Komşumuza rezil oldum

Ama onlar kapıyı çalmış. Ben salak gibi kendim çıktım cama. Neyse ya atlattım galiba.

Niye rezil olasınız ki. Gayri ihtiyari yapmış olduğunuz bişey. Demekki komşu da tesettürlü olduğunuzu bildiği için bakmak yerine içeri girmiş sağolsun.
Bundan sonra daha dikkatli olursunuz

Niye bu kadar dramatize oldu bu durum anlamadım :)

Yok ya neden rezil olasın? İnsanlık hali olabilir. Çok da üstüne düşünme. Tesettürlüysen ve hassasiyetin varsa bir daha atletle evde dolaşma bence. Çünkü içeriler görünüyor. Ben de dışarı çıkınca eve bakıyorum görünüyor içerimiz

Patlamasın diye bıraktım diyorum iğneyle delseydin diyorsun. Ben mi anlatamıyorum ya
Balonun havasını çıkarıp, söndürürseniz; balon patlamaz.

Uçan balondan korkuyor ve tehlikeli olduğunu düşünüyorsanız; en baştan çocuğunuza satın almamalısınız. Uçan balonu satın alıp, çocuğunuzu eğlendirdikten sonra; "aman bizim evde patlamasın da nerede patlarsa patlasın vb" deyip camdan dışarı bırakıyorsanız bu sorumsuzluktur.

Uçan balona da doğada yaşayan kuş muamelesi yapıp, özgür bırakmanızın(!) mantıklı bir açıklaması yok. İpi bir kuşun pençesine mi takılır; başka bir canlıya zarar mı verir diye hiç mi düşünmediniz ?

Ya ben olan şeyden kaynaklı aşırı utanıyorum. Önlem almam lazım tabii ki de. :'( ya ooff. Bildiğin kaçtı adam. Ben de kaçtım.
Siz tesettürlü biri olarak o cama o şekilde cikilmayacagini gayet iyi biliyorsunuz. Şimdi gereksiz yere oflayip puflamanin anlamı yok bence.

Kuş mu bu özgir bırakrınız ne saçma. Balkona sarmaşık şeklinde teller var kafelerdeki gibi ondan alıp monte edebilirsiniz.

Kuzum siz bosuna telas yapmissiniz.emin ol siradisi bir durum yoktur.hepimiz kimsenin giyimini inancini bilmeyiz ve ilgilenmeyiz mesela.normali budur.
Ama herhangi biri sapiksa istersen kendi ustune beton dok, yine sapiktir degismez.
Muhtemelen komsunuz simdi kahvesini hupletmis uyumayi dusunuyordur

Bende tesettürlüyüm ama asla cama atletle çıkmam. Evimin önünde bina yok. Hassasiyetiniz varsa dikkat edersiniz. Gereksiz konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…