Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Yaa sorma hayatımın en uzun bekleme sürelerini yaşıyorum resmen 😅
Bugünden hiç bişey yiyesim yok niyeyse daha doğrusu tek olduğum için pek yapipda yiyesim yok yada bilmiyorum 7+1 oldum hala bulantı yok bende normal mi acaba sanki midem bulansa içim rahatlayacak gibi 😂 niye böyle saçma bir piskolojiye girdim bilmiyorum her konuştuğum bulantıların basladimi diye soruyor yok diyorum 😂

Bugünden hiç bişey yiyesim yok niyeyse daha doğrusu tek olduğum için pek yapipda yiyesim yok yada bilmiyorum 7+1 oldum hala bulantı yok bende normal mi acaba sanki midem bulansa içim rahatlayacak gibi 😂 niye böyle saçma bir piskolojiye girdim bilmiyorum her konuştuğum bulantıların basladimi diye soruyor yok diyorum 😂
Aman aman kuzum maşaallah de çağırma böyle belirtileri sonra çekersin 😅

Aman aman kuzum maşaallah de çağırma böyle belirtileri sonra çekersin 😅
Maşallah maşallah da böyle de kendimi hamile gibi hissedemiyorum biraz midem bulansa iyi olur sanki piskolojik olarak hamileliği bulantı olarak kodlamisim sanırım kafamda ondan böyle oldum 😂😂😂

Maşallah maşallah da böyle de kendimi hamile gibi hissedemiyorum biraz midem bulansa iyi olur sanki piskolojik olarak hamileliği bulantı olarak kodlamisim sanırım kafamda ondan böyle oldum 😂😂😂
Ben 18 haftadayim demir hapina basladigim donem disinda hic kusmadim ve muhtesem rahatlik.sakın kendinizi kodlamayın.sukredin bence🙃

Ben 18 haftadayim demir hapina basladigim donem disinda hic kusmadim ve muhtesem rahatlik.sakın kendinizi kodlamayın.sukredin bence🙃
Kanamam oldu karnimda ağrıyor saat 4 buçukta başları napcami bilmiyorum çok korkuyorum 😭

Benimde 6. Ve 8. Haftada olmuştu korkma dua et Allahın izniyle bir şey olmayacak 🙏🏻 gemen dra haber ver iğne ilaç falan yazıyor
Gittim acile kalp atışını duydum ❤️❤️🥺 normalde salı günü duyacaktim daha erken duymuş oldum çok korktum ama 😭 progestan iğne vurdular serum takıldım. Endol diye bir ilaç verdi ama hemşireye mesaj yazdım ona göre kullanicam ama çok şükür bişey olmadı. Benden parçalar filan gelince çok korktum kan pıhtısımış karnimda agrinca iyice korkmuştum

Gittim acile kalp atışını duydum ❤️❤️🥺 normalde salı günü duyacaktim daha erken duymuş oldum çok korktum ama 😭 progestan iğne vurdular serum takıldım. Endol diye bir ilaç verdi ama hemşireye mesaj yazdım ona göre kullanicam ama çok şükür bişey olmadı. Benden parçalar filan gelince çok korktum kan pıhtısımış karnimda agrinca iyice korkmuştum
Rabbim korusun canım. Sıkıntısız bir an önce geçer inşallah🤲🏻

Kızlar yapmak isteyenler olursa fiziksel olarak elimizden geleni yapıyoruz manevi olarak her gün sabah akşam

Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.

Duasını okuyabiliriz. Her gün esmaül hüsna okuyarak dua edebiliriz. Hiçbir şey bizim elimizde değil bu dönemde insan daha iyi hissediyor bunu

Kızlar yapmak isteyenler olursa fiziksel olarak elimizden geleni yapıyoruz manevi olarak her gün sabah akşam

Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.

Duasını okuyabiliriz. Her gün esmaül hüsna okuyarak dua edebiliriz. Hiçbir şey bizim elimizde değil bu dönemde insan daha iyi hissediyor bunu
Evet bunu bende okuyorum bir de Meryem süresi dinliyorum çok rahatlıyorum Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 🙏🏻🙏🏻

Çok geçmiş olsun şükür hemen müdahale de edilmiş kalbini de bu vesileyle duymuş oldunuz endişe etmeyin pozitif kalın bol bol dinlenip bol su için Şeyma hoca benimde 5. Ve 8. Haftalarda olmuştu su kanama da çok önemli kanı seyreltir kanamayı azaltır demişti gerçekten çok şükür her gün 3-4 lt aradı su içiyorum bir daha öyle bir durum yaşamadım sürekli yatıp dinlendim kendimi hiç yormadım 🙏🏻🙏🏻

Canımmm teşekkür ederim 🤗 Bu duanın anlamı nedir acaba?

Ben nazar, sıkıntılı hissettiğimde, bunalmış, tedirgin, huzursuz hissettiğimde okuyorum ilk zamanlar da transferden test gününe kadar tutunması için dua ederken okuyordum Meryem süresiyle birlikte ben o niyetle okuyorum 🙏🏻

''İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.” (Ebû Dâvûd, Edeb, 101/5088; Tirmizî, Deavât, 13)

Anlamı canım

Daha sonra gördüm mesajı canım, aman geçmiş gitmiş olsun inşaallah, dinlen bol bol 🌸
İnşallah inşallah miniğim kalbini daha erken duyurmak istedi ondan oldu bu kanama :) çok korkuttu ama kalp atışını duyunca rahatladım biraz

Merhabalar Konak hastanesi Kocaeli dimi birde hangi doktora gidiyorsunuz tavsiye edebileceğiniz ?

X