuna daha 5-6 gün var her gün gelişiyor bebek, endişelenecek bir durum yok. Kasık ağrısı da kendini çok yormaktan olmuş dinlenmen gerek dedi ve 10 gün rapor verdi. Haftaya salıya gel dedi. Kalp atışını duyamamak beni çok endişelendirdi. Sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Geç duyan var mı? 🥺
Endişelenmeyin Şeyma hoca daha var zamanı dediyse güvenin🙏🏻 ben kalp atışını kanama nedeniyle 6. Hafta da duymamıştım ama ekran da görmüştük ama çok hafifti görünemeyecek kadardı 6+5 de net duyduk ve gördük bir de o kişiye göre değişiyor kafaya takmayın güzelce dinlenin çok ayakta kalıp yorulmak ilk haftalarda uygun değil her şey yoluna girer Allahın izniyle 🙏🏻🙏🏻🌸

Endişelenmeyin Şeyma hoca daha var zamanı dediyse güvenin🙏🏻 ben kalp atışını kanama nedeniyle 6. Hafta da duymamıştım ama ekran da görmüştük ama çok hafifti görünemeyecek kadardı 6+5 de net duyduk ve gördük bir de o kişiye göre değişiyor kafaya takmayın güzelce dinlenin çok ayakta kalıp yorulmak ilk haftalarda uygun değil her şey yoluna girer Allahın izniyle 🙏🏻🙏🏻🌸
Ayy içime su serptin canım yaa akşamdan beri içim içimi yiyor 🥺 Bir de Şeyma Hoca çok sakin birisi ya bilerek mi soğukkanlı davranıyor yoksa gerçekten endişelenecek bir durum yok mu hiç anlayamadım 🙄

Ayy içime su serptin canım yaa akşamdan beri içim içimi yiyor 🥺 Bir de Şeyma Hoca çok sakin birisi ya bilerek mi soğukkanlı davranıyor yoksa gerçekten endişelenecek bir durum yok mu hiç anlayamadım 🙄
Evet soğukkanlı adlında olmadı gereken o profesyonel yaklaşıyor hastaya gereksiz panik stres yüklemiyor ve olmadı gerektiği gibi tıbbı haftayı bekliyor görmek için sonuçta bunun bir kalp duyulma haftaları var ki 8. Haftaya kadar bile kalan insanlar oluyor o yüzden endişe etme endişe edecek bir durum olduğunda da Şeyma hoca söylüyor şöyle bir ihtimald e var haftaya gel bakalım diyor mesela o yüzden endişeli bir durum olsa zaten söylerdi demek ki olması gerekeni biliyor doğru zamanda gelmeni istiyor emin ol 🙏🏻🙏🏻🌸

Evet soğukkanlı adlında olmadı gereken o profesyonel yaklaşıyor hastaya gereksiz panik stres yüklemiyor ve olmadı gerektiği gibi tıbbı haftayı bekliyor görmek için sonuçta bunun bir kalp duyulma haftaları var ki 8. Haftaya kadar bile kalan insanlar oluyor o yüzden endişe etme endişe edecek bir durum olduğunda da Şeyma hoca söylüyor şöyle bir ihtimald e var haftaya gel bakalım diyor mesela o yüzden endişeli bir durum olsa zaten söylerdi demek ki olması gerekeni biliyor doğru zamanda gelmeni istiyor emin ol 🙏🏻🙏🏻🌸
Ahh canım benim yaa sağolasın ❤️ Yok hiç olumsuz bir şey demedi, her gün değişiyor endişe edecek bir şey yok normal randevu gününde gel dedi kuzum. Ayy gerçekten çok sağol rahatlattın beni 🤗

Selamlar
Ben önce Eray Hocaya gittim; ama hayatımın en kötü muamelesiyle karşılaştım. Resmen ticarethane kafası ile muhattap oldular benimle. Doktor öyle çirkin davrandı ki sanki ona mecburmuşum gibi tahlilleri önüme atmalar, sizin asla çocuğunuz olmaz tek şans tüp bebek yaklaşımları ki o ay doğal yolla gebe kaldım, direkt paradan bahsetmeler vs vs. Ama Şeyma Hoca ile ilk görüşmemizden bu yana insanlığını, dinginliğini deneyimliyor olmaktan çok mutluyum.. Ben kesinlikle Şeyma Hoca diyorum, tereddütsüz..
Evet ben de birkaç öyle şeyler duydum. Bir de genelde Pendik’te muayene ediyormuş uzakta geldi.

Şeyma hanımlar başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı

Merhabalar kızlar,

Canım benim kanamam oldu 7+2 de acile gittiğim de duydum ama normalde 8+0 da duymam gerekiyordu o zamandı randevum sen şuan kaçsın

Canım benim kanamam oldu 7+2 de acile gittiğim de duydum ama normalde 8+0 da duymam gerekiyordu o zamandı randevum sen şuan kaçsın
Ben bugün 6+2 deyim canım. Normalde randevum tam 7+0 da idi ama kasık ağrım yüzünden dün gittim ve Şeyma Hoca da bi bakalım dedi ama duyamadık..

Ben bugün 6+2 deyim canım. Normalde randevum tam 7+0 da idi ama kasık ağrım yüzünden dün gittim ve Şeyma Hoca da bi bakalım dedi ama duyamadık..
Erken daha canım içini ferah tut dua et bol bol sürekli Ayetel Kürsi oku ben sürekli onu okuyorum ❤️

Ben de 7+3’te duydum canım genelde 7. Haftada net duyuluyor 6. Haftada duyulmayabiliyor
Canım duyamayınca bir de internette 6. haftada duyulduğunu okuyunca epey panikledim ama dediğin gibi genelde 7. haftada çağırmış doktorlar.. İçim rahatladı epey, sağolasın cevabın için 🌸

Hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor ne durumdasınız 😊

X