Uçan balonun patlamasından korkuyorsanız; camdan dışarı bırakmak yerine, havasını söndürüp geri dönüşüme atsaydınız sönmüş balonu.Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.
Patlatırım falan diye korktum açacaktım aslındaUçan balonun patlamasından korkuyorsanız; camdan dışarı bırakmak yerine, havasını söndürüp geri dönüşüme atsaydınız sönmüş balonu.
Tesettürlü müsünüz ? Başı açık mı gördü ?Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.
Atletleydim ya.Çıplak mıydınız niye utandınız?
Tesettürlüyüm. Bildiğin ev içinde giydiğim atlet gibi bişeyleydim.Tesettürlü müsünüz ? Başı açık mı gördü ?
Ooooffff rezillik ya. Mahremiyet yok artık sıfırben de anlamadim ama malesef artik evler dipdibe. bizim balkondan da karsi evin salonunu goruyoruz. bazi aksamlar perde cekmeden ışığı yakiyorlar direkt naklen yayin gibi oluyor
Bizim karşı binada ki kadın iç çamaşırları (ironi değil gerçek sütyen ve külotla) ile çıkıyor balkona, ben gözetleniyorum tabi elalemin balkonunu ama tam karşımda, ben 9. O kişi de 2. Katta olunca komple görünüyor yani ben içeri kaçmıyorum, arada çıkıp nefes almak istiyorum manzarayı görmek istiyorum ws.Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.
Evet kötü olmuş ama yapacak bişey yok maalesef. Her yer bina dolduğu için. İnsan evin içindede tunikle başı kapalı oturamaz. O kadar da üzülmeyinTesettürlüyüm. Bildiğin ev içinde giydiğim atlet gibi bişeyleydim.
Ya ben olan şeyden kaynaklı aşırı utanıyorum. Önlem almam lazım tabii ki de.Bizim karşı binada ki kadın iç çamaşırları (ironi değil gerçek sütyen ve külotla) ile çıkıyor balkona, ben gözetleniyorum tabi elalemin balkonunu ama tam karşımda, ben 9. O kişi de 2. Katta olunca komple görünüyor yani ben içeri kaçmıyorum, arada çıkıp nefes almak istiyorum manzarayı görmek istiyorum ws.
Sizde bu kadar hassassınız madem ona göre önlem alın. Şehir hayatı maalesef evler iç içe.
Eve yeni mi taşındınız?Ooooffff rezillik ya. Mahremiyet yok artık sıfır
Aybben diyorum şu an ya :'( suçlamam lazım çünkü Bi şekilde birilerini. Kendimi suçladıkça kafayı yicemUçan balona en son yeğenlerim camdan bakıyorduperdeni mümkün mertebe açmayacaksın. Adam neden orada oturuyor diyemeyiz çünkü kendi mülkü.
Evet kötü olmuş ama yapacak bişey yok maalesef. Her yer bina dolduğu için. İnsan evin içindede tunikle başı kapalı oturamaz. O kadar da üzülmeyin
Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.