Ama onlar kapıyı çalmış. Ben salak gibi kendim çıktım cama. Neyse ya atlattım galiba.Abartmiyormusunuz? Adam sizi anadan doğma çıplak görmüş gibi davranıyorsunuz. İki ay önce benimde başıma benzer birşey geldi. Akşam vakti kapı çaldı. Üzerimde aşırı kısa bir şort ve atlet tarzı birşey vardı (bende tesetturluyum). Mercekten bakınca alt kat komşum olan arkadaşımı gordum eşi normalde şehir dışında görev yapıyor adam hafif aşağıda duruyormuş merdiven basamaklarında o görünmedi mercekten. Bende bilmediğimden açtım kapıyı adamı görünce çok utandım onlarda afalladilar. Arkadaşım hemen eşini itti uzaklaş işareti yaptı daha beter hissettim kendimi. Hemen kapıyı araladım geliyorum dedim üstüme başıma birşeyler giyinip çıktım karşılarına. Kendimi kötü hissetmedim değil ama kendimi köpeklerin önüne atasim falan gelmedi. Bu kadar takıntı normal değil.
İnşallah artık. Yapabilecek bir şeyim yok.Şu saate kadar bile unutulmuştur, bu kadar üzmeyin kendinizi.
çok abartıyormuşum gibi oldu dimiNiye rezil olasınız ki. Gayri ihtiyari yapmış olduğunuz bişey. Demekki komşu da tesettürlü olduğunuzu bildiği için bakmak yerine içeri girmiş sağolsun.
Bundan sonra daha dikkatli olursunuz
Niye bu kadar dramatize oldu bu durum anlamadım :)
Bir kaç kez kapalı çıkın öyle görsün bidenapçam şimdi ben? Bildiğin rezillik. Hiçbir şey olmamış gibi davranamam. Mutfak tarafına çıkmak istemiyorum artık
Balonun havasını çıkarıp, söndürürseniz; balon patlamaz.Patlamasın diye bıraktım diyorum iğneyle delseydin diyorsun. Ben mi anlatamıyorum ya
Uçan balona da doğada yaşayan kuş muamelesi yapıp, özgür bırakmanızın(!) mantıklı bir açıklaması yok. İpi bir kuşun pençesine mi takılır; başka bir canlıya zarar mı verir diye hiç mi düşünmediniz ?Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. ...
Siz tesettürlü biri olarak o cama o şekilde cikilmayacagini gayet iyi biliyorsunuz. Şimdi gereksiz yere oflayip puflamanin anlamı yok bence.Ya ben olan şeyden kaynaklı aşırı utanıyorum. Önlem almam lazım tabii ki de.:'( ya ooff. Bildiğin kaçtı adam. Ben de kaçtım.
Aynalı folyo şeklindekiler içeriden lamba açtığınızda içerisi görünüyor.İşe yarar mı? Aynalı folyo yaptırırım diye düşünüyodum
Kuş mu bu özgir bırakrınız ne saçma. Balkona sarmaşık şeklinde teller var kafelerdeki gibi ondan alıp monte edebilirsiniz.Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.
Evet :)çok abartıyormuşum gibi oldu dimi((