biz şuanda yaşadığımız evimize 9 ay oldu taşınalı.sorunumuz alt komşumuzun eşiyle özel hayatı.Haftanın bir günü(ben yazarken utanıyorum) kadının sesinden çığlıklarından sabaha kadar sinir küpü oluyoruz eşimle.Bebeğimiz var 8 aylık haliyle gece çok sk uyanıyoruz hoş bebeğim uyanmasa onların sesinden uyanıyoruz ya.İlk duyduğumuzda şok olmuştuk dedik herhalde alt katları boş bizimde taşındığımızdan haberleri yok ama alakası yokmuş.Kadının bide 1 yaşında bebeği var odası ayrı nasıl böyle rahat davranıyorlar anlamıyoruz.Saygısızlıklarına mı kızalım,Bence ahlak eksikliklerine mi? ben kocamdan çekiniyorum o bunların sesi gelmeye başlayınca sinirlenip oturma odasına gidiyor.Ben mecbur bebekle yatak odasındayım.Bi kaç kere sesli konuşup duysunlar diye uyardık kendi aramızda konuşuyomuşuz gibi yaptık,dalga geçtik çünkü tövbe tövbe gece sabaha kadar ara ara devam ediyolar. uyanık olduğumuzu anlasınlar diye gürültü yaptık nafile.Edepsiz bi kadın mı anlamadım asansörde karşılaşıp merhabalaşıyoruz okadar.Alt katlarında da aile var..ne yapmalıyız arkadaşlar bi akıl verin bana![]()
Apartmanınızda kapıcı var ise, kapıcı alt kattaki komşunuza, geceleri gürültülerinden ailece uyuyamadığınızı, rahatsız olduğunuzu söyletin. Gürültü devam ederse apartman yöneticisine söyleyin. Yönetici çözüm bulsun. Hem siz de şahsen bu utanç verici durum yüzünden komşuyla muhatap olmazsınız. Veya eşiniz komşunun eşiyle apartman çevresinde veya asansörde karşılaştığında kibarca uyarıda bulunabilir.