Komşumla Kavga Ettik.

Sorunlu bi insan belli ki sizin yapabileceğiniz pek bi şey yok gibi duruyo

Hortum yetmez, yer sildiğiniz suyu atın kafasından, kovayla!
Sokağa hiç mi çıkmıyor bu kadın? Örgütleyin mahalle çocuklarını, arkasından çamur atsınlar her çıktığında. Böylelerini bıktırana kadar uğraşacaksın, dövmekten beter edeceksin. Sobanın bacasından su döküp söndürmek nasıl bir kötülük, gece gece tepem attı!!!

Öncelikle Allah sizden razı olsun o kadında beter olsun o hayvanlar Allahın sessiz kullari ahirette biz susucaz onlar konusacak.

Müslümanligi bahane edip bir vijdansizlik yapan daha. Böyleleri gercekten insani potansiyel katile dönüsturur.kadin belliki ruh hastasi normal bir insan değil Allah yardimciniz olsun.

Dinimize göre köpek evde beslenmez . Mekruhtur. Çünkü salyasi degilce namaz olmuyor. O yüzden dindar bı insan köpek besleyecekse bahçede besler. Hiç bı musluman hayvanlara zarar vermez. Böyle bi şey olamaz. Ne dine sığar yaptığı. Ne insanlığa. O köpeklere su atan manyak karı yarın cehennde zebaniler ateş banyosu yaptircak ona haberi yok. Çok sinirlendim.

Çok sinirlendim pisliğe bak. Hem yavru köpeklere eziyet ediyor hem de çocuklara! Demek ki yavrularla bir sorunu var. Kendisi küçüklüğünde çok sorun yaşadı herhalde onun hıncını çıkartıyor aklınca! Ben olsam polisi arardım hemen.

Rezil insanlar. Okurken kendi başıma gelmiş gibi kadına sinir oldum. Canım çok sıkıldı. Dini bile buna alet etmişler. Bıktık ya bunlar insansa biz başka birşeyiz. Böyle insanlardan nefret ediyorum. Ve yasal olarak hiç birşey yapılmaz ülkede insanın kadının çocuğun değeri yok ki hayvanın olsun yasa daha yeni değisti artık mal olarak değil can olarak geçiyor. En iyisi yapılanı videoya çekip sosyal ortamda paylaşıp dikkat çekmek. Ülkemde bazı şeyler sosyal medya olmadan olmuyor çok üzgünüm

ay okuyunca sabah sabah tansiyonum çıktı. burada da var böyle rezil karı koca, sizinkiyle aynı yaşta ama benden dinç.
Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar.
yağmur yağarken yaprakların arasına saklanan ıslak anne kediyle yavrularının üzerine su atan münafıklar. o kadar kötü enerji gönderiyoruz, hiç bir şey olmuyor bizden sağlıklılar. defalarca kavga ettik yok öyle arsızlar ki baş edemiyoruz. bahçede buldukları kaçamayacak kadar küçük yavruları sitenin duvarından dışarı atıyorlar. kaç tanesini kargalar martılar didikledi, veterinere yetiştirirken ellerimizde öldüler.
artık tez vakitte yok olsunlar diye beddua ediyorum.
bıktım yıldım vicdanım mahvoldu.

Kadına söylenecekleri herkes yazar

Polislerin amirlerine sesleniyorum

Adli vaka nedir öğretsinler

Sürtük demiş 4. kattan tepenize su atmış daha ala adli vaka mı olur

Bir silah çekip vurması eksik

Eğer hakareti duyan varsa dilekçe ile savcılığa şikayetçi olun polis de çağırdık böyle deyip gittiler diye de ekleyin

Konu komşu sorun akraba olmayan ve duyan var mı

Bu mesaja katılıyorum. Konu sahibi benim kuzenim hakaret yüzünden komşusuyla davalık oldu. Siz de şahitlerinizle birlikte sikayetci olun birkaç kez de pusuda bekleyin su dökerken görüntü almaya çalışın. Su döktükten sonraki hali videoya çekin.
Allah böyle insanların ömrümden alıp sokak hayvanlarına versin. Umarım bir damla suya muhtaç olarak geberir.

Yaz ayı zaten camlar falan açıktır, konuyu okuyunca gözümün önüne aşağıdan hortumla 4. katın camından içeri şakır şakır sıkılan sular geldi...

Mahalledekiler mahkeme işlerinden falan korkan insanlar, şahitlik edeceklerini sanmıyorum. En iyi yöntem dediginiz gibi kayıt altına alıp şikayetçi olmak sanırım.

Sormayın, dediler ki sizi dinlemiyorsa bizi hiç dinlemez. Yahu sen polissin, benim ne hükmüm var ki beni dinlemeyen seni hiç dinlemesin. İnsanları bu hale getiriyorlar sonra millet birbirini bıçaklıyor da öyle ilgileniyorlar konuyla. Halbuki baştan düzeni sağla dimi...

Sanki dünyanın başına bela olmaya gelmiş gibi 100 yaşına kadar da yaşıyor bu tipler. O kadar çoklar ki, kötü insanlarla mücadele etmeye çalışırken insan kendini yıpratıyor. Yok olmaları dileğiyle.

O müslümanlığı çok yanlış anlamış vicdansız!!!
Size yaptığı hakaret için dava açabilirsiniz belki,gözü korkar en azından.
Hasta ruhlu

Müslümanlıktan değil o da bir mezhep var söyleyip polemik yaratan tartışmalara girmek istemiyorum. Köpeğe tahammülü yok onların. Ağaca çivilemişti çocuklar köpeği ne vahşice değil mi ? Onların mezhebinde köpek = domuz. Bunu din adı altında yapıyorlar bir de. Bulunduğunuz ilin hayvan hakları derneğini arayın .

O dediğiniz dinimize göre değil şafilik mezhebine göre o şekilde yalnız.Diger mezheplerde köpekle ilgili mekruhluk ibaresi yok.Ama nedense o mezhebe mensup olmayan ama köpek sevmeyen insanlar bunu kullanırlar her zaman.

Sizi tebrik ederim duyarliliginiz için öncelikle.Böylelerini videoya çekip yayinlayip ifşa etmekten baska careniz yok.O zaman akillari başına geliyor bunlar insanca konuşmaktan anlamaz.Yavrulara yuva bulmaniza sevindim ama keske yine su döktüğü vakit çekip paylaşabilseniz

Allah ıslah etsin. Bence kadını bir şekilde korkutmak gerek. Üç beş kişi kapısına dayansa belki tırsar.
kadının davranışından nefret edenlerdenim ama sizin öneriniz de ondan beter.3 5 kişi kapısına dayansın ne demek ?suçtur bu da haneye tecavüzdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…