Çıplak mıydınız?Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.
Hayır tabii ki de. AtletliydimÇıplak mıydınız?
Patlamasın diye bıraktım diyorum iğneyle delseydin diyorsun. Ben mi anlatamıyorum yaUçan balonu bir toplu iğne ile delmeniz yeterliydi.
Ben de bir süre açmadım perdeyi. Ama mutfağın güneş alan tek yeri. Ve hole de oradan ışık vuruyor. Mecburen açtım içim şiştiEski evim öyleydi karşı dairemdede yaşı benden büyük hiç evlenmemiş adam vardı. Stor perde takmıştım hiç açmıyordum cami duvar olarak düşünüyordum, şimdiki evimde öyle sorunum yok şükür
adam sizin kapalı olduğunuzu biliyor mu ki. atlet çok aşırı bir çıplaklık değil normaldenapçam şimdi ben? Bildiğin rezillik. Hiçbir şey olmamış gibi davranamam. Mutfak tarafına çıkmak istemiyorum artık
Muhtemelen öyle. Evet, biliyor kapalı olduğumu. Komşu olarak görüşüyoruz bayramda seyrandaadam sizin kapalı olduğunuzu biliyor mu ki. atlet çok aşırı bir çıplaklık değil normalde
ayrıca maxsimum bir hafta sonra bu duruma aklınıza bile gelmeyecek. şuan bu kadar etkilendiniz.
Nasıl bir şey ki o bakayım bi2 saniyelik bir durum olduğu için adam bir şey görmemiştir bence.
Özellikle balkon kapısına, camına güzel,renkli cam folyolardan yapiştirabilirsiniz. Böylece perde kapatma derdiniz olmaz. Bir de balkon kapısı tülü satiliyormus. Hiç kullanmadım ama o tarz bir şey alabilirsiniz.
evin içi bu saatte sizin düşündüğünüz kadar net gözükmez. araya zaman girerse unutulur gider. bence hiç canını sıkmaMuhtemelen öyle. Evet, biliyor kapalı olduğumu. Komşu olarak görüşüyoruz bayramda seyranda
Takmayın o kadar, artık olmuş, yapacak bir şey yok.bana sormayacak ama bana sorması gerekiyormuş şu an. Off neyse artık ya. Suçlayacak yer aramayayım ben de.
İnşallah unutulur. Kendimi çok kötü hissediyorum
İnşallah unutulur. O kadar utanıyorum ki bunu ifade edebilecek bir kelime yok. Uputanmak.evin içi bu saatte sizin düşündüğünüz kadar net gözükmez. araya zaman girerse unutulur gider. bence hiç canını sıkma
Evet yok maalesef. Keşke var sadece.Takmayın o kadar, artık olmuş, yapacak bir şey yok.
Adam ciplakmiymis.Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.
Şaka mısınız derdinizi seveyim hey Allahım yaAy bilmiyorum Bi de elimde telefon balonu görmeye çalışıyorum kamerayı yaklaştırarak. Kendimi parçalayıp köpeklere atasım var
Dikizliyor gibi oldum diye huzursuz olmuştur o da ondan kaçmıştır sizinle ilgili değil.Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.