• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuyla mahkemelik olduk.

Benim alt komşu da eve bi misafir gelsin duvarlara vurup duruyordu. Birgün kafam attı elimde sert bir şey vardı öyle bir vurdum ki yere o gün bugündür vurmuyorlar beni görünce de yağlı ballı konuşuyor kadın. Demem o ki deli deliyi görünce sopasını saklarmis benden demesi

En güzeli müstakil ev almak.ama malesef günümüzde iç içe binalar ve yüksek katlı apartmanlar her yeri sarmış durumda.

Konu sahibi malesef tasi tarağı toplayıp bi kasabada bahçeli tek kat eve yerlesmek tek çözüm gibi geliyor bana.ben de ciddi komşu sorunları yaşadım.bas edemedim.cozumu taşınmakta buldum.

Bu alt kattan nasıl vuruyorlar ki üst kat rahatsız oluyor anlamıyorum. Bizim üst kat gürültücü, bilerek ve kasıtlı olarak yapılan bir gürültü var. Eski ev arkadaşlarım vurmuş duvara daha fazla gürültü yapmışlar. Arsız insanlar alt komşu da olsa üst komşu da olsa sessiz olan tarafı bastırmaya çalışıyor.

Ben de üst kat komşumdan çekiyorum, ben adamı şikayet ediyorum düşünün cimerden, o kapısına gelen zabıtayı onların amiri ve kendi tanıdıkları olan amire şikayet ediyormuş, gelip bir de bunları bana anlattı. Bir şey elde edemezsin diye bana da aileme de üstü kapalı tehditte bulundu.

Ben de korkup geri çekilmiştim ama şu an zabıta arkadaşlarının peşindeyim. Sesleri azaldı, bazen de camı açıp 'ne görgüsüz kadın, bir de öğretmen olacak' diye bağırıyorum. Böylece herkese rezil oluyor.

Mahkemeye vermekle iyi yapmışsınız, siz muhatap olmayın, kapının önüne kamera taktırın. FazeTasulye FazeTasulye , siz neden mahkemelik oldunuz?

Bu alt kattan nasıl vuruyorlar ki üst kat rahatsız oluyor anlamıyorum. Bizim üst kat gürültücü, bilerek ve kasıtlı olarak yapılan bir gürültü var. Eski ev arkadaşlarım vurmuş duvara daha fazla gürültü yapmışlar. Arsız insanlar alt komşu da olsa üst komşu da olsa sessiz olan tarafı bastırmaya çalışıyor.

Ben de üst kat komşumdan çekiyorum, ben adamı şikayet ediyorum düşünün cimerden, o kapısına gelen zabıtayı onların amiri ve kendi tanıdıkları olan amire şikayet ediyormuş, gelip bir de bunları bana anlattı. Bir şey elde edemezsin diye bana da aileme de üstü kapalı tehditte bulundu.

Ben de korkup geri çekilmiştim ama şu an zabıta arkadaşlarının peşindeyim. Sesleri azaldı, bazen de camı açıp 'ne görgüsüz kadın, bir de öğretmen olacak' diye bağırıyorum. Böylece herkese

Ben de korkup geri çekilmiştim ama şu an zabıta arkadaşlarının peşindeyim. Sesleri azaldı, bazen de camı açıp 'ne görgüsüz kadın, bir de öğretmen olacak' diye bağırıyorum. Böylece herkese rezil oluyor.

Anlayamıyorum demişsiniz ya anlatayım bidaha düşünün bebeğiniz uyuyor siz de o sırada sessizce iş yapmaya çalışıyorsunuz misal buzdolabı temizlerken kavanoz sesinden rahatsız olan kadın dandan duvarlara vuruyor yada balkon yıkıyorsun kadın dandan vurup bebeğini uyandırıyor kasıtlı ve sürekli yapılan ses olur anlarım ama en ufak bir ses de dandan vurma nedir apartamnda yaşıyosun ister istemez ses olur Kasıtlı yapılan sesler hariç.müstakil evde yaşayacak o zaman

B buket0606 , ben sizin rahatsızlığınızı anladım. Biz üst kattakilere aynı şekilde vurunca daha çok gürültü yapmışlardı ama onlarınki kasıtlıydı, evde ayakkabıyla ailecek koşturma gibi aşağıda sarsılıyordum. Duvara vurmadım, arkadaş vurmuş umurlarında olmamış.

Merhaba çok benzer bi dert vardı bizimde başımızda bu kadar değil ama onlarda yaşlı karı koca ve psikolojisi bozuk olduğu belli bi oğulları. Annem tek yaşıyor. Onun alt komşusu. Seslere filan vurmazdı ama kendi balkonuna kum döküp anneme çıkıyordu sen döktün bu kumları diye. Annem oturmadan önce senelerce boş kalmış o ev sebebi muhtemelen bu insanlar. Annem kiracı istese taşınabilirdi taşınmadı çünkü evi çok iyi. İlk başta kapılarına beraber gittik annem cazgır bi kadındır bağırıp çağırdı bütün apartmanı topladı başımıza. Susmadılar. Daha sonra ben yokken adam annemin üstüne yürümüş. Annemde beni mi dövcen sıkıyosa gel döv diyip adamın üstüne yürümüş binadakiler ayırmışlar. Bizim haberimiz oldu tabi sonra eşim çok sinirlendi annem izin vermedi kapılarına gitmesine. Bi gün eşim aşağıya inerken onu çevirmiş kadın senin kayınvaliden benim balkonuma kum atıyor diye. Zaten sinirli olduğu için kadını tutmuş kolundan gel gidip bakcaz evde çiçek var mı diye çekiştirmiş kadını. Kocası yalvarmış resmen oğlum bırak deli bu kadın ne yaptığını bilmiyor diye. Eşimde deliyse sahip çıkın filan demiş. Bu insanlar evlerine dışarıdan karton vs topluyolarmış evleri leş gibi kokuyor zaten kapıyı açınca. Bide onları şikayet etmekle tehdit edince kapattılar çenelerini korkudan. Bi üye söylemiş eve ne kadar erkek varsa toplayın diye çok mantıklı. Kimsesiz sanıyolar yoksa. Muhtemelen eşim sakin davransa üstüne gelmeye devam edeceklerdi. Şimdi korkularından yüzümüze bakamıyorlar. En son kadın helallik filan istemiş annemde vermemiş insanlara iftira atın atın sonra helallik isteyin sakın bi daha çevirme beni konuşmak için demiş. Böyle insanlara biraz saldırmak lazım ne yazık ki. Kadınlardan korkmuyorlar ama araya erkek girince herşey değişiyor. Satabiliyorsanız satın yinede huzurunuzu bozmasınlar. Ama satamıyorsanız da arkanız olduğunu göstermek en iyi fikir

Mahkemeye vermekle iyi yapmışsınız, siz muhatap olmayın, kapının önüne kamera taktırın. FazeTasulye FazeTasulye , siz neden mahkemelik oldunuz?

Apartmanda yer sahibiyim diye kendini apartmanın ağası sanan bi embesil var. Her şeyde herkesi yönetmeye çalışıyorlar vs. Baktılar bize dişleri geçmiyor. Apartman toplantısında hakaret ve küfür ettiler sonrasında kapımızın önünde tehdit oldu. En son da eşimle karşılaştılar eşime vurmaya yeltenince eşim de karşılık verdi. Bizde her şeyin video ve ses kaydı var. Bunları direkt dvd ye aktarıp avukatımıza verdik ve davayı başlattık bekliyoruz. İki tane de şahidimiz var. Bakalım hayırlısı geç olsun da güç olmasın. İnşallah davamızı kazanırız.

Bebeğim olmasına eağmen sürekli evde az ses de müzik açıyorum bağırıp duruyor sürekli kadnn psikolojisi bozuk zaten 2 sene önce kızı gelmişti kapıya biz de iyi insanlarız eve buyur ettm kadnn yaptıklarını anlattm kızı demişti ki o zamn bana Bu bi hoş olmuş iyice . Hatta gelini yani o küfürbaz adamın karısı bizim karşı komşuya demişki “Ben bile aynı evde kalamam bununla Seneye geldiğimizde iyice hastalanabilir” demiş düşünün bunları bilerek adam bana küfrediyor karşı komşuya dedim şahtlk yapar msn yapmm dedi

1. Katımdakiler zaten yılın 9 ayı yazlıklarında .Bide ben doğumdan önce 9 -17 arası çalışıyordum kadın buna rağmen bizden şikayetçi aslında satacan evi 4 5 çocuklu ev hanımı birine görecek en ufak sese dandan vurmayı.Mesela bizim yandaki komşu çok ses yapar ama bi rahatsız olmuyoruz kadın onların sesinde bile bize vuruyor bizden geliyor sanıyor küfrediyor bana evinden bide namazında niyazında

Geçen cam siliyorum apartmandaki tüm balkonlar kapalı cam çamaşır yıkamış balkonun içine asmış 1 camı açıkmış ben de cam siliyorum karşı komşuya gitmiş bana camdan bağırıyor cam silme çamaşır yıkadım diye . Yani camdan bişey silksem neyse ne cam siliyom ya Yani napıcam bilmiyorum çok edepsizler

Sizi hanımefendi görmüşler, çirkeflik yaparak sindirmeye çalışıyorlar. Burada buna benzer pek çok konu var, hepsi medeni insan yazıklarından anlaşılıyor, bahsettikleri komşuları da utanmasalar evlerine yerleşecekler.

Facebookta bir grupta okumuştum. Kadın komşusuna anahtarı veriyor eve göz kulak olsun diye, komşusu da eve yerleşiyor haha. Kadın nasıl çıkartabilirim diyordu.

Sözün özü, o çirkefse siz de bir iki kere bağırın, elbet polis gelir, anlatırsınız. Şahitlik konusu da insanlarımızın duyarsızlığı, gözünün önünde adam öldürseler seslerini çıkartmazlar. Çok yazık, herkes insanlığını kaybetmiş.

Bunlar ana oğul manyak demek ki. Benim annem cahil bakmayın demiş de kendisi ne yani? Biraz da annesinin dolduruşuna gelmiş gibi hissettim ben. madem mahkemeye verdiniz her yaptığını kaydetmeye devam edin.

Bebeğim olmasına eağmen sürekli evde az ses de müzik açıyorum bağırıp duruyor sürekli kadnn psikolojisi bozuk zaten 2 sene önce kızı gelmişti kapıya biz de iyi insanlarız eve buyur ettm kadnn yaptıklarını anlattm kızı demişti ki o zamn bana Bu bi hoş olmuş iyice . Hatta gelini yani o küfürbaz adamın karısı bizim karşı komşuya demişki “Ben bile aynı evde kalamam bununla Seneye geldiğimizde iyice hastalanabilir” demiş düşünün bunları bilerek adam bana küfrediyor karşı komşuya dedim şahtlk yapar msn yapmm dedi

Eğer elinizde ses kaydı ve video varsa bir olay sırasında etrafınızda karşı komşunuz veya başka bir komşu varsa kendilerine sormadan şahit olarak yazdırabilirsiniz. Olay sırasında orada kimler varsa hepsini yazdırabilirsiniz. Ad soyad adres yeterli gerisiyle mahkeme ilgilenir. Dava açılıp süreç başladığı zaman mahkeme çağırınca mecbur seve seve şahitlik yapacak. Gitmemesi gibi bir durum yok polis gelir kapısından alıp yine götürür. Delil olduğu sürece aksi bir şahitlik de yapamaz. Bu tip olaylarda en az iki şahit olması gerekiyor.

imkanınız varsa kapınıza komşularla bağlantısı olan balkon ve cephelere sesli kamera koydurun. ben böyle başa çıktım. her kameranın altına da kocaman tabela montelettim. buranın güvenliği bilmemne alarm kamera ve ses cihazları ile 24 saat korunmaktadır diye. oh sen sağ ben selamet.
kopasıca ağızlarından çıkan iftiralarını böyle kapatabildik. o kadar çok eli belinde kavgaya meraklı tip var ki. gör kimseyi beğenmez ama her olaya elinde tuz koşarlar. Allah rızası için gel şahitim ol de, ben görmedim diye yemin ederler.
kamera gerçekten insanlara bir ayar veriyor. kendi alanına koyduğun için kimse de karışamaz.
evini değiştirmekten iyidir.

Nerden çıkardınız tek başıma uğraştığımı balkon olayından sonra adam beni aradığında eşim yanımda yoktu ben konuşmayı kaydetip savcılığa verdikten sonra eşim napabilir sizce?

Mahkemeye vermekle en iyisini yapmışsınIz. İşin peşini sakın bırakmayın. Tehdit etmeye devam ederse gene şikayet edin.Yoksa önünü alamazsınız. Bende komşumu mahkemeye verdim. Uzaklaştırma kararı bile çıkarttım. Sonuna kadar gideceğim. Komşuluk yapmayı bilmeyen öğrensin bir zahmet. Bana ettiği küfürlere karşılık bir de tazminat davası açacağım. Eğer mahkemeye vermeseydim şu an halen evimin önünde bana küfür ediyor olurdu. Hukuk adına Ne gerekiyorsa yapmalısın. Çekinirsen,vazgeçersen tepene biner bu tipler. Allah yardımcın olsun

Back
X