Komşumun oğlu?

ladin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2024
1.412
1.261
31
Arkadaşlar merhaba benim 2 tane komşum var bunlar elti. Biri ile aram çok iyi 2 tane çocuğu var ona çok sık gidip geliyorum kayınvalidesi ile yaşıyor eltisi de kursa giderken 15 aylık oğlunu kızın evine bırakıyor kayınvalide baksın diye. Şimdi kafamı kurcalayan ama asla haddim olmayan bir konuda size danışmak istiyorum. Bu kadın çocuk 6 aylık olduğundan beri çocuğa her öğün kavanoz mama veriyor. Asla normal yemek vermiyor. Yapmadığından da değil kendine kocasına normal yemek yapıyor sulu yemek pilav çorba falan çocuk da uzanıyor yemek yemek istiyor ama elini çekiyor çocuğun vermiyor. Çocuğun 7 tane dişi var ama yemek hiç yemedi. Ben aşırı garipsiyorum bu durumu böyle bir beslenme şekli mi var? Bir de çocuğu oyun çiti ile kapalı bir alana koyuyor başka yerde oynamasına izin vermiyor çocuk hiç evde gezinmiyor izin vermiyor. Son olarak çocuğu yıkadıktan sonra oyun oynasın diye duşakabine bırakıyor bana videosunu attı. Tepeden su akıyor duş başlığından çocuk altında duşakabinin kapısını kapatmış banyo kapısını da kapatmış bu içerde iş yapıyor çocuk duşta yalnız. Ben acaba jugentamtı mı arasam diye düşündüm bu videoyu görünce. Çocuk 15 aylık kafasında hala Konak var. Anlayamadım karışma diyor eşimde bana ama tutamıyorum kendimi artık bu kadın hakkında bir şey duyunca tüylerim diken diken oluyor.
Not:Bu arada aramın iyi olduğu kişi 2 çocuğu olan kayınvalidesi ile yaşayan. Çocuğuna kavanoz mama veren duşta bırakanla aram iyi değil nötrüz çok samimi değiliz o yüzden bişey diyemiyorum haddim değil diye. Ama duramıyorum yarın bugün cana kast diye düşünüp polisi aramamak için.

Son düzenleme:
Almanya'da mısınız? Bence böyle bir ihbarda bulunursanız iş baya ciddiye biner. Burada köpeği bakımsız görüp sahibini şikayet edilince bile baya araştırılıyormuş, çocukta kim bilir neler olur. Öncelikle kayınvalideyle ya da arkadaşınız olan bayanla bi konuşun.

Yemek konusu ve duş kabininde çocuğu bırakması dışında diğerlerine bir şey diyemeyiz. Hiç sormadın mı bu kadar çok görüşüp, niye sadece mama veriyorsun diye? Ben bu kadar çok görüştüğüm bir aileye doğrusu sorarım. Kadın çocuğa tekte bakmıyor, sülalece çocuğa bakıyorlar.

Bana hiç normal gelmedi hareketleri. Çocuğu nasıl duşun altında bırakır çocuk kayıp düşmez mi ya? Acaba kayınvalide ile mi konuşsanız uygun bir dille.
Kayınvalideyi sindirmiş bu kız o yüzden kayınvalidene hep diğer 2 çocuğu olan gelinde kalıyor evine bile almıyor kadını. Yani kayınvalidenin bi hükmü yok.

Ben bu kadınla çok görüşmüyorum eltisi ile görüşüyorum. Diğer kadınla çok samimi değilim.

Ben olsam ararım.
Sonuçta işin içinde çocuk var.

Evet o yüzden karışmak konusunda tereddüt ediyorum elinden alırlar çocuğu sonra bana bilenir diye

Çocuğun ağzındaki dişe, evdeki düzenine kadar biliyorsun. Kadın dana video atmış. Sonuçta sülalesiyle görüştüğün biri.
Kadınla 2 kere görüştüm eltisine attığı videoyu bana attı eltisi kadın direkt bana atmadı dişi de dediğim gibi kayınvalidesi bakarken söyledi. 2 kere ev ziyaretinde de yemek vermediğini gördüm.

Yemeği bilemeyiz, ben de kızıma 6 aylık olduğunda acele dışarı çıkınca evde hazirlayacak vaktim yoksa , acele cikiyorsak kavanoz mama veriyordum seftali puresi vs misafirlikte, çünkü orda hangi yağ kullanılır yemek nasil yapilir bilmiyordum. Eve dönünce hemen takviye ediyordum. Belki ayrıca evinde baska şeyler de yediriyordur. Ondan emin olmanız gerekir. Ama çocuğu banyoda yalnız bırakmak çok çok başka bisey. Bunun belki de arada birakmiyordur denk gelmiştir size denecek tarafı yok. Bir sefer yapmış olsa bile tehlikeli. Ben sanırım arardim. Ben kötü olayım ama en azından ihmal ortaya çıksın. Bunu yapan kişi başka ne tehlikelere maruz bırakır kimbilir. Size atmadığı neler vardır.

Kadınla 2 kere görüştüm eltisine attığı videoyu bana attı eltisi kadın direkt bana atmadı dişi de dediğim gibi kayınvalidesi bakarken söyledi. 2 kere ev ziyaretinde de yemek vermediğini gördüm.
Bence kadınla konuş banyoda tek birakmak çok tehlikeli olur falan diye

Ben birinci ağızdan duymadıkça karışmazdım çünkü belkide bırakıp gitmiyordur duşta çocuğu. Oyun oynarken videosunu çekmiştir bende oradayım zaten diye savunmasını yapabilir eğer bırakıyorsa cok yanlış ama ya bırakmıyorsa iş gerekli birimlere bildirildikten sonra olaylar karışabilir. Direkt kendisine sorun oyun alanı için birşey diyemicem öyle uygun görüyordur mama içinde belki açıklaması vardır alerjiktir falan yada kadının korkusu vardır boğulur diye vermiyordur buda doğru değil ama niyet önemli kötülük düşünmüyordur belki birilerinin uyarmasına ihtiyacı vardır ne bileyim ben olsam muhabbet kurar sorardım.

Kadınla samimiyetiniz yok ama çocuğa sadece kavanoz maması yedirip eşiyle kendine ev yemeği yaptığını biliyorsunuz. Kavanoz maması vermek Almanya’da normal bir durum. Çeşit çok fazla. Sadece meyve püresi olarak düşünmeyin. Ben tercih etmem ama bunun için şikayete başvurursanız komik duruma düşersiniz.

Çocuk banyoda tek başına?! Kapı da kapalı. Kadın peki videoyu nasıl çekmiş?

Oturup eltisiyle kadını çekiştirip duruyorsunuz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…