K
ben otizimli demedim ki. Evet konuşamaması normal ona da dedim zaten. Bilmiyorum bakalım ne olacak.
Ama uyaran eksikliği var dedim çocuğunda ona üzüldü. O da rv telefondan kaynaklanıyor dedim. 3 aylıkken izletmeye başladım gece gündüz veriyorum dedi. Kızlar anlamıyorsunuz yakında kreşe gidecek bu çocuk. Buradski annelerin tv tablet vermediğine yemin ederim. Çovuklarıyla gece gündüz ilgilenen oyunlar oyanayan bol bol kitap okutan anneler ve daha otizmin ne olduğunu bilmeyen bir anne var. Bu çocuk o çocuklarla aynı kreşe gidecek. Ben çocuğu düşündüm haddim olmadığını biliyorum. Ama o anne de bunları görünce zaten üzülecek
Kızlar eşim emlak işi yapıyor burda. Eşini eşim türkiyeden taa bulgaristandan tanıyor. Ben de kadınla yeni tanıştım. Eşim onları yan dairemize yerleştirdi ki yeni gelen birinine burda kolay kolay kiralık ev vermezler elimizden geldiğince yardım ettik. Ev eşyalarına kadar ev sahibine aldırdık eşyalı eve getirdik. Bu annelik öğretmek mi? Bilmiyorum. Üzüldüm. Çok üzüldüm. Durumdan anne de şikayetçiydi. Çocuk zaten asla anneye huzur vermeyen bir çocuk.
Yeni biri tanışma aşlı değil. Yurt dışındayım ve o buraya yeni geldi kimseyi tanımıyor tek türk benim buradaki.