Komşumuza rezil oldum

Aybben diyorum şu an ya :'( suçlamam lazım çünkü Bi şekilde birilerini. Kendimi suçladıkça kafayı yicem
Sakin olun. Bilerek yaptığınız bir hareket değil. Uzun süre perde açmayın unutulur. Ona göre önlem alacaksınız. Maalesef mahrem kavramı yok. ABD de bile buna çok dikkat edilirken biz de her şey rant uğruna heba ediliyor.

Gerçekten öyle. İli ağaç dikilseymiş. Ya da azıcık uzakta olsaymış. Ya sa çapraz olmasaymış düz falan olsaymış evler. Dııııtttt gibi. Unutulur mu ya gerçekten ağlıyorum şu an

Adam kaçmış çünkü durmaya devam etse beni izliyor diye şüphelenebilirdiniz. Onluk bisey yok, sizde tesetturlüyseniz biraz daha dikkat edersiniz olur biter bu kadar üzmeyin kendinizi
Ay bilmiyorum Bi de elimde telefon balonu görmeye çalışıyorum kamerayı yaklaştırarak. Kendimi parçalayıp köpeklere atasım var

Utanacaginiz sekilde cama cikmazsiniz bir daha yani adam kendi balkonunda düz mü oturacak yan mi duracak ona kendi karar versin.
Unutulur bosverim.
bana sormayacak ama bana sorması gerekiyormuş şu an. Off neyse artık ya. Suçlayacak yer aramayayım ben de. Bi daha tövbe çıkmam oraya

Atletle çıkmışsınız, abartmayın. Zaten birçok atlet ip askılı gibi duruyor. Adam neden kaçtı orayı da anlamadım. Muhafazakar bir semtte mi oturuyorsunuz? Ben yazın sık sık ip askılı giyiyorum kimse de içeri kaçmadı, olay tuhaf değil sizin ve komşunuzun davranışı tuhaf.

Utanacaginiz sekilde cama cikmazsiniz bir daha yani adam kendi balkonunda düz mü oturacak yan mi duracak ona kendi karar versin.
Unutulur bosverim.
bana sormayacak ama bana sorması gerekiyormuş şu an. Off neyse artık ya. Suçlayacak yer aramayayım ben de.
Olan olmuş artık. Bundan sonra dikkat edersiniz.
İnşallah unutulur. Kendimi çok kötü hissediyorum

Rezil olma nerde ?

Ben tesettürlüyüm. Muhafazakar yer. bende hata tamamen. Suçlamaya yer arıyorum

Gerçekten öyle. İli ağaç dikilseymiş. Ya da azıcık uzakta olsaymış. Ya sa çapraz olmasaymış düz falan olsaymış evler. Dııııtttt gibi. Unutulur mu ya gerçekten ağlıyorum şu an
Eski evim öyleydi karşı dairemdede yaşı benden büyük hiç evlenmemiş adam vardı. Stor perde takmıştım hiç açmıyordum cami duvar olarak düşünüyordum, şimdiki evimde öyle sorunum yok şükür

bana sormayacak ama bana sorması gerekiyormuş şu an. Off neyse artık ya. Suçlayacak yer aramayayım ben de.

İnşallah unutulur. Kendimi çok kötü hissediyorum
Hep hayatı böyle takıntılı mı yaşıyorsunuz?
Çok zor değil mi?
Olan olmuş değiştiremezsiniz yaşayın ,geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…