Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Herşey yolunda giderse ki inşallah gider dualarim isteyen herkes icin...ben 3 aydan sonra 4 haftada bir gitmeyi dusunuyorum doktorlarda o şekilde soledi.Ama simdi ikili tarama sonucu cikinca gidebilirim bu aya ozel merakdan daha erken olabilir🙃
Aminn canım sağolasın 🤗 Peki Şeyma Hoca ile doğum yapmakla yukarıdaki hocalarla doğum yapmak arasında çok fiyat farkı var mı yoksa doğum masrafları aynı mı oluyor? Bilginiz var mı kızlar?

Valla bende napicam bilmiyorum ictigin an kusuyorsan icmeninanlami olmuyor ki🥺
Canımcım ferritin değerlerin mi düşük? İçmen gerekiyorsa daha doğal takviyelere yönelsen.. Ben mesela demir eksikliği için enoant içiyorum artık, doğal olduğu için beni rahatsız etmiyor hiç..

Valla bende napicam bilmiyorum ictigin an kusuyorsan icmeninanlami olmuyor ki🥺
Ben de enoantı söyleyecektim kara üzüm çekirdeği özüyle oluyor diye biliyorum doğal içerik. Doktorla görüşüp en azından onu kullabilirsin. Hacamat sülük yaptırdığım hemşire bi abla önermişti bana onu

Kızlar fitilden sonra sizin de beyaz krem gibi geliyor mu bir şeyler?
Bir de bu kan sulandırıcılardan mı bilmiyorum kalbim pır pır ediyor böyle yan etkiniz oldu mu?

Ben de enoantı söyleyecektim kara üzüm çekirdeği özüyle oluyor diye biliyorum doğal içerik. Doktorla görüşüp en azından onu kullabilirsin. Hacamat sülük yaptırdığım hemşire bi abla önermişti bana onu
Ben de sağdan soldan duyup sonra doğal gıda takviyeleri üretip satan arkadaşım sormuştum. O da tavsiye etti. Demir eksikliği, kansızlığa çok iyi geliyor gerçekten ve tamamen doğal..

Bir de bu kan sulandırıcılardan mı bilmiyorum kalbim pır pır ediyor böyle yan etkiniz oldu mu?
Canımcım ben fitile geçmedim henüz ama dün ilk defa coraspin ve dekort içtim, bende de çarpıntı yaptı. Çarpıntıdan sonra vücudum yorgun düştü ve biraz uyudum. Hangisine tepki verdi bedenim emin olamıyorum ama bugün yapmadı.

Fitilden sonra 20 dk yatıyorum kalkınca fitilden geri kalan dışarı çıkıyor canım o normal vücut alması gerekeni aşıp kalanı atıyor. Hamileyken çarpıntı normalmış ben Şeyma hocaya sormuştum bi kalp doktoruna görün dedi kardiyolojiye gittim ultrasonla kalbime baktı normal gözüküyor gebeyken olur dedi hafta da bir tansiyon ölçümü yapın dedi o kadar

Kızlar bana fitil vermedi Şeyma Hoca. Transferden sonra mı fitil kullanılıyor ve ne için kullanılıyor?

Testlerinizi hastaneye gidip tüp bebek kısmından mı yaptırdınız yoksa başka yerde mi?
Tüp bebek biriminden kan vereceğimi söyledim ilk test ücretsiz oluyor canım sonra 2 günde bir artış için kendim ücretli yaptırmıştım laboratuvar kısmından ama ilk kan testimi tüp bebek kısmına söyledim bana kayıt açtılar ücretsiz verdim ilkini

B Buddy x ben ikinci demir hapi denemesinide basarisiz gecirdim yine istifra ettim sen hangisini kullaniyordun
Canım ben demir hapı şuanlık kullanmıyorum 6+6 haftayım daha demir hapı ne zaman veriliyor ki🤷🏻‍♀️ ben dün kontrole gittiğimde mide bulantısı için 3 günde bir serum almam gerektiğini söyledi Şeyma hoca içinde metpamid var mide bulantısı için redoxon var C vitamini onu yaptırdım dün bir de mide yanması için renin çiğneme tablet verdi o kadar

X