- 7 Ekim 2022
- 1.243
- 1.255
- 40
Canımcım sen enoant bir şans ver, araştır bence. İnan seni hiç zorlamayacak ve kullanan kişiler çok memnun..Yaaa pembe hap dime benimde ilk hapım buydu o da kusturdu beni yaaaa offff valla napcam bilmiyo.lm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımcım sen enoant bir şans ver, araştır bence. İnan seni hiç zorlamayacak ve kullanan kişiler çok memnun..Yaaa pembe hap dime benimde ilk hapım buydu o da kusturdu beni yaaaa offff valla napcam bilmiyo.lm
Canım cyclo nasıl yan etkiler yaptı. Bende bugün başlayacağım o ilaca ama prospektüsündeki yan etkileri görünce tedirgin etti beni..Cyclo prognava muadili canım Cyclo bende yan etki yaptı estrofeme geçtim
canım ben 4 kez transfer sürecine hazırlandım. İlk 3 hazırlanmada Cyclo kullandım son hazırlanmada estrofem kullandım. Cyclo ilk birinci denemem de gayet iyi sonuç vermişti aşkında rahim çok güzel kalınlaştı ama tekrar tüp bebek deneme kararı aldığımızda ben cyclo kullanıyordum transfere 2 gün kala covid oldum o zaman da bir sorun çakmamıştı cyclo da aşkında yine rahim güzel kalınlaştı sorunsuz ama covidden sonra Şeyma hoca ya dedi covidden dolayı enfeksiyon kaynaklı oldu ya da cyclo yan etki yaptı dedi çünkü hep 1 adet bitimin de yeniden transfere hazırlandım covid geçti hemen yine hazırlandım derken bu sefer ilaç rahimi çok erken hızlı kalınlaştırdı erken regli oldum sonra yine kullandım 1 hafta sonra yine regli oldum en sonunda sen bunu kullanma estrofem kullan dediler yoksa ilaç gayet iyi gidiyordu sanırım enfeksiyonla o dönem birleşince vücut dengem şaştı yani doktorun ihtimalleri o yönde oldu şimdi estrofemle devam ediyorum çok şükür iyiCanım cyclo nasıl yan etkiler yaptı. Bende bugün başlayacağım o ilaca ama prospektüsündeki yan etkileri görünce tedirgin etti beni..
Bu bitkisel bisey miCanımcım sen enoant bir şans ver, araştır bence. İnan seni hiç zorlamayacak ve kullanan kişiler çok memnun..
Anladım canım çok çok geçmiş olsuncanım ben 4 kez transfer sürecine hazırlandım. İlk 3 hazırlanmada Cyclo kullandım son hazırlanmada estrofem kullandım. Cyclo ilk birinci denemem de gayet iyi sonuç vermişti aşkında rahim çok güzel kalınlaştı ama tekrar tüp bebek deneme kararı aldığımızda ben cyclo kullanıyordum transfere 2 gün kala covid oldum o zaman da bir sorun çakmamıştı cyclo da aşkında yine rahim güzel kalınlaştı sorunsuz ama covidden sonra Şeyma hoca ya dedi covidden dolayı enfeksiyon kaynaklı oldu ya da cyclo yan etki yaptı dedi çünkü hep 1 adet bitimin de yeniden transfere hazırlandım covid geçti hemen yine hazırlandım derken bu sefer ilaç rahimi çok erken hızlı kalınlaştırdı erken regli oldum sonra yine kullandım 1 hafta sonra yine regli oldum en sonunda sen bunu kullanma estrofem kullan dediler yoksa ilaç gayet iyi gidiyordu sanırım enfeksiyonla o dönem birleşince vücut dengem şaştı yani doktorun ihtimalleri o yönde oldu şimdi estrofemle devam ediyorum çok şükür iyi
Evet bitkisel, çekirdekli siyah üzümün konsantresi olarak düşünebilirsin. Kan değerlerini hızla yükseltiyor, çünkü yoğun içerikli ve kimyasal asla yok..Bu bitkisel bisey mi
Bu arada bende bir süredir kullanıyorum ve gayet memnunumBu bitkisel bisey mi
Bende karadut özü falan bakiyordum bunu deniyim o zaman hamilelikde icilir heraldeBu arada bende bir süredir kullanıyorum ve gayet memnunum
İçiliyor canım konstre akıp suyla çözdürüyorsun benim yengem ikiz gebeliğinde hep meyve suyu yerine karadut içti meyve suyu falan yasaklamıştı doktoruBende karadut özü falan bakiyordum bunu deniyim o zaman hamilelikde icilir heralde
Enoantı gebelikte güvenle kullanabilirsin canım ve meyve suyu olarak da karadut senin için iyi bir seçim olabilir. İkisi de kan değerlerinin yükselmesini destekler ki bende meyve suyu ihtiyacımı bir süredir karadut özüyle gidermeye çalışıyorum.Bende karadut özü falan bakiyordum bunu deniyim o zaman hamilelikde icilir heralde
Kuzum senin yazdıklarının alt kısmında ‘Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih’ vs yazısını gördüğüm her defasında kalbim yerinden çıkıyor Acaba ben ne zaman ekleyeceğim bu takvim bilgisini diye heyecanlanıyorumİçiliyor canım konstre akıp suyla çözdürüyorsun benim yengem ikiz gebeliğinde hep meyve suyu yerine karadut içti meyve suyu falan yasaklamıştı doktoru
Yaa o gözüküyor mu denemek için öyle yapmıştım bende görünmüyorKuzum senin yazdıklarının alt kısmında ‘Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih’ vs yazısını gördüğüm her defasında kalbim yerinden çıkıyor Acaba ben ne zaman ekleyeceğim bu takvim bilgisini diye heyecanlanıyorum
Görünüyor canımcımm Bende sana soracağım görünüyor muuuu diye az kaldııııYaa o gözüküyor mu denemek için öyle yapmıştım bende görünmüyor
Biz de 2 doktor değerlendirmesi sonucu eşimde morfoloji sıfır sperm anomalisi var yüzde 10 sağlıklı spermi var ileri hareket yok o nedenle tüp bebeğe yönlendirildik sonra benim amh değerim yaşıma göre (26 yaş daha fazla amh değeri olmalıymış) 1.14 olduğunu öğrenince ikisi üst üste gelmiş oldu aslındaMerhaba kızlar bir süredir sizi burdan takip ediyorum sene sonuna doğru bizde Konak hastanesinde tüp bebek yaptırmayı planlıyoruz acaba erkekden kaynaklı tüp bebek yaptıran var mı aranızda ?
Hımm anladım canım bizde de eşimin ilk yaptırdığımız test de morfoloji 0 çıkmıştı hareketi iyiydi ama sayıda yine az çıkmıştı geçen ay sayı aynı çıktı morfoloji %2 olmustu bakalım bekliyoruz şimdilik eşimin işinden dolayı teşekkür ederim. Sizin ikinci transferiniz de tuttu değil mi ? Bu arada hamilesiniz diye biliyorum tebrik ederim Allab sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)Biz de 2 doktor değerlendirmesi sonucu eşimde morfoloji sıfır sperm anomalisi var yüzde 10 sağlıklı spermi var ileri hareket yok o nedenle tüp bebeğe yönlendirildik sonra benim amh değerim yaşıma göre (26 yaş daha fazla amh değeri olmalıymış) 1.14 olduğunu öğrenince ikisi üst üste gelmiş oldu aslında
Rica ederim inşallah Allahın izniyle süreciniz çok güzel geçer gönlünüze göre sonuçlanır teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHımm anladım canım bizde de eşimin ilk yaptırdığımız test de morfoloji 0 çıkmıştı hareketi iyiydi ama sayıda yine az çıkmıştı geçen ay sayı aynı çıktı morfoloji %2 olmustu bakalım bekliyoruz şimdilik eşimin işinden dolayı teşekkür ederim. Sizin ikinci transferiniz de tuttu değil mi ? Bu arada hamilesiniz diye biliyorum tebrik ederim Allab sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
İnsallah hayırlısı olsun bakalım birde bende önceki muayenelerim de hiç bir sorun çıkmadı ultrasonda da kanlarım da tüp bebek öncesi yine de rahim filmi çekerler mi ?Rica ederim inşallah Allahın izniyle süreciniz çok güzel geçer gönlünüze göre sonuçlanır teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Canım ben 2021 yılında tüp bebek denemeden önce çektirmiştim ama 1. Tüp bebek olumsuz olunca Şeyma hoca 2023 yalında yeni bir tane çektirelim dedi ama yine bir sorun çıkmadı şükür neye göre ister bilemiyorumİnsallah hayırlısı olsun bakalım birde bende önceki muayenelerim de hiç bir sorun çıkmadı ultrasonda da kanlarım da tüp bebek öncesi yine de rahim filmi çekerler mi ?
Anladım canım yanı demek ki duruma göre değişiyor sağolCanım ben 2021 yılında tüp bebek denemeden önce çektirmiştim ama 1. Tüp bebek olumsuz olunca Şeyma hoca 2023 yalında yeni bir tane çektirelim dedi ama yine bir sorun çıkmadı şükür neye göre ister bilemiyorum