komşuyla kavga ....

yas-bil1

evli, mutlu , yakında çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.210
707
168
35
bilenler bilir 1,5 yıllık evliyim oturduğumuz mahallede annemlerde oturuyor eşim beni sabah anneme bırakıp akşamda alır. yani annemlerin evi kendi evim gibi .. bugün alt komşumuzla kavga ettik . o kadar sinir bozucu bi durum ki . düşündükçe sinirliyorum . 5 katlı bi apartmanda 3. katta oturuyorz 4. katta ev sahibi oturuyor kendisi kışları almanyaya gidiyor. apartmanda toplam 3 aileyiz. altta dükkan var. bizim merdivenleri bi kadın haftada bi gün gelip temizliyor aylık aile başı 15 tl aidat ödüyoruz ona. 2.kattaki komşu ben 15 tl ödemiyorum artık dedi 2. kata kadar temizlesin burdan aşağısını ben temizlicem dedi. merdivenci kadında işi bıraktı 30 tl ye kmse çalışmaz dedi. neyse. bzim alt katta bahçede kanalizasyon borusu patladı. her taraf pislik içinde anlatırken bile miğdem bulanıyo. ona basıp merdiven inip çıkıyoruz haliyle merdivenlerde pislendi. merdivenci kadında yok haliyle biz temizlicez. dün alt kata indik annemle ben merdivenleri temizleyelim bugün dedik kadında benim yarın ltın günüm var. dedi. annemde yarın değil zaten bugün temizlicez dedi .sonra evinde telefon çaldı o gitti cevap vermeden . küçük çocukta geldi kapıyı suratımıza örttü . bizde çıktık yukarı ertesi gün üst kattaki komşuyla beraber annem merdivenleri hortumla çamaşır suyuyla yıkadılar annem hamile olduğum için bana yaptırmadı. ama bende onlara bakıyorum ufak tefek şeyler yapıyorm. neyse alt kattaki kadını çağırmadık belki sesleri duyarda gelir yardım eder diye. kapıyı açtı birden yaa siz neden ıslattınız benim günüm var silin sadece dedi. annemde silmekle geçmez her taraf b*k içinde 1 haftadır merdivenler böyle günün varsa bundan önceki günler nerdeydin dedi ? kadınla annem sözlü tartıştılar. bende hem yapmıyosun hemde emir veriyosun . kaçırtmasaydın o zaman merdivenci kadını dedim. bu arada kadının evindede 3 tane kız var gelini kendisi birde kızı içlerinden biri gelip 5 dk yardım etse evine gelecek olan misafirleri suyla karşılaşmaz . ama o bunu düşüneceğine kapıda bir saat bizle tartıştı. en sonunda süpürgeyi ters çevirip üzerimize yürüdü çığlık ata ata . herkes binaya koştu. kadını oğulları zor eve attı halada bağırıyodu. bu nasıl bişey yaa. hem para vermiyo. hem yardım etmiyo. elim ayağım titredi sinirden ..

ben olsam onun katına kadar temizlerdim, madem misafirleri gelecek önce kapısının önünü temiz tutsun terbiyesiz..
onu düşündükte onun katını temizlemesek ordakii pislikler yukarı çıkar inip çıktıkça biz 3. katta oturuyoruz o 2. katta.

Böyle görgüsüz tiplerden herkesin başında bir tane var sanırım.
Süpürgeyle üstünüze yürüyerek de iyice abartmış yuh yani.

onu düşündükte onun katını temizlemesek ordakii pislikler yukarı çıkar inip çıktıkça biz 3. katta oturuyoruz o 2. katta.

onun katının bittiği yere bir paspas atın,ayağınızı silip çıkın, bazı insanlar iylikten anlamıyor gerçekten baksanıza

kadın çığlık atınca deliye benziyodu o kadar korkunç olduki yüzü . oğulları kucağına alıp götürdüler annelerini . kızı gelinide önümüzden çıkıp kolay gelsin dediler. çok sinir bozucu bişey ya

Yuh yani ben su kiraci halimle hem de birinci katta oturmama ragmen veriyorum merdiven yikayan ablanin parasini. 15 tlden nolur ya
Boyle insanlar bu hayatta ne uzar ne kisalir.

bu nasıl bir terbiyesizlik ya asıl tam o süpürgenın tersiyle dövülecek biriymiş

böyle şeyler her yerde oluyor arkadaşım maalesef,genel bir sorun bu kadında problemli belli..

Klasik çamur komşu tipi..Böyle arızalardan her apartmanda mutlaka birer adet bulunur ...Genel uygulanan apartman kurallarında, mutlaka bi sıkıntı çıkarırlar,istemesende üstüne sıçrarlar..

Siz asil yanlisi onun misafirleri gelmeden once temizlemekle yapmissiniz. O pislikle misafirleri karsilamaya utanmayan insan islak diye mi utaniyormus? Ben olsam temizleyecegim varsa bile onun misafirleri gidince temizlerdim

Teşekkür edip Allah razı olsun diyeceğine kavga çıkarıyor çirkefe bak.
Misafirleri b.k içinde ağırlamak su içinde ağırlamaktan daha güzel sanıyor galiba.
İnsan kapısının önünü, merdivenini de düşünür azıcık.
Deli mi ne!

bence üzerinize süpürgeyle yürüyen kadından bir güzel şikayetçi olun. çağırsınlar karakola. aklı başına gelsin.

Sabrına hayran kaldım. Ben olsam çoktan saçları elimdeydi

Siz asil yanlisi onun misafirleri gelmeden once temizlemekle yapmissiniz. O pislikle misafirleri karsilamaya utanmayan insan islak diye mi utaniyormus? Ben olsam temizleyecegim varsa bile onun misafirleri gidince temizlerdim
kadının çığlıklarını komşuları duydu kendi kendini rezil etti zaten. .

yuh ya bir 15 tl yimi sorun etmiş
Nasıl tipler var aklım almıyor vallahi..

kendim temizlicem 2. katta aşağısını demiş. 1 ay oldu hala temizleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…