Kavanoz mama olayını şöyle biliyorum ellisindeyken ben kayınvalidesi de kavanoz mamayı gelininden alıp sadece onu veriyor çocuğa sorunca da gelinim başka bir şey vermeme izin vermiyor diyor. Çocuğun kayınvalidedeyken uyumasına da izin vermiyor kayınvalide çocuğu uyutmuyor gelini izin vermediği için. Banyo olayında da kayınvalidesine sordum duşta oyun oynaması için kapıyı kapatıp içerde bilgisayarda lol oynuyormuş.Yemeği bilemeyiz, ben de kızıma 6 aylık olduğunda acele dışarı çıkınca evde hazirlayacak vaktim yoksa , acele cikiyorsak kavanoz mama veriyordum seftali puresi vs misafirlikte, çünkü orda hangi yağ kullanılır yemek nasil yapilir bilmiyordum. Eve dönünce hemen takviye ediyordum. Belki ayrıca evinde baska şeyler de yediriyordur. Ondan emin olmanız gerekir. Ama çocuğu banyoda yalnız bırakmak çok çok başka bisey. Bunun belki de arada birakmiyordur denk gelmiştir size denecek tarafı yok. Bir sefer yapmış olsa bile tehlikeli. Ben sanırım arardim. Ben kötü olayım ama en azından ihmal ortaya çıksın. Bunu yapan kişi başka ne tehlikelere maruz bırakır kimbilir. Size atmadığı neler vardır.
Kadınla 2 kere görüştüm eltisine attığı videoyu bana attı eltisi kadın direkt bana atmadı dişi de dediğim gibi kayınvalidesi bakarken söyledi. 2 kere ev ziyaretinde de yemek vermediğini gördüm.
Belki annesi salca tuz baharar vs vermiyor cocuga boyle hassasiyetleri var kayinvalide bu konuya dikkat etmeyecegini dusundugu icin ona sadece bunu ver diyor olabilir benceKavanoz mama olayını şöyle biliyorum ellisindeyken ben kayınvalidesi de kavanoz mamayı gelininden alıp sadece onu veriyor çocuğa sorunca da gelinim başka bir şey vermeme izin vermiyor diyor. Çocuğun kayınvalidedeyken uyumasına da izin vermiyor kayınvalide çocuğu uyutmuyor gelini izin vermediği için. Banyo olayında da kayınvalidesine sordum duşta oyun oynaması için kapıyı kapatıp içerde bilgisayarda lol oynuyormuş.
Evet sadece kayınvalidesine de değil kendisine de sordum dişleri tamamen çıkmadığı için çiğneyemez diye vermiyorum dedi.15 aylik cocuk hala kavanoz mama mi yiyor?
Emiyor.Anne sütü ya da formül mama da veriyordur umarım
Duş olayına bir şey diyemem. Ama bende oğlum ufakken kayınvalideme uyutturmaz, verdiği yemeği yedirmezdim. Salçalı çiçek yağlı yemekler yedirmiyorsun çünkü. Belki de tuz, şekere dikkat ettiği için izin vermiyordur. Aslını bilmeden cengaver gbi atlamayın.Kavanoz mama olayını şöyle biliyorum ellisindeyken ben kayınvalidesi de kavanoz mamayı gelininden alıp sadece onu veriyor çocuğa sorunca da gelinim başka bir şey vermeme izin vermiyor diyor. Çocuğun kayınvalidedeyken uyumasına da izin vermiyor kayınvalide çocuğu uyutmuyor gelini izin vermediği için. Banyo olayında da kayınvalidesine sordum duşta oyun oynaması için kapıyı kapatıp içerde bilgisayarda lol oynuyormuş.
Kavanoz mama olayını şöyle biliyorum ellisindeyken ben kayınvalidesi de kavanoz mamayı gelininden alıp sadece onu veriyor çocuğa sorunca da gelinim başka bir şey vermeme izin vermiyor diyor. Çocuğun kayınvalidedeyken uyumasına da izin vermiyor kayınvalide çocuğu uyutmuyor gelini izin vermediği için. Banyo olayında da kayınvalidesine sordum duşta oyun oynaması için kapıyı kapatıp içerde bilgisayarda lol oynuyormuş.
püreye alıştırmış demek ki. Bazı anneler ekgıdada blendera alıştırıyor sonra da dönmeleri zor oluyor. Teyzemin gelini de o hatayı yaptı. Çocuk sadece püre yiyordu. Ama sebze meyve ve et yiyordu. Tamamen bir istismar durumu yada ihmalden değil de pimpirikliktendi. Üç yaşında kreşle katı gıdaya geçti oEvet sadece kayınvalidesine de değil kendisine de sordum dişleri tamamen çıkmadığı için çiğneyemez diye vermiyorum dedi.
Anne sütü ya da formül mama da veriyordur umarım
Evet çünkü kavanoz mamayı kayınvalidesine de verdirtiyor ve dışarda yemek yemeye Türk restoranına gittik hep beraber kayınvalide kardeşler eltiler vs. Orada da 2 kavanoz mama verdi. Evde kocası ile kendine yemek yaptığında misafirliğe gitmiştim bana da ikram etti hatta ama çocuğa yine kavanoz mama verdiKadınla samimiyetiniz yok ama çocuğa sadece kavanoz maması yedirip eşiyle kendine ev yemeği yaptığını biliyorsunuz. Kavanoz maması vermek Almanya’da normal bir durum. Çeşit çok fazla. Sadece meyve püresi olarak düşünmeyin. Ben tercih etmem ama bunun için şikayete başvurursanız komik duruma düşersiniz.
Çocuk banyoda tek başına?! Kapı da kapalı. Kadın peki videoyu nasıl çekmiş?
Oturup eltisiyle kadını çekiştirip duruyorsunuz bence.
Kaynanası etliye sütlüye karışan biri değil direkt ben gıcık oldum kıza. Şahit olduklarım ve duyduklarım gıcık olmama sebep oldu. Emin olun eltisi ya da kayınvalidesi benim kadar takmıyordur.Kaynanası, gelini şikayet et diye seni doldurmuş anlaşılan.
Sizi iyi niyetli bulmadım.Kaynanası etliye sütlüye karışan biri değil direkt ben gıcık oldum kıza. Şahit olduklarım ve duyduklarım gıcık olmama sebep oldu. Emin olun eltisi ya da kayınvalidesi benim kadar takmıyordur.
Evdeyken de mi? Bana kahve yaparken gördüm bir dolap ağzına kadar kavanoz dolu.Dus olayi kafami karistirdi bilemedim, anlatildigi gibi olmayabilir.
Ama kavanoz mama olayini anladim, gelin kayinvalidesine guvenmedigi icin (pimpirikli galiba) onun evindeyken kavanoz mama yedirmesini istiyor. Ben de kv'ye cocuk gonderirsem oyle yaparim acikcasi, cunku kv dikkat etmez cigneyemedigi icin bogulmasina sebep olabilir, alerjen gida yedirebilir, agzina bal surebilir, cikolata yedirebilir, belli ki kiz onlem aliyor.
Kaynanası etliye sütlüye karışan biri değil direkt ben gıcık oldum kıza. Şahit olduklarım ve duyduklarım gıcık olmama sebep oldu. Emin olun eltisi ya da kayınvalidesi benim kadar takmıyordur.
Valla saçma bir şey yaparsam o çocuğu düşündüğüm için yaparım çünkü video çekmek amacıyla da olsa bir insan duşta su açıkken kapıları banyo kapısını vs kapatıp içeri gidemezSizi iyi niyetli bulmadım.
Kendi adına kayınvalidem de mazlum aile yazık gibi göreceğiniz bir aile. Ama ben azıcık serbest bıraksaydım erken yaşta şekere tuza alıştıracaklardı. Sert gitmek zorunda kaldım. Bu beni kötü ilgisiz anne yapmaz.
Kayınvalidesiyle ilişkisi de sizi bu kadar bağlamaz.
Bence siz de “gıcık” olup saçma bir şeyler yapmayın
Size ne bundan?Evdeyken de mi? Bana kahve yaparken gördüm bir dolap ağzına kadar kavanoz dolu.
Konunun başında çocuk kendi yıkanıyor denetimsiz dediniz şimdi video çekmek için bile olsa diyorsunuz.Valla saçma bir şey yaparsam o çocuğu düşündüğüm için yaparım çünkü video çekmek amacıyla da olsa bir insan duşta su açıkken kapıları banyo kapısını vs kapatıp içeri gidemez