Komşum tarafından kullanıldım mı?

Ne münasebet ya bu ne saçmalık saf buldu sizi heralde. Bez koymuş banyoya peh sizden bu cesareti almış demek ki daha önce çok taviz vermişsiniz. Benden bunu isteyecek biri tanımıyorum mesela irtibatı kesin

Ev sahibi ile kötü ayrıldılar. Ben ona anahtar vermek istemiyorum dedi sende dursun nasıl olsa alıp alırlar dedi baştan. Sonra hem boya yapmaya gelecekler onlara gösterirsin evi dedi. Yalnız teklif etmek yok bu arada. Yaparsın edersin. Bana anahtar vermesine bir şey demedim. Sonradan da temizlik istedi işte

Bir daha muhattap olma gitmiş kurtulmuşsun şükür

Atalarımız ne güzel demiş sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur diye. Hayır yani böyle vampir insanlara katlanmaya ne gerek var. İlk tanıştığınızda bu yamyam tarafını gördüğünüzdr hayır demek zor olmamalı. Sonuçta bu komşu açmazsın kapını, korursun mesafeni geçrt gider. Biri bana hediye aldığının ertesi günü zorunlu bir durum olmadıkça, kullanıldığınızı hissettireril bir iş yaptırmaya kalkarsa açık açık söylerim yalnız benim vizitem pahalı o hediye ile bu iş yapılmaz diye şakayla karışık lafı ı sokar, işide yapmazdım.

Bu kadın nasıl yüz bulmuş da boş evi size temizletmeye çalışıyor ya her şeyi geçtim bu insanların bu karakterleri Halis mi şaka gibi gerçekten kurnazlığa bak

Böyle insanlar çok maalesef.. ben de defalarca arkadaşlarım tarafından mis gibi kullanildim.. kullanıldığınla kalmamak için hayır demeyi öğrenmek durumundayız maleswf .. istisnalar da var tabi ..

anahtari sana verdiyse ev sahibine teslim ederdin...
anlatacaksin onu.. hiç çekinmek yok.

zahmet olmazsa ayrıldığı komşunun bu KK üyelerden birinin komşusu olabilir... az çok tahmin edersin..
Allah beterinden korusun inş.. evlerden iraakkk..

Ay ne yüzsüz insnalar var ya iyi ki taşınmış

Neyse ki taşınmış , yorgan gitti kavga bitti sayılır. Engelleyin telefonlarını . Artık yeni komşuları düşünsün

Var böyle uyanıklar neyse ki taşınmış da kurtulmuşsunuz

eskiden benimde vardı böyle bir komşum ben o evden taşındım ama öğrendim tüm komşular görüşmeyi kesmişler böyle olduğu için tek kalmış ve taşınmış artık şimdi kimin başına musallatsa... yüzsüz insan zor oluyor

İşte bunlar hep anasının babasının prensesi sendromuyla yetiştirilen çocuklar
Büyüyünce de sanıyorlar ki herkes onlara prenses muamelesi yapacak
Konu sahibi sizi çok takdir ettim , alışmışız burda o evi temizledim ben çok iyi biriyim , hayir diyemem diyen tiplere , siz sasirttiniz beni , bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…