ben bazı yorumları çok garipsedim sizler bir takım seslerden rahatsız olmaya bilirsiniz ama rahatsız olna daha çok bir kere bir kadının sesini ki bu ses inleme sesi başka bir erkeğin duyması bence ayıp herşey adabında olmalı ölçülü olmalı
konu sahibi arkadaş nerde edepsiz felan dedi onuda göremedim böyle suçlayanlar olmuş
kadın canından bezmiş doğal olarak çirkin bişey bu
konu sahibine çıkışan arkadaşlarında bu tür şeyler yaptığını düşünür oldum yorumları okudukça herşeyden önce diğer yorumlar gibi apartmanda oturma kurallarına uymayanlar başka yerler taşınsınlar
herkes bebek sesinide çeker müzik sesinide elektirik süpürgesi sesinide ama o tür sesler mahrumiyeti aşar
hem herkes sesinin tonunu ayarlar bence bu tür şeyleri mahsus yapıyor dikkat çekmek için ben öyle düşünüyorum zevkten bağırmayan insanlarda var ağlayan insanlarda var die okumuştum bir yerde
neyse konu sahibi boşuna buraya konu açmış taşlanmışta taşlanmış haklıyken haksız duruma düştü çünkü burada birçak çeşit insan var bunları bile bile yapan kime ne diyen kadınlarda var .......
allah sabır versin yaman kardeş sen uygun bir dille konuş canım evine oturmaya git ciddi bir şekilde kavga eder gbi değil tabii güzelce rahatsız olduğunu söyle eminim oda anlaycaktır seni daha dikkatli davranacaktır