Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Butun foyamiz ortaya cikti Allah kahretmesin.Sonlara doğru gelmiş yine gerçek hayatta ezilip büzülüp burada herkese çemkirenler. Sorununuz biz değiliz bunu çok iyi biliyoruz da, siz sorununuz olduğunu bilmiyorsunuz. Yine de sağ olun, var olun :) aştım.
Kendi evinizde hapis hayatı yapıyorsunuz ama ezik olan başkaları oluyor öyle miSonlara doğru gelmiş yine gerçek hayatta ezilip büzülüp burada herkese çemkirenler. Sorununuz biz değiliz bunu çok iyi biliyoruz da, siz sorununuz olduğunu bilmiyorsunuz. Yine de sağ olun, var olun :) aştım.
Dikkat etmek lazım tabi. Tülün arkasından baksaydın keşkeTesettürlüyüm. Bildiğin ev içinde giydiğim atlet gibi bişeyleydim.
Bence tedavi olun. Normal degil bu yazdiklariniz.Ay bilmiyorum Bi de elimde telefon balonu görmeye çalışıyorum kamerayı yaklaştırarak. Kendimi parçalayıp köpeklere atasım var
Ben sizi çok iyi anladım. Benim mutfağım hariç tüm odalarım binalarla dib dibe. Salonda bir camın panjurunu yarım açabiliyorum. Tesettürlüyüm. Koltukta otursam karşıdaki beni net görüyor. Diğer odalar zaten. Bende hep teras etrafı açık evlerde büyüdüm. Böyle mahalle arası basık beni delirtiyor.Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.
Kusura bakmayın ama bu sizin umursamazlığınız. Tesettürlü iseniz ve evler dip dibe ise tülü açarken dikkatli olmak zorundasınız.Tesettürlüyüm. Bildiğin ev içinde giydiğim atlet gibi bişeyleydim.
Perde ?Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.
Evet katılıyorum sanki karşılıklı balonlasma olmuşBana böyle konular hiç samimi gelmiyor.Ben gerçekten rezil olduğumu düşündüğüm konu hakkında konuşamıyorum bile.Sanki bir tür günah çıkarma gibi geliyor.