haklısınız inanın yaşadıkları yaptıkları bizi zerre kadar ilgilinedirmiyor kocası da belli ki rahatsız olmuyor ama biz oluyoruz işte bebeğim emerken kafasını kaldırıp bana bakıyor.Arkadaşlarında dediği gibi ya hanımla karşılaştığımda ima edicem ya da daha şiddetli vurucaz duvara
Bizim bi arkadaşın da komşusundan bu tür sesler geliyormuş.
Hatta arkadaşın anne babası misafir gelmişti yatıya.Yatmadan önce peşin peşin söylemişlerdi,ses duyarsanız bizden değil komşudan diye
Yani bilmiyorum ki ne yapılır.Heralde eşime kendime ve çocuğuma birer kulaklık alır otururum,gidip söyleyemem
ılk evlendıgım sene bı aksam oturuyoruz eşımle aksam 7 fılan yaz gunu kap pencere acık
bısesler gelmeye basladı aah oooheşım ne oluyo ya dedı
dedım bırı fılm fılan ızlıyo yaz gunu kapı cam acık ses yankı yapıyo heralde oha dedım
meger capraz bınadakıler cam lar acık sevısıyolarmıs karsı bına hepten balkondabız eşımle sok ıcerısınde
neyse gösterı bıttı herkes ıcerı
ertesı gun gene ertesın gun gene hergun
1 hafta sonunda ınsanlar tepkı vermeye basladı adamı uyardılar sızene demıs
jandarma ya haber verıldı jandarma karı koca bısey yapamayız dedıler
ama camlar acık ve yuksek sesle yapıyolar karsı bınadakıler net pozısyonları bıle göruyolar
sapıklardı heralde
sonra bızım 2blok bırlesıp adamı olduresıye dovdulero dayaktan 1ay sonrada tasındılar
alt komşunuz adına çok sevindim, türkiyede bir çok kadın bu mutluluğu yaşıyamıyor. acaba benim sesim de gidiyor mudur diye düşündürdü beni
sizin durumunuz ise malesef zor bir durum çünkü ben halılarını yeni yıkadığım balkonuma çırpan üst komşuma bile bir şey diyemiyorum
ılk evlendıgım sene bı aksam oturuyoruz eşımle aksam 7 fılan yaz gunu kap pencere acık
dedım bırı fılm fılan ızlıyo yaz gunu kapı cam acık ses yankı yapıyo heralde oha dedım
meger capraz bınadakıler cam lar acık sevısıyolarmıs karsı bına hepten balkondabız eşımle sok ıcerısınde
ama camlar acık ve yuksek sesle yapıyolar karsı bınadakıler net pozısyonları bıle göruyolar
sapıklardı heralde
sonra bızım 2blok bırlesıp adamı olduresıye dovdulero dayaktan 1ay sonrada tasındılar
Jandarma ya da polis nasıl bir şey yapamaz ya sonuçta kapı cam açık sevişiyorlar teşhircilik .Onları küçük bir çocuk da görebilir genel ahlak denen de bir şey var yani o zaman evli çiftler sokakta da sevişsin bu mantığa göre nasıl olsa evlilier bir şey yapılmaz . Daha neler duyacağız.
sapıklardı heralde
ya böyle başkalarının özel hayatını yatak odalarını takip eden tiplermişiz gibi hissettim kendimi ama inanın rahatsız edici boyutta.Hanımla muhabbetim de yok nasıl diyim daha kısık sesli çığlık atmaya çalışın yada taklit yapıyosanız abartıyosunuz diye oda senin bebeğinde ağlıyo derse napıcam.
ay dayanamıcam yazıcam agzıma gelenı.benım en tıksındıgım durum!!
e be kadın apartmanda oturuyosun az agzına hakım ol terbıyesızzzzzz çok sinirlendım ne kadar ıgrenc bı durum yaaa
ilerde cocukları buyuyuncede sallamaz bunlar ıyyy dıkkatsız ınsanlara dayanamıyorum
bence alın oklavayı vurun kardesım!
yada kadınla karsılastıgınızda gecelerı sızede gurultuler gelıyor mu deyın anlasın azgın boğa!!
vallaha eşım ve bızım gorevlı haber verdı jandarmaya geldı gırdıler ıcerı
yok oyle bısey yalan soyluyolar vs demısler bız bısey yapamayız demısler sonra bı guzel yedı bı kamyon dayagı gıttıler cok sukur
valla tam anlatmak istediklerimi yazmışsınız bence de hem terbiyesizlik hem ahlaksızlık(eşiyle yaşadıkları ilgilendirmez) benim eşim onun karısının zevk seslerini duyuyor ve adam rahatsız olmuyor ve eminiz duyulduğunu bildiklerinden.
vallaha eşım ve bızım gorevlı haber verdı jandarmaya geldı gırdıler ıcerı
yok oyle bısey yalan soyluyolar vs demısler bız bısey yapamayız demısler sonra bı guzel yedı bı kamyon dayagı gıttıler cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?