Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Çalışırken biraz zor olacak ama olsun napalım, elimizden geldiğince dikkat edeceğiz
Evet ben bir de okul öncesi öğretmeniyim. Nasip olursa nasıl bir yol izlenir bilemiyorum. Çünkü çocukların sağı solu belli olmuyor. Her an her şeyi yapabilirler. Üstüne atlayabilir vurabilir ucu çok açık😂

Anladım canım. Benim de tamamlayıcı sağlık sigortam var. Daha önceki muayenelerde hep Gülçin Hocaya gitmiştim ve bende 15 tl ödemiştim. Peki kalp atışlarını duyduktan sonra hala Şeyma Hocanın verdiği ilaçlara devam edecek miyiz?
Tamamlayıcı canım hatta ikili test içinde ben şeyma hocaya muayene olduktan sonra erkan hocaya cıktım ordan yaptırdım ikili testi sigortam karşıladı onada para vermedim

Kızlar 6+3 haftadayım göğüslerim biraz dolgun acıyordu daha düne kadar bugün acımıyorlar gibi normal midir ya? Mide bulantım gün içinde bi oluyor bi olmuyor midem bulanmasa hamileyim demeyeceğim göğüslerimde çok bi belirti olmadı neden ki

Demir hapı bulantı yapan var mı benimgibi🥺tup bebek ilaclari etkilemeyip 3 ay boyunca hic kusmayip iki gundur basimi kaldiramiyorum
Ayy kuzum çok geçmiş olsun. Ben önceleri demir hapı kullanırken inanılmaz zorlanırdım, mide bulantısı yapardı. Hep tedaviyi yarım bırakmak zorunda kalırdım.

Evet ben bir de okul öncesi öğretmeniyim. Nasip olursa nasıl bir yol izlenir bilemiyorum. Çünkü çocukların sağı solu belli olmuyor. Her an her şeyi yapabilirler. Üstüne atlayabilir vurabilir ucu çok açık😂
Ayyy yardımcı abla yoksa işin zor kuzum. Bizim okukdaki okul öncesi öğretmeni arkadaş bol bol rapor almak durumunda kaldı. Ben de ilkokuldayım, benim öğrenciler de karşıdan koşa koşa gelip küüütt diye bana çarpıp durur sonra sarmaş dolaş olurlar. Benim de kendimi iyi korumam gerekecek 😅

Kızlar 6+3 haftadayım göğüslerim biraz dolgun acıyordu daha düne kadar bugün acımıyorlar gibi normal midir ya? Mide bulantım gün içinde bi oluyor bi olmuyor midem bulanmasa hamileyim demeyeceğim göğüslerimde çok bi belirti olmadı neden ki
Kuzum hiç endişe etme, herkesin bedeni süreç içerisinde farklı tepkiler gösteriyor. Hiç belirti olmayıp üstelik regl kanaması aylarca devam edip 6. ayda hamile olduğunu öğrenen bir tanıdığım var 😅

Kızlar selamlar bu arada 🤗 Keyifler nasıl? Hastaneye geldim bekliyorum doktoru, transfere hazırlık muayenesi olacak ve ilaçlara başlayacağım inşaallah..

Kuzum hiç endişe etme, herkesin bedeni süreç içerisinde farklı tepkiler gösteriyor. Hiç belirti olmayıp üstelik regl kanaması aylarca devam edip 6. ayda hamile olduğunu öğrenen bir tanıdığım var 😅
Yarın kontrolüm var artık saldım canım yoksa işin içinden çıkamadığımı fark ettim 😂 denin kontrol ne zaman inşallah

Tüp bebek ilaçları korktuğum gibi yan etkilerle dolu olmayacak sanırım dimi kızlad? Hiçbirinizden ciddi şikayetler almadım maşaallah 🙂

Kızlar bir de 3 aydan sonra doktor kontrolleri hangi sıklıkta oluyor bilginiz var mı? Ben ilk 3 ayı Şeyma Hoca ile tamamlamayı düşünüyorum. Tabii transfer süreci olumlu sonuçlanırsa 😊

Bu arada hastanedeyim ya sağa sola bakıyorum sürekli acaba sizlerden biri burada mıdır diye 😀 Bağ kurdum sizlerle olumlu enerjilerinizi arıyorum burada 🥰

Kızlar bir de 3 aydan sonra doktor kontrolleri hangi sıklıkta oluyor bilginiz var mı? Ben ilk 3 ayı Şeyma Hoca ile tamamlamayı düşünüyorum. Tabii transfer süreci olumlu sonuçlanırsa 😊
Herşey yolunda giderse ki inşallah gider dualarim isteyen herkes icin...ben 3 aydan sonra 4 haftada bir gitmeyi dusunuyorum doktorlarda o şekilde soledi.Ama simdi ikili tarama sonucu cikinca gidebilirim bu aya ozel merakdan daha erken olabilir🙃

X