Komşumuza rezil oldum

Sonlara doğru gelmiş yine gerçek hayatta ezilip büzülüp burada herkese çemkirenler. Sorununuz biz değiliz bunu çok iyi biliyoruz da, siz sorununuz olduğunu bilmiyorsunuz. Yine de sağ olun, var olun :) aştım.
Kendi evinizde hapis hayatı yapıyorsunuz ama ezik olan başkaları oluyor öyle mi🤔

Tesettürlüyüm. Bildiğin ev içinde giydiğim atlet gibi bişeyleydim.
Dikkat etmek lazım tabi. Tülün arkasından baksaydın keşke
Cam filmlerinin akşamları dışarıyı göstermeğini, bilakis içeriyi gösterdiğini okumuştum.gündüz evet içerisi görünmüyormuş ama akşam dediğim gibi.

Katlanır sineklik taktırın yaz kış çekili dursun camınız açıkta olsa gündüz direk içerisi görünmez ben öyle bi çözüm buldum

Hanfendi atletle neyin rezilliği oluyor ya ? Ben evimde çamaşırlarıma geziyorum orası senin evin yaşam alanın,istediğin gibi dolaşırsın çıplakta gezersin istersen.Ha bakan kişi şerefsizdir orası ayrı.

Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.
Ben sizi çok iyi anladım. Benim mutfağım hariç tüm odalarım binalarla dib dibe. Salonda bir camın panjurunu yarım açabiliyorum. Tesettürlüyüm. Koltukta otursam karşıdaki beni net görüyor. Diğer odalar zaten. Bende hep teras etrafı açık evlerde büyüdüm. Böyle mahalle arası basık beni delirtiyor.

Geçen gün bende eşime çöp verirken başım açıktı ,yan dairede 2 genç oturuyor .eşimde biliyordu kapıya acik geleceğimi kapının önünde bekliyor usulca kapi arkasına geçtim denk gelmedim .tut ki denk geldim gordu bile isteye değil sonuçta.

Ama tesettürlü ve bu şekilde gözükmek istemiyorsanız bu balonu bırakırken en azından üstünüze tshirt yada ceket giyseydiniz 🤷🏻‍♀️

Nasıl imha edeceğinizi bilmediğiniz şeyi neden evinize alıyorsunuz? Koca kadın balon nasıl imha edilir bilmeyip camdan atıyosunuz kısacası , kuş mu bu özgür bırakasınız? Çöpünüzü balkondan atmışsınız bir de gitti mi diye peşinden bakınıyosunuz. Allahım sen akıl fikir ver. Kimse balkonunda nasıl oturacağını da size sormayacak hassasiyetin varsa kendin dikkat edeceksin. Normal insanlar için de böyle tuhaf tepkiler verecek bir durum yok.
Hem tedavi ol hem de git bi eğitim al sokağa çöplerini “özgür bırakamazsın”

Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.
Perde ?

adam evinin istediği yerinde oturabilir, kimse karışamaz
sen evinin istediğin yerine istediğin penceresine çıkabilirsin, buna da kimse karışamaz
çok önemli bir durum yok bence. adam unutmuştur zaten kim kime fazla dikkat ediyor ki günümüzde?
evlerin dip dibe olmasından ben de aşırı rahatsızım ama şehir hayatı böyle maalesef

Evlerin dip dibi olup insanlar olmasına bıkkınlık gelmenizi anlayamadım taşının o zaman dağın başına tek başına bir evi orada yaşayın artık herkes toplu ortak alanlarda yaşıyor o yüzden ona göre dikkatli olun ve bence alışın artık

X