- 27 Ekim 2017
- 3.593
- 15.716
- Konu Sahibi Rahatlikbatti
Zihnimde canlanan terlik:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet parkeli salon ve diğer iki oda parkeli o yüzden zaten çok ses geliyor annemlerinde ev parke ama hakiki parke terlikle yürürken ses bile çıkmıyor bizim bina çin malı aliexpressten almışlar malzemeleriParkeli mi evler parke üzerinde cidden terlik ayakkabı çok ses çıkarıyor.
Açıkçası ben de ses takıntılı biriyim. En çok da şeye sinir oluyorum. Yani bi oturun ablacım abicim. Nereye yürüyonuz habire?Ya bende çocuğum yokken hiç sallamıyorum. Yıllarca üst katımda bir azmanla oturdum zamanında. Hiç rahatsız olmadım. Ama bunlar eski oturdukları evlerinde de komşularını rahatsız eden tiplermiş beni buldular
1,5 senedir. Derdimi üst kattaki mağara adamlarına anlatmaya çalışıyorum ama bir arpa boyu yol alamıyorum. En son terliklerini değişmişlerdi güya. Hanfendi beyfendiler halılarını yazın kaldırıyorlarmış yaz geliyor diye o da yetmiyor gece kedileri evi başımıza yıkıyor neyse kediyi tolere edebiliyorum. Asıl mesele terlik sesi eskiye oran daha hafif ama yinede geziyor işte odadan odaya. Tv açıkken dahil duyuyorum sesini. Ama eşimin umrunda değil. Geçen bir arkadaşımda üst komşusundan geldiğini söyledi ancak kendisini etkilemediğini bana şaşırdığını söyledi. Acaba ben bu durumu artık takıntı haline mi getirdim bilmiyorum. Katlanamıyorum artık. Aynı durumu yaşayan ve abarttığımı düşünenler yoruma lütfen.
aynen bazı yorumlar var kale almayı düşünmüyorum. Ben gece gelen terlik sesinden bahsediyorum. Bir tanesi pervane mi taksın bir tarafına demiş. Ne alaka? Tabanlarını vuruyor desem haklı bir yorum. Ama gece olmuş ne bu terlik aşkı bir sal o ayakları ya sal kardeşimTakunya gibi ses gelir :) tabanı sert terlik giydikleri için o şekilde ses geliyor.
Benimde burada konum var, üst komsum sabah 6 da sanki topuklu ayakkabı giymiş ev süpürüyor diye.
Halısız evde ses çok daha fazla gider aşağıya. Keşke uyarsanız yumusak tabanlı terlik kullansalar. Ses hassasiyeti olmayan insanlar abartı diyor ama o seste durulacak bir ses değil.
Halı olmayan evde ses daha fazla gidiyor alt kata bu bir gerçek. Terlik sesi de gayet gidiyor ben eski evimdeyken terlik çok giyerdim. Ama dikkat ederdim yani. Eşim uyarırdı hatta geç saatte falan dikkat etmezsem. Çocuk sesi falan insan katlanıyor ama sürekli eşya çekme, terlikle rap rap yürüme, gece 10’dan sonra gereksiz ses yapmak vs insanı rahatsız ediyor. Dikkat edilmesi lazım bencede.1,5 senedir. Derdimi üst kattaki mağara adamlarına anlatmaya çalışıyorum ama bir arpa boyu yol alamıyorum. En son terliklerini değişmişlerdi güya. Hanfendi beyfendiler halılarını yazın kaldırıyorlarmış yaz geliyor diye o da yetmiyor gece kedileri evi başımıza yıkıyor neyse kediyi tolere edebiliyorum. Asıl mesele terlik sesi eskiye oran daha hafif ama yinede geziyor işte odadan odaya. Tv açıkken dahil duyuyorum sesini. Ama eşimin umrunda değil. Geçen bir arkadaşımda üst komşusundan geldiğini söyledi ancak kendisini etkilemediğini bana şaşırdığını söyledi. Acaba ben bu durumu artık takıntı haline mi getirdim bilmiyorum. Katlanamıyorum artık. Aynı durumu yaşayan ve abarttığımı düşünenler yoruma lütfen.
Evet gerçekten öyle. Bende bu terlik sesine bir gece uyumakta zorlandığımda dikkat kesildim. Gece yarısı oda da terlikle tak tak tak yürüyor. İyice uyuyamadım mı sonra bende kayışlar koptuHalı olmayan evde ses daha fazla gidiyor alt kata bu bir gerçek. Terlik sesi de gayet gidiyor ben eski evimdeyken terlik çok giyerdim. Ama dikkat ederdim yani. Eşim uyarırdı hatta geç saatte falan dikkat etmezsem. Çocuk sesi falan insan katlanıyor ama sürekli eşya çekme, terlikle rap rap yürüme, gece 10’dan sonra gereksiz ses yapmak vs insanı rahatsız ediyor. Dikkat edilmesi lazım bencede.
Bir de insan bir kere rahatsız olunca çok batıyor ya istemsiz o sese daha duyarlı oluyor insan.
Kendi evimde bile parke üstünde terlikle yürüyünce ses çıkıyor ben bile rahatsız oldum aşağı kata kim bilir nasil gidiyor demiştim ki yazında hali var silmek için kaldirmistim.Evet parkeli salon ve diğer iki oda parkeli o yüzden zaten çok ses geliyor annemlerinde ev parke ama hakiki parke terlikle yürürken ses bile çıkmıyor bizim bina çin malı aliexpressten almışlar malzemeleri
Anlamadığım terlikleri gösterdiler plastik terlik almışlar kalın tabanlı ama tamamen plastik. Ama mesela şu ki şunu idrak edebilmek gerek. Abicim sen gece körüylen ne halt edeceksen et ama o terlikleri çıkar öyle et. Gece 2 de bile tavana oklavayla vurmuşluğum var ben bu ilkelliğimden utandım onlar bıkmadı.Takunya gibi ses gelir :) tabanı sert terlik giydikleri için o şekilde ses geliyor.
Benimde burada konum var, üst komsum sabah 6 da sanki topuklu ayakkabı giymiş ev süpürüyor diye.
Halısız evde ses çok daha fazla gider aşağıya. Keşke uyarsanız yumusak tabanlı terlik kullansalar. Ses hassasiyeti olmayan insanlar abartı diyor ama o seste durulacak bir ses değil.
Gayet haklısınız. Bazı kişiler yaşamadığı veya umursamadığı için o şekilde konuşuyor, o yorumlari görmeyin.aynen bazı yorumlar var kale almayı düşünmüyorum. Ben gece gelen terlik sesinden bahsediyorum. Bir tanesi pervane mi taksın bir tarafına demiş. Ne alaka? Tabanlarını vuruyor desem haklı bir yorum. Ama gece olmuş ne bu terlik aşkı bir sal o ayakları ya sal kardeşim
Hali olmadığı için geliyordur o kadar ses. Gece terlik giymese ölürler sanki.Anlamadığım terlikleri gösterdiler plastik terlik almışlar kalın tabanlı ama tamamen plastik. Ama mesela şu ki şunu idrak edebilmek gerek. Abicim sen gece körüylen ne halt edeceksen et ama o terlikleri çıkar öyle et. Gece 2 de bile tavana oklavayla vurmuşluğum var ben bu ilkelliğimden utandım onlar bıkmadı.
Evet 3mm tıkaçlardan aldım öyle uyuyorum geceleri. Rica ettim değiştirmişler ama ev parke ve halısız. İnşallah bende kurtulacağım ama taşınırken de kabus yaşatacağım ahdım olsunGayet haklısınız. Bazı kişiler yaşamadığı veya umursamadığı için o şekilde konuşuyor, o yorumlari görmeyin.
Halı kaldırmasıda hoş değil. Yikayama gönderdiğim zaman komşum rahatsız olmasın diye hemen başka hali veya kilim kullanıyorum.
Söyleyince gülüyorlar ama (benim eski apartmanimdaki yönetici bu isteğime gülmüştü) terlikleri değiştirmesi konusunda ricada bulunabilirsiniz. Ben artık terlik alıp koyacaktım kapıya ki çok şükür kurtuldum oradan.
Tikac kullanabilirsiniz, en azından rahat uykuya dalmanizi sağlar
<div><iframe width="300" height="60" src="" frameborder="0" allow="autoplay"></iframe><br><a href="" title="Vocaroo Ses Kaydedici" target="_blank">Vocaroo'da görüntüle >></a></div>. Ses kaydı becerebildim mi bilmiyore
Hayır tam terside aşırı zayıflar ama bir tombul teyze var o geldimi ev inliyor. Allahtan nadiren geliyorKomşun kilolu mu
Gece gece de ayıp ya. Ben de bir kere uyku hali lohusayım kızım her yere işedi terlikle tak tak koşturdum odada. Sonra bi durdum napıyorum ben ya diye terlik sesinden kendim rahatsız oldum insan dikkat etmeli ya gece yarısı da ses çekmek zorunda değil kimse.Evet gerçekten öyle. Bende bu terlik sesine bir gece uyumakta zorlandığımda dikkat kesildim. Gece yarısı oda da terlikle tak tak tak yürüyor. İyice uyuyamadım mı sonra bende kayışlar koptu
Bana abartıyorsunuz gibi geldi. Ses kaydında da bir şey yok. İnsanlar yürümesin mi?
Ayrıca halı ben de sevmem. Alerjiye de sebep olabilen bir şey.
Apartman hayatında sesleri tolere edemeyenler kalmasın.
Hanfendi ses kaydına çektiğim yaşadıklarımın çeyreği bile değil. Örnek olarak koydum. Ayrıca bu terlik sesleri gece 2-3 lere kadar bunlar çerlenip yatana kadar devam. Toplu yaşamda evet tolere edilecek sesler vardır ama yönetmelikte de bunun kuralı ve saati vardır.Bana abartıyorsunuz gibi geldi. Ses kaydında da bir şey yok. İnsanlar yürümesin mi?
Ayrıca halı ben de sevmem. Alerjiye de sebep olabilen bir şey.
Apartman hayatında sesleri tolere edemeyenler kalmasın.