kocası tarafındanda olsa tecavüze uğrayan kadın ortalığı ayağa kaldırır kırar döker kaçmaya çalışır zevkten bağırmaz![]()
valla bizim durumumuzda olsa olsa kocası tecavüze uğruyodur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocası tarafındanda olsa tecavüze uğrayan kadın ortalığı ayağa kaldırır kırar döker kaçmaya çalışır zevkten bağırmaz![]()
oldu olacak apartman yönetimine söyleyin, apartmanın giriş kapısına yazsınlar.
"bu apartmanda belli bir desibelin üstünde ses çıkaracak düzeyde zevk almak yasaktır"
![]()
o kadar zevkten bağıran var mı ki yaa![]()
valla bizim durumumuzda olsa olsa kocası tecavüze uğruyodur :)
ben olsaydım apartmanda karşılaştığımda, sanki başkasından geliyormuş gibi "yaa komşu geceleyin biryerden kadın çığlıkları geliyor hiç utanmıyormu bu millet sizde duydunuzmu ?" diye sorardım![]()
oldu olacak apartman yönetimine söyleyin, apartmanın giriş kapısına yazsınlar.
"bu apartmanda belli bir desibelin üstünde ses çıkaracak düzeyde zevk almak yasaktır"
![]()
Belki kadının canı yanıyor? belki kocası tecavüz ediyor? İlla zevkten mi cıkmak zorunda o sesler :S
öğrenciyken kaldığım evde yaşadığım bir sorun..
üst katımızda oturan kadından benzer sesleri duyuyorduk
tam da benim odamın üstüydü yatak odaları
rutin zamanda uyuduğum için duymuyordum; uyumasam da müzik vs açıp duymamaya çalışabiliyordum
ama sınav zamanı gerçekten deliriyordum
sabahlara kadar ders çalışmam gerektiği için, sırf kadının zevki için, odamdan çıkıp başkalarının odasına gitmek zorunda kalıyordum
uyuyan insanın yanında ders çalışmak iğrenç bir duygu
vs vs
ben de o dönem kendimce mağdur olmuştum yani..
haftada bir olsa iyi, gün aşırı muhatap oluyordum ilgili seslerle (maşallah)
ben o dönem birşey yapamadım
kadına gitsem, sana ne diyecek
ev sahibimiz yaşlı bir amca, derdimi nasıl anlatayım..
apartman yöneticisine gitsem, kız öğrenciler olduğu için apartmanda yayılacak bir dedikoduda adımızın şikayet eden olarak dahi geçmesini istemedim
neticede ülkem insanının yaftaları malum
sizi anlıyorum
kendinizi edep haya vs konulara girerek yanlış ifade etmişsiniz; ama toplu yaşam gereği dikkat etmemiz gereken şeyler var.. elbette ki ortada ahlaka mugayyir bir durum yok; ama adab-ı muaşeret kuralları da var toplumda..
kadınla birebir konuşma şansınız varsa, rahatsızlığınızı güzel bir lisanla (suçlama vs yapmadan) ifade edin
ben kesinlikle konuşamam diyorsanız da apartman yöneticisine bildirmek dışında makul bir çözüm görünmüyor
o sesler arasında ne sizin konuştuklarınızı duyarlar, ne de kalorifer borularının sesini
siz bir aile olduğunuz için
öğrenciyken kaldığım evde yaşadığım bir sorun..
üst katımızda oturan kadından benzer sesleri duyuyorduk
tam da benim odamın üstüydü yatak odaları
rutin zamanda uyuduğum için duymuyordum; uyumasam da müzik vs açıp duymamaya çalışabiliyordum
ama sınav zamanı gerçekten deliriyordum
sabahlara kadar ders çalışmam gerektiği için, sırf kadının zevki için, odamdan çıkıp başkalarının odasına gitmek zorunda kalıyordum
uyuyan insanın yanında ders çalışmak iğrenç bir duygu
vs vs
ben de o dönem kendimce mağdur olmuştum yani..
haftada bir olsa iyi, gün aşırı muhatap oluyordum ilgili seslerle (maşallah)
ben o dönem birşey yapamadım
kadına gitsem, sana ne diyecek
ev sahibimiz yaşlı bir amca, derdimi nasıl anlatayım..
apartman yöneticisine gitsem, kız öğrenciler olduğu için apartmanda yayılacak bir dedikoduda adımızın şikayet eden olarak dahi geçmesini istemedim
neticede ülkem insanının yaftaları malum
sizi anlıyorum
kendinizi edep haya vs konulara girerek yanlış ifade etmişsiniz; ama toplu yaşam gereği dikkat etmemiz gereken şeyler var.. elbette ki ortada ahlaka mugayyir bir durum yok; ama adab-ı muaşeret kuralları da var toplumda..
kadınla birebir konuşma şansınız varsa, rahatsızlığınızı güzel bir lisanla (suçlama vs yapmadan) ifade edin
ben kesinlikle konuşamam diyorsanız da apartman yöneticisine bildirmek dışında makul bir çözüm görünmüyor
o sesler arasında ne sizin konuştuklarınızı duyarlar, ne de kalorifer borularının sesini
siz bir aile olduğunuz için
ben olsaydım apartmanda karşılaştığımda, sanki başkasından geliyormuş gibi "yaa komşu geceleyin biryerden kadın çığlıkları geliyor hiç utanmıyormu bu millet sizde duydunuzmu ?" diye sorardım![]()
mugayyir değil mugayir olacaktı..