komşumuzun özel hayatı :(

komşumuz karısını öldüresiye dövse gıkımız çıkmaz, duymazdan geliriz.
hoş muhabbetleri oldumuda nasıl engellesek diye çareler ararız.
herkesin namus anlayışı kendine, onlar sizin sesinizi duyuyorlarsa sizinde onlarınkini duyacağını bilecek kadar akıllılardır. merak etmeyin aptal olduklarını zannetmiyorum.
gece herkesin uyuduğu bi zamanı tercih ediyorlar sonuçta, sizin ayakta olduğunuzu yada uykunuzun hafif olduğunu hesaplamak zorunda değiller.
zaten o halde bunu idrak edebilecek durumda olduklarını düşünmüyorum

+1

harika bi cevap :)

o anda sesının tonunu ayarlayamaması gayet normal..buna dıkkat edecek an degıl ki:)
bır gun karsıastıgınızda kıbar bır dılle..duvarlar cok ınc yapılan hersey duyuluyor..ee malum bebegımde var ve gece uyku problemı yasıyoruz .. ve sese cok duyarlı bır bebek.ondan dolayı sızden rıcam bıraz sessız olmanız.. falan gıbı seyler soyle ama bence ıse yaramaz:))

ne kadar zor bir durum oldugunu bilirim

Daha once ayni seyi yasamayan anlayamaz...
Benim eltim yapiyordu aynisini
Yatak odamiz onlarin odalarinin alti idi...
Bikackere uyardim ,her nekadar bu konuda konusmaktan kacinsam da
Ama devam etti yine...

Ve ne kotudur ki,bana dedigi şey...
Sizde hic hareket yok sanirim...hic gurultunuz yok...
Allahim nekadar seviyesiz bir muhabbetti...
Bazilarinin da anladigi bu...bagirmak...yada neyse...

Halen devam ettiler,bir gun esim kardesiyle konusmus uyarmis.
Cevap (sizde bagirin )
Yuhh dedim ya...şaka gibi degil mi?
Ama apartman hayati herseye dikkat etmek gerek...

Cocugun olur aglar,ne bileyim durmaz,
Komsunun olur,bebektir anlayis gosterilir.
Ama bu durum ck farkli birsey...

kendi evleri ve kendi özel hayatları e gayri meşru bir şeyde değil yaptıkları evliler
ister inler evinde kadın ister çığlık atar zevkten kimene komşum duyucak ayy aman diye onu mu düşünücekti bide
zaten insanlar çocuk olunca aman çocuk duymasın diye kısıtlayarak geçiyor hayatları bari çocukları büyümeden ya da olmadan istediklerini yapsılar yani
aYrıca gece çocuğunuz huysuzluğu tuttuğunda ya da her gece süte kakaya ağlayarak uyandığında onlar sizin sesinizi çekmek zorundalarsa
kusura bakmayın ama sizde onların inlemelerini bilmemnelerini çekmek zorundasınız
özel hayata saygıııııı

komsudan muzdarip insan coook canım yaa...
bizim de üst kata bir kere mi adamakıllı biri taşınmaz?
afedersiniz de nerde it kopuk var geliyo bizim üst kata yerleşiyo.. bıktık valla..

Cocugun ateslenip huysuzlanip aglmasi ile

Bu durum arasinda cok fark var...
Ne yapacak cocugu olanlar aglama diye agzini mi tikayacak...
Evet özel hayata saygi,ama kusura bakmasin kimse
Gorgu adap diye birsey var...
kimse kimsenin gurultusunu cekmek zorunda degil,zoraki durumlar disinda...

Eger bir saygisizlik varsa,bunu konu sahibesinin komsusu yapiyor,sinirlarini aşaraktan

Cocugun aglamasi rahatsizlanmasi ile bu ayni şey diyorsaniz...

Umarim birgun aynisi basiniza gelmez...

katiliyorum

Cocugun aglamasi rahatsizlanmasi ile bu ayni şey diyorsaniz...

Umarim birgun aynisi basiniza gelmez...

ayy aman gene bir çok biilmiş çıktı karşıma
yapma ya gerçekten mi başıma gelmez umarım çok sağol ya
varya nefret ediyorum burda hemen beddua modeline girenlere ne meraklıymışsınız beddualara valla ya
ayrıca ben çoucğun hastalığından bahsetmedim hanımefendi hergece süte bilmem neye yani gayet sağlıklıyken bebek uyanmasından olağan bişeyden bahsettim
ayrıca kimene sanane benim yorumum
sen avukatı mı oluyorsun hanımefendinin

Bence de.
İnsan kendini dizginleyebilir, ya da daha dikkat edebilir ama bebeğinin ağzını bantlayamaz..İkisi çok farklı bence de.

Beddua mi?
Ne bedduasi hanimefendi

Umarim boyle durum yasamazsiniz
Bir onceki msj dada belirttim basima geldigi icin anlayabiliyorum...

Ayrica uslubunuza dikkat edin...
Avukat vs,hos degil...

Hemen saldiriya gecmek modundasiniz maşallah...

yaaa ne demek yaaa ozaman nasılsa evliler helaldır dıye ortalıgı ınletsınler var mı boyle bir şey... gorgu dıye bır sey var apartmanda yasıyorsan normal gurultuye bıle dıkkat edeceksın kı cinsel ilşkıye ne kalmıs...bence cok rezılce bı durum! çıt çıkarmadan yapsınlar demıyorum ama herseyınde bır sınırı var...

etkiye tepki.......................

1.si daha seviyeli cevap yazabilirdiniz.
2.Bebeğime ben de gece 5-6 kere kalkıyorum, çok ağlıyor hele bu sıra diş çıkarıyor.'Aman oğlum, ayıp, sus!' mu diyeyim? Hayır desem ne anlar el kadar bebek..Ne alaka zevk çığlığıyla bebek ağlaması?
3. Buraya yorum yazıyorsanız binlerce kişi okuyabilir, bunu dikkate alın bence.

ayrıca o kadının kocası nasıl bır erkek bence karısını uyarmalı...resmen komsular karısının sesıyle tahrık oluyordur ne kotu nıyetlı ınsanlar var hayal bıle kurarlar gunduz gorduklerınde akıllarına neler gelıyordur...ayyy çok sevıyesızzzz................

ne kadar sacma yorumlar yapılmış sasırdım gercekten ya o an onumu düşüncek yok sizinde cocuğunuz ağlıo vs. gbi ozaman toplu taşıma araçlarında da bağıra bağıra kahkalar atalım normal mi olucak olsun o öle istiyo başkası için kendni mi tutucak diye mi düşünelim.. kaldı ki özel hayat o evin sınırları içindedir sınırlar dışına taştımı özel hayat olmuyo olamıyo maalesef rahatsız olanlarda uygun bir dille uyarmalı tabi farkında olmama durumlarını da göz önüne alarak..

hah,

işte esasa mesele burda....

bizim toplumuz öyle bir toplum ki,

komşusu dövülür kocası tarafından her gece gündüz,
kadının ağlama sesi, bağırma sesi inletir ortalığı,
kimse ne duvara vurur, ne kalorifere vurur,ne adam edepsiz olur,
karşı binadakiler diğer binadan ah uh sesleri geliyor diye jandarma çağırır,
ama kocasını döven kadını iki bina birleşip pataklayan çıkmaz...

gidişata bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…