komşumuz karısını öldüresiye dövse gıkımız çıkmaz, duymazdan geliriz.
hoş muhabbetleri oldumuda nasıl engellesek diye çareler ararız.
herkesin namus anlayışı kendine, onlar sizin sesinizi duyuyorlarsa sizinde onlarınkini duyacağını bilecek kadar akıllılardır. merak etmeyin aptal olduklarını zannetmiyorum.
gece herkesin uyuduğu bi zamanı tercih ediyorlar sonuçta, sizin ayakta olduğunuzu yada uykunuzun hafif olduğunu hesaplamak zorunda değiller.
zaten o halde bunu idrak edebilecek durumda olduklarını düşünmüyorum
kendi evleri ve kendi özel hayatları e gayri meşru bir şeyde değil yaptıkları evliler
ister inler evinde kadın ister çığlık atar zevkten kimene komşum duyucak ayy aman diye onu mu düşünücekti bide
zaten insanlar çocuk olunca aman çocuk duymasın diye kısıtlayarak geçiyor hayatları bari çocukları büyümeden ya da olmadan istediklerini yapsılar yani
aYrıca gece çocuğunuz huysuzluğu tuttuğunda ya da her gece süte kakaya ağlayarak uyandığında onlar sizin sesinizi çekmek zorundalarsa
kusura bakmayın ama sizde onların inlemelerini bilmemnelerini çekmek zorundasınız
özel hayata saygıııııı
kendi evleri ve kendi özel hayatları e gayri meşru bir şeyde değil yaptıkları evliler
ister inler evinde kadın ister çığlık atar zevkten kimene komşum duyucak ayy aman diye onu mu düşünücekti bide
zaten insanlar çocuk olunca aman çocuk duymasın diye kısıtlayarak geçiyor hayatları bari çocukları büyümeden ya da olmadan istediklerini yapsılar yani
aYrıca gece çocuğunuz huysuzluğu tuttuğunda ya da her gece süte kakaya ağlayarak uyandığında onlar sizin sesinizi çekmek zorundalarsa
kusura bakmayın ama sizde onların inlemelerini bilmemnelerini çekmek zorundasınız
özel hayata saygıııııı
Cocugun ateslenip huysuzlanip aglmasi ile
Bu durum arasinda cok fark var...
Ne yapacak cocugu olanlar aglama diye agzini mi tikayacak...
Evet özel hayata saygi,ama kusura bakmasin kimse
Gorgu adap diye birsey var...
kimse kimsenin gurultusunu cekmek zorunda degil,zoraki durumlar disinda...
Eger bir saygisizlik varsa,bunu konu sahibesinin komsusu yapiyor,sinirlarini aşaraktan
Cocugun aglamasi rahatsizlanmasi ile bu ayni şey diyorsaniz...
Umarim birgun aynisi basiniza gelmez...
Bence de.Cocugun ateslenip huysuzlanip aglmasi ile
Bu durum arasinda cok fark var...
Ne yapacak cocugu olanlar aglama diye agzini mi tikayacak...
Evet özel hayata saygi,ama kusura bakmasin kimse
Gorgu adap diye birsey var...
kimse kimsenin gurultusunu cekmek zorunda degil,zoraki durumlar disinda...
Eger bir saygisizlik varsa,bunu konu sahibesinin komsusu yapiyor,sinirlarini aşaraktan
ayy aman gene bir çok biilmiş çıktı karşıma
yapma ya gerçekten mi başıma gelmez umarım çok sağol ya
varya nefret ediyorum burda hemen beddua modeline girenlere ne meraklıymışsınız beddualara valla ya
ayrıca ben çoucğun hastalığından bahsetmedim hanımefendi hergece süte bilmem neye yani gayet sağlıklıyken bebek uyanmasından olağan bişeyden bahsettim
ayrıca kimene sanane benim yorumum
sen avukatı mı oluyorsun hanımefendinin
Beddua mi?
Ne bedduasi hanimefendi
Umarim boyle durum yasamazsiniz
Bir onceki msj dada belirttim basima geldigi icin anlayabiliyorum...
Ayrica uslubunuza dikkat edin...
Avukat vs,hos degil...
Hemen saldiriya gecmek modundasiniz maşallah...
ayy aman gene bir çok biilmiş çıktı karşıma
yapma ya gerçekten mi başıma gelmez umarım çok sağol ya
varya nefret ediyorum burda hemen beddua modeline girenlere ne meraklıymışsınız beddualara valla ya
ayrıca ben çoucğun hastalığından bahsetmedim hanımefendi hergece süte bilmem neye yani gayet sağlıklıyken bebek uyanmasından olağan bişeyden bahsettim
ayrıca kimene sanane benim yorumum
sen avukatı mı oluyorsun hanımefendinin
etkiye tepki.......................
oldu olacak apartman yönetimine söyleyin, apartmanın giriş kapısına yazsınlar.
"bu apartmanda belli bir desibelin üstünde ses çıkaracak düzeyde zevk almak yasaktır"
ya böyle başkalarının özel hayatını yatak odalarını takip eden tiplermişiz gibi hissettim kendimi ama inanın rahatsız edici boyutta.Hanımla muhabbetim de yok nasıl diyim daha kısık sesli çığlık atmaya çalışın yada taklit yapıyosanız abartıyosunuz diye oda senin bebeğinde ağlıyo derse napıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?