Komşumuza rezil oldum

Çıplak mıydınız?

Hiç sıkmayın canınızı ya adam o kadar da dikkatli bakmamıştır bile bence

Ben de bir süre açmadım perdeyi. Ama mutfağın güneş alan tek yeri. Ve hole de oradan ışık vuruyor. Mecburen açtım içim şişti

napçam şimdi ben? Bildiğin rezillik. Hiçbir şey olmamış gibi davranamam. Mutfak tarafına çıkmak istemiyorum artık
adam sizin kapalı olduğunuzu biliyor mu ki. atlet çok aşırı bir çıplaklık değil normalde
ayrıca maximum bir hafta sonra bu duruma aklınıza bile gelmeyecek. şuan bu kadar etkilendiniz.

adam sizin kapalı olduğunuzu biliyor mu ki. atlet çok aşırı bir çıplaklık değil normalde
ayrıca maxsimum bir hafta sonra bu duruma aklınıza bile gelmeyecek. şuan bu kadar etkilendiniz.
Muhtemelen öyle. Evet, biliyor kapalı olduğumu. Komşu olarak görüşüyoruz bayramda seyranda

2 saniyelik bir durum olduğu için adam bir şey görmemiştir bence.

Özellikle balkon kapısına, camına güzel,renkli cam folyolardan yapiştirabilirsiniz. Böylece perde kapatma derdiniz olmaz. Bir de balkon kapısı tülü satiliyormus. Hiç kullanmadım ama o tarz bir şey alabilirsiniz.

Nasıl bir şey ki o bakayım bi

Adam ciplakmiymis.
Nolmus.

Dikizliyor gibi oldum diye huzursuz olmuştur o da ondan kaçmıştır sizinle ilgili değil.

Abartmiyormusunuz? Adam sizi anadan doğma çıplak görmüş gibi davranıyorsunuz. İki ay önce benimde başıma benzer birşey geldi. Akşam vakti kapı çaldı. Üzerimde aşırı kısa bir şort ve atlet tarzı birşey vardı (bende tesetturluyum). Mercekten bakınca alt kat komşum olan arkadaşımı gordum eşi normalde şehir dışında görev yapıyor adam hafif aşağıda duruyormuş merdiven basamaklarında o görünmedi mercekten. Bende bilmediğimden açtım kapıyı adamı görünce çok utandım onlarda afalladilar. Arkadaşım hemen eşini itti uzaklaş işareti yaptı daha beter hissettim kendimi. Hemen kapıyı araladım geliyorum dedim üstüme başıma birşeyler giyinip çıktım karşılarına. Kendimi kötü hissetmedim değil ama kendimi köpeklerin önüne atasim falan gelmedi. Bu kadar takıntı normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…