Sağlıkla ilerlesinler inşallahBu hesabi acarken umutsuzdum simdi hepimizbebislerimizi konusuyoruz ve bu beni cok mutlu ediyor
tüp bebek sürecimi kimse bilmiyor. Eşim ve ben sadece. Yani hayatımda bu süreci bilen nadir kişilersiniz ve tanışmıyoruz çok garipBu hesabi acarken umutsuzdum simdi hepimizbebislerimizi konusuyoruz ve bu beni cok mutlu ediyor
Çok güzel olur benceBelki bir gün hepimiz icin bir buluşma ayarlariz ne dersiniz
olur inşallahBen sehir disinda oturuyorum ama yinede gelirim.saglikla bence herkes ilk zamanlarini atlatsin yapalim havalar cok sogumadan
Canım estrofemi Şeyma hoca ne zaman bırakmanı söylemişti? Az önce bi grupta kalp atışından sonra 6. Haftalarında bıraktırmış doktorlar ama bana devam daha dedi merak ettim sana ne zaman Bırak dediBen sehir disinda oturuyorum ama yinede gelirim.saglikla bence herkes ilk zamanlarini atlatsin yapalim havalar cok sogumadan
Estrofemi neydi acaba ben kullanmadim muadilini kullandim galiba...Canım estrofemi Şeyma hoca ne zaman bırakmanı söylemişti? Az önce bi grupta kalp atışından sonra 6. Haftalarında bıraktırmış doktorlar ama bana devam daha dedi merak ettim sana ne zaman Bırak dedi
Gyno ferro sanol canımSeninkinin ismi nedir birde onu mu denesem
Yaaa pembe hap dime benimde ilk hapım buydu o da kusturdu beni yaaaa offff valla napcam bilmiyo.lmGyno ferro sanol canım
Cyclo prognava muadili canım Cyclo bende yan etki yaptı estrofeme geçtimEstrofemi neydi acaba ben kullanmadim muadilini kullandim galiba...
12. Haftamda tamamen kesti progynova dahil tum haplari...ama devamettim 12ye kadar duphaston ve progynova,fitil,proluton..simdi sadece vitaminler...Cyclo prognava muadili canım Cyclo bende yan etki yaptı estrofeme geçtim
Bana estrofemi 10. Hafta bıraktırdı canımCanım estrofemi Şeyma hoca ne zaman bırakmanı söylemişti? Az önce bi grupta kalp atışından sonra 6. Haftalarında bıraktırmış doktorlar ama bana devam daha dedi merak ettim sana ne zaman Bırak dedi
Yokmuymuş başka hap acabaYaaa pembe hap dime benimde ilk hapım buydu o da kusturdu beni yaaaa offff valla napcam bilmiyo.lm