• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun açgözlülüğü

iletişimde olmak başka her gün patates, soğan, maydanoz, un, şeker istemek başka.
gerekince istenir. zor durumdadır alamamıştır rica eder.
ama kimse de haftanın 5 günü gidip yemeklik malzeme istemez normalde.
Yazdığım gibi haftanın 5 gününden bahsetmedim zaten, eksik olduğu günleri veririm o da verir.
Kullanilmak başka komşuluk başka.

eyeliner i kuzenime bile vermem istemem de.hijyenik şey.kıyafette istenmez ayakkabı da.ama portföy verdiğimiz oldu birbirimize 1 gece için

yahu kadın ojeyi bile gelip konu sahibinden sürüyormuş. bu basbayağı sömürü.
hani samimi kız arkadaşındır vs bir nebze.
bir de sürekli olan bir şey.
yılda 2-3 kez olsa konu açmazdı herhalde.
hala komşuluk güzel, vermek lazım bilmem ne.
her gün kapıma dadanıp evimde şu yok ver demek mi komşuluk.

yahu kadın ojeyi bile gelip konu sahibinden sürüyormuş. bu basbayağı sömürü.
hani samimi kız arkadaşındır vs bir nebze.
bir de sürekli olan bir şey.
yılda 2-3 kez olsa konu açmazdı herhalde.
hala komşuluk güzel, vermek lazım bilmem ne.
her gün kapıma dadanıp evimde şu yok ver demek mi komşuluk.
yurttta aynı ojeden sürerdik oda arkadaşlarımla.öğrencilik başka şey.başka odadan bir kız markalı jean nımı ödünç istemişti bir gafletle verdim 10 gün geçti vermedi istedim.bir getirdi üzeri mürekkep lekeli ve çıkmadı ne özür diledi ne de telafi edeyim mi dedi.o zamanlar saftım hesap bile sormadım aldım çöpe attım.şimdilerde olsa o jean ın aynısını aldırırdım valla

Bir arkadaştan duymuştum komşusu kek yapacağı zaman her kapıdan 1 malzeme istermiş. Yumurta birinden, şeker birinden falan.. onu duyunca şaşırmıştım ama burada yazılanları okuyunca o bile masum geldi
imece usulü kekini yapıyormuş işte. :KK45:

merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Ayyy benimde böyle bir komsum vardı.maddi durumuda bizden daha iyiydi ama evinde sırf yer kaplmasin diye kapkacak almazdı benden isterdi .kurutmam var diye benim kurutmami kullanmak isterdi.daha birçok şey sasirtici hemde..ama çoğunu unuttum 10 yılı geçti çünkü 😅ama var böyle tipler çevremizde emin olabilrsin sıkma canını .

Kimseyle merhaba demek dışında iletişimim olmadığı için bir kere daha şükrettim. Sitemin dışında kalan çevrem bana fazlasıyla yetiyor. İnsanlar sınırı aşmayı çok seviyor

Ayyy benimde böyle bir komsum vardı.maddi durumuda bizden daha iyiydi ama evinde sırf yer kaplmasin diye kapkacak almazdı benden isterdi .kurutmam var diye benim kurutmami kullanmak isterdi.daha birçok şey sasirtici hemde..ama çoğunu unuttum 10 yılı geçti çünkü 😅ama var böyle tipler çevremizde emin olabilrsin sıkma canını .
nasıl yanii?çamaşırlarını kurutmak için size mi getiriyordu?ben şokkkk :işsiz:

Bir arkadaştan duymuştum komşusu kek yapacağı zaman her kapıdan 1 malzeme istermiş. Yumurta birinden, şeker birinden falan.. onu duyunca şaşırmıştım ama burada yazılanları okuyunca o bile masum geldi
Aynısını komşumuz yapardı
Artık bıkmıştım

eyeliner , far , yuz temizleme jeli gibi seyleri saglik ve korona bahanesiyle vermeyin yada direkt yok diyin .
diger seyler icinde yok diyin genel olarak
kapiyi acmayin ve duymamazliga gelin .
tavuk istemek ne ya yuh artik .

yine her konuda olduğu için sanki o açgözlü komşu benmişim gibi yargı dağıtmaya kalkanlar olmuş 😂😂 eve uğramıyorum birkaç gündür. “gönlüm kırıldı” falan yazmış “yeğenim bayıldı” deyip savdım başımdan (doktorculuk oynuyorduk bayılmıştı) ailecek böyleler delirdim artık bu sabah da ablası “elma lazım” yazmış 🧐 enteresanlar

yine her konuda olduğu için sanki o açgözlü komşu benmişim gibi yargı dağıtmaya kalkanlar olmuş 😂😂 eve uğramıyorum birkaç gündür. “gönlüm kırıldı” falan yazmış “yeğenim bayıldı” deyip savdım başımdan (doktorculuk oynuyorduk bayılmıştı) ailecek böyleler delirdim artık bu sabah da ablası “elma lazım” yazmış 🧐 enteresanlar
Markette satılıyor deyin elma için 🤣🤣🤣🤣

Sizi bedava market mi sanıyor acaba ne yüzsüzlük bi iki insan utanır sürekli

Back