1) sorum komik değil, öyle bir yazmışsınız ki, sanki bebek o seslerin ne sesi olduğunu anlıyor da gözünü açıyor. bebek sese tepki veriyor, bu herhangi bir ses olabirdi. benim sorumun komik değil kinaye içerdiğini anlayan anladı ama neyse, ben komik olayım hadi.
2) toplumda yaşamanın kuralları elbette ki vardır, ancak sizinki mübalağa değil, bildiğin iffetsizlikle suçlamak. kendi evinde olmak ile umuma açık yerde sevişmek eğer size göre özde aynı, seviyede farklı ise; buna da diyebilecek bir şeyim yok.
3) yaptığınız tüm yorumları okudum. bir iki defa sesli konuştuğunuzu ve uyanık olduğunuzu anlamaları için ses çıkardığınız belirtmişsiniz.siz onları duyduğunuzu belli etmemişsiniz ki, sizin uyanık olmanızı farketmelerini ve kendilerine çeki düzen vermelerini istemişsiniz. anlatamadığım bu sanırım; "ya farkında değiller ise!"
bakın sesten rahatsız olmanızda hepimiz hemfikiriz
benim tek derdim insanları yargısız infaz ederek, iffetsizlikle, rahatlıkla, edepsizlikle, ahlaksızlıkla suçlamanız.
benim "engin fikirlerim" bu konuya da ışık tutabildi ise, ne mutlu bana..
kendisi ile aynı fikri savunmayan herkesi aşağılama modu başladı gene, hayırlı olsun bakalım