- 14 Ağustos 2024
- 972
- 1.713
Sakin olun. Bilerek yaptığınız bir hareket değil. Uzun süre perde açmayın unutulur. Ona göre önlem alacaksınız. Maalesef mahrem kavramı yok. ABD de bile buna çok dikkat edilirken biz de her şey rant uğruna heba ediliyor.Aybben diyorum şu an ya :'( suçlamam lazım çünkü Bi şekilde birilerini. Kendimi suçladıkça kafayı yicem
Gerçekten öyle. İli ağaç dikilseymiş. Ya da azıcık uzakta olsaymış. Ya sa çapraz olmasaymış düz falan olsaymış evler. Dııııtttt gibi. Unutulur mu ya gerçektenSakin olun. Bilerek yaptığınız bir hareket değil. Uzun süre perde açmayın unutulur. Ona göre önlem alacaksınız. Maalesef mahrem kavramı yok. ABD de bile buna çok dikkat edilirken biz de her şey rant uğruna heba ediliyor.
Vallahi üzüyorum şu an. Kendimi dövesim var. Balonun peşinden bakçam diye rezil oldum. Al baktım boldu? Al.Adam kaçmış çünkü durmaya devam etse beni izliyor diye şüphelenebilirdiniz. Onluk bisey yok, sizde tesetturlüyseniz biraz daha dikkat edersiniz olur biter bu kadar üzmeyin kendinizi
Ay bilmiyorum Bi de elimde telefon balonu görmeye çalışıyorum kamerayı yaklaştırarak. Kendimi parçalayıp köpeklere atasım varAdam kaçmış çünkü durmaya devam etse beni izliyor diye şüphelenebilirdiniz. Onluk bisey yok, sizde tesetturlüyseniz biraz daha dikkat edersiniz olur biter bu kadar üzmeyin kendinizi
Töbe töbeeeAy bilmiyorum Bi de elimde telefon balonu görmeye çalışıyorum kamerayı yaklaştırarak. Kendimi parçalayıp köpeklere atasım var
Ay of ya. Çok utanıyorumSıkmayın canınızı boşluğunuza gelmiş
Olan olmuş artık. Bundan sonra dikkat edersiniz.Ya ben olan şeyden kaynaklı aşırı utanıyorum. Önlem almam lazım tabii ki de.:'( ya ooff. Bildiğin kaçtı adam. Ben de kaçtım.
Sizin hangi başka sorunlarınız var gibiAy bilmiyorum Bi de elimde telefon balonu görmeye çalışıyorum kamerayı yaklaştırarak. Kendimi parçalayıp köpeklere atasım var
Ne gibi?Sizin hangi başka sorunlarınız var gibi
Utanacaginiz sekilde cama cikmazsiniz bir daha yani adam kendi balkonunda düz mü oturacak yan mi duracak ona kendi karar versin.
Unutulur bosverim.
Utanacaginiz sekilde cama cikmazsiniz bir daha yani adam kendi balkonunda düz mü oturacak yan mi duracak ona kendi karar versin.
Unutulur bosverim.
İnşallah unutulur. Kendimi çok kötü hissediyorumOlan olmuş artık. Bundan sonra dikkat edersiniz.
Rezil olma nerde ?Kızlar merhaba. Kızıma bugün uçan balon aldık. Ben de patlar diye korktuğumdan camdan dışarıya özgür bıraktım. Rüzgar da onu mutfağın camının oraya götürdü. Ben de patlayacak mı diye merakımdan gittiğim tülü çektim. Üstüm pek müsait değildi ama kimse de yok zannediyordum. Adam beni görünce içeri kaçtı. Bana bıkkınlık geldi ya. Burnumuzun dibinde ev. Bir türlü alışamıyorum. Ben müstakil evde büyüdüm. Çevremde de öyle balkonda oturup sağa sola bakacak, göz göze geleceğim insanlar yoktu. Çok utanıyorum çok. Şu camlara aynalı folyo taktırsam işe yarar mı? Bir de o kadar dip dibeyiz ki, mutfakta yemek pişirirken dahi görünürüm dikkatli bakılsa. Neden Bi insan dümdüz Bi şekilde oturur ki orda göründüğünü bildiği halde? Çok çok utanıyorum. Uzunca bir süre çıkmak istemiyorum cama dahi.
Ben tesettürlüyüm. Muhafazakar yer.Atletle çıkmışsınız, abartmayın. Zaten birçok atlet ip askılı gibi duruyor. Adam neden kaçtı orayı da anlamadım. Muhafazakar bir semtte mi oturuyorsunuz? Ben yazın sık sık ip askılı giyiyorum kimse de içeri kaçmadı, olay tuhaf değil sizin ve komşunuzun davranışı tuhaf.
Uçan balonu bir toplu iğne ile delmeniz yeterliydi.Patlatırım falan diye korktum açacaktım aslında
Eski evim öyleydi karşı dairemdede yaşı benden büyük hiç evlenmemiş adam vardı. Stor perde takmıştım hiç açmıyordum cami duvar olarak düşünüyordum, şimdiki evimde öyle sorunum yok şükürGerçekten öyle. İli ağaç dikilseymiş. Ya da azıcık uzakta olsaymış. Ya sa çapraz olmasaymış düz falan olsaymış evler. Dııııtttt gibi. Unutulur mu ya gerçektenağlıyorum şu an
Hep hayatı böyle takıntılı mı yaşıyorsunuz?bana sormayacak ama bana sorması gerekiyormuş şu an. Off neyse artık ya. Suçlayacak yer aramayayım ben de.
İnşallah unutulur. Kendimi çok kötü hissediyorum