- 20 Şubat 2019
- 1.339
- 2.577
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Merhaba.. benim 1 yıl önce tanistigim apartmana tasininca kızlarımız yaşıt diye gidip geldim Bir abla var.kendusi 38 yaşında ben 31 yaşındayım.bu abla 3 çocuk annesi ve iki defa evlenip ayrılmış..benim rahatsız olduğum birkaç mevzu vardı dün söylediği şey beni baya huzursuz etti..daha önce bana tüm gün evde napiyosunuz ki koca parası yiyorlar ev hanımları vs diyordu direk bana değil ama ortaya lafim sen anla gibi kendisi tabi nafaka yetmiyor çalışıyor vs..bazen konuşmalarda senin eşin çok iyi biri dünya ahiret kardeşim olsun ben onu çok seviyorum diyordu ki kaç kere muhatap oldun oturdun kalktin hangi ara boyle sevecek noktaya geldin? Gelir gideriz ama eşim sadece hosgeldiniz der odasına çekilir.. neyse eşime hep bi laf atma isteği var sanki ben muhabbet açmak istiyor diye ona veriyorum..eşim bu arada 36 yaşında..dün abuk subuk bir muhabbet oldu eski eşinin yeni hanimi onun eşyalarını kullanıyormuş bana dedi ki şimdi vereceğim örnek saçma olacak ama şimdi ben senin yerine gelsem bu evde bu eşyaları kullansam hoş olur mu ? Kanım dondu hani karşı komşuyu örnek ver ayse de fatma ne bileyim ama örnek midemi bulandırdı..daha önceden de tuhafima giden şeyler olunca yani acikcasi yasadigim hayatı her yönüyle o hayal ediyormuş gibi geliyor artık ve iğreti duydum.. ne düşünüyorsunuz?