Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Bu hesabi acarken umutsuzdum simdi hepimizbebislerimizi konusuyoruz ve bu beni cok mutlu ediyor
tüp bebek sürecimi kimse bilmiyor. Eşim ve ben sadece. Yani hayatımda bu süreci bilen nadir kişilersiniz ve tanışmıyoruz çok garip
Ben de burayı okuyup endişelerimi giderip görüşmeye gitmiştim hastaneyle nasip gerçekten

Ben sehir disinda oturuyorum ama yinede gelirim.saglikla bence herkes ilk zamanlarini atlatsin yapalim havalar cok sogumadan

Ben sehir disinda oturuyorum ama yinede gelirim.saglikla bence herkes ilk zamanlarini atlatsin yapalim havalar cok sogumadan
Canım estrofemi Şeyma hoca ne zaman bırakmanı söylemişti? Az önce bi grupta kalp atışından sonra 6. Haftalarında bıraktırmış doktorlar ama bana devam daha dedi merak ettim sana ne zaman Bırak dedi

Selam canımlar

İnşaallah hepimiz pozitifleri görelim ve havalar soğumadan buluşalım. İnanın hastaneye gittiğimde gözlerim sürekli sağda solda, sizleri arıyor

Canım estrofemi Şeyma hoca ne zaman bırakmanı söylemişti? Az önce bi grupta kalp atışından sonra 6. Haftalarında bıraktırmış doktorlar ama bana devam daha dedi merak ettim sana ne zaman Bırak dedi
Estrofemi neydi acaba ben kullanmadim muadilini kullandim galiba...

K kartal86 canım bende demir ilacına başladım ama çok şükür bende hiç yan etki yapmadı sabah aç karnına kalkar kalkmaz içiyorum bir çok yerde kabızlık yapıyor diyor ama bende aksine düzene girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…