Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu alt kattan nasıl vuruyorlar ki üst kat rahatsız oluyor anlamıyorum. Bizim üst kat gürültücü, bilerek ve kasıtlı olarak yapılan bir gürültü var. Eski ev arkadaşlarım vurmuş duvara daha fazla gürültü yapmışlar. Arsız insanlar alt komşu da olsa üst komşu da olsa sessiz olan tarafı bastırmaya çalışıyor.
Ben de üst kat komşumdan çekiyorum, ben adamı şikayet ediyorum düşünün cimerden, o kapısına gelen zabıtayı onların amiri ve kendi tanıdıkları olan amire şikayet ediyormuş, gelip bir de bunları bana anlattı. Bir şey elde edemezsin diye bana da aileme de üstü kapalı tehditte bulundu.
Ben de korkup geri çekilmiştim ama şu an zabıta arkadaşlarının peşindeyim. Sesleri azaldı, bazen de camı açıp 'ne görgüsüz kadın, bir de öğretmen olacak' diye bağırıyorum. Böylece herkese
Bu alt kattan nasıl vuruyorlar ki üst kat rahatsız oluyor anlamıyorum. Bizim üst kat gürültücü, bilerek ve kasıtlı olarak yapılan bir gürültü var. Eski ev arkadaşlarım vurmuş duvara daha fazla gürültü yapmışlar. Arsız insanlar alt komşu da olsa üst komşu da olsa sessiz olan tarafı bastırmaya çalışıyor.
Ben de üst kat komşumdan çekiyorum, ben adamı şikayet ediyorum düşünün cimerden, o kapısına gelen zabıtayı onların amiri ve kendi tanıdıkları olan amire şikayet ediyormuş, gelip bir de bunları bana anlattı. Bir şey elde edemezsin diye bana da aileme de üstü kapalı tehditte bulundu.
Ben de korkup geri çekilmiştim ama şu an zabıta arkadaşlarının peşindeyim. Sesleri azaldı, bazen de camı açıp 'ne görgüsüz kadın, bir de öğretmen olacak' diye bağırıyorum. Böylece herkese rezil oluyor.
Anlayamıyorum demişsiniz ya anlatayım bidaha düşünün bebeğiniz uyuyor siz de o sırada sessizce iş yapmaya çalışıyorsunuz misal buzdolabı temizlerken kavanoz sesinden rahatsız olan kadın dandan duvarlara vuruyor yada balkon yıkıyorsun kadın dandan vurup bebeğini uyandırıyor kasıtlı ve sürekli yapılan ses olur anlarım ama en ufak bir ses de dandan vurma nedir apartamnda yaşıyosun ister istemez ses olur Kasıtlı yapılan sesler hariç.müstakil evde yaşayacak o zaman
Ben de korkup geri çekilmiştim ama şu an zabıta arkadaşlarının peşindeyim. Sesleri azaldı, bazen de camı açıp 'ne görgüsüz kadın, bir de öğretmen olacak' diye bağırıyorum. Böylece herkese rezil oluyor.
Mahkemeye vermekle iyi yapmışsınız, siz muhatap olmayın, kapının önüne kamera taktırın.FazeTasulye , siz neden mahkemelik oldunuz?
Bebeğim olmasına eağmen sürekli evde az ses de müzik açıyorum bağırıp duruyor sürekli kadnn psikolojisi bozuk zaten 2 sene önce kızı gelmişti kapıya biz de iyi insanlarız eve buyur ettm kadnn yaptıklarını anlattm kızı demişti ki o zamn bana Bu bi hoş olmuş iyice . Hatta gelini yani o küfürbaz adamın karısı bizim karşı komşuya demişki “Ben bile aynı evde kalamam bununla Seneye geldiğimizde iyice hastalanabilir” demiş düşünün bunları bilerek adam bana küfrediyor karşı komşuya dedim şahtlk yapar msn yapmm dedi