- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Asıl konudan daha dikkat cekici konuAyy eşimin ailesi de böyle, asla onlardan en ufak bir şey rica edemiyoruz. Minicik bir şey yapsalar istekleri bitmez.
Kedimi sadece 1 güncük gelip kontrol etmesi icin biri lazimdi mesela gidiş dönüş taksi parasini da birakalim ablan 5 dakika ugrasa mi dedim eşime ama onu bile isteyememiştik mesela. Arkasindan abuk sabuk bir şeyler bekler isterler ya da lafini yaparlar diye.
Suç sizde en baştan mesafeli olup taviz vermeyecektiniz, evin temizliği sizle ne alaka, aklınız başınıza gelmiş ama geç gelmiş, kadın taşınana kadar kullanmış kullanacağı kadar, yetmemiş taşındığı evi bile temizletmeye kalkmış, artık nasıl bir yüz bulduysaÇok tatlı dilli, sosyal birisi bana da yardımı dokunmuştur ama sonradan farkettim ki bir şey yaparsa on katını geri alıyor. Binadaki çoğu kişiyle böyle. Tabağa minicik bir ikram koyar fazlasını geri alır. Az versen daha yok mu der. Hediye alır ertesi gün çocuklarıma bak der. Akşamın 10-11inde bant kalem uç ister. Evimdeki bir şeyi beğenirse benim eve getirdi de bakalım der. Tatlı dili her şeyi ört pas eder. En son taşındılar. Kafam rahat. Taşındığı gün dedi ki temizlik yapıcam temiz bırakmam lazım of puff. Kan ter içinde olduğu için de nezaketen dedim ki yardımcı olmak isterim. Neyse en son gidecek dedi ki "ben elektrik süpürgesini yeni eve götürdüm, banyoya da bez koydum." Ben anlamadım başta çünkü bebeğim ağlıyordu. Hoşçakal falan filan gitti. Ben tabi ki yapmadım temizlik falan. Bebeğimle kendi evime zor yetişiyorum. Akşamına telefon etti naptın yapabildin mi temizlik hayır çocuk var dedim. Birkaç kere daha sordu sonraki günler. Ben de dedim ki sen beni yanlış anladın galiba temizliği toptan ben yapayım demedim. Sen temizlik yaparsan ben de yardımcı olmak isterim dedim. Tamam ben yanlış anladım dedi trip atarak. Sonuç olarak ben temizliğini yapmadım ama çok mu tolerans gösterdim zamanında ve kullanıldım mı?
Böyle yüzsüzüne de hiç rast gelmemiştim. Gelmiş geçmiş olsun kurtulmuşsunuz. Kullanıldım mı diye düşünmeyin, temizliği yapmamakla aslında enayi olmadığınızı göstermişsiniz. Gider ayak iyi ders olmuşÇok tatlı dilli, sosyal birisi bana da yardımı dokunmuştur ama sonradan farkettim ki bir şey yaparsa on katını geri alıyor. Binadaki çoğu kişiyle böyle. Tabağa minicik bir ikram koyar fazlasını geri alır. Az versen daha yok mu der. Hediye alır ertesi gün çocuklarıma bak der. Akşamın 10-11inde bant kalem uç ister. Evimdeki bir şeyi beğenirse benim eve getirdi de bakalım der. Tatlı dili her şeyi ört pas eder. En son taşındılar. Kafam rahat. Taşındığı gün dedi ki temizlik yapıcam temiz bırakmam lazım of puff. Kan ter içinde olduğu için de nezaketen dedim ki yardımcı olmak isterim. Neyse en son gidecek dedi ki "ben elektrik süpürgesini yeni eve götürdüm, banyoya da bez koydum." Ben anlamadım başta çünkü bebeğim ağlıyordu. Hoşçakal falan filan gitti. Ben tabi ki yapmadım temizlik falan. Bebeğimle kendi evime zor yetişiyorum. Akşamına telefon etti naptın yapabildin mi temizlik hayır çocuk var dedim. Birkaç kere daha sordu sonraki günler. Ben de dedim ki sen beni yanlış anladın galiba temizliği toptan ben yapayım demedim. Sen temizlik yaparsan ben de yardımcı olmak isterim dedim. Tamam ben yanlış anladım dedi trip atarak. Sonuç olarak ben temizliğini yapmadım ama çok mu tolerans gösterdim zamanında ve kullanıldım mı?
aa yüzsüz uyanıkÇok tatlı dilli, sosyal birisi bana da yardımı dokunmuştur ama sonradan farkettim ki bir şey yaparsa on katını geri alıyor. Binadaki çoğu kişiyle böyle. Tabağa minicik bir ikram koyar fazlasını geri alır. Az versen daha yok mu der. Hediye alır ertesi gün çocuklarıma bak der. Akşamın 10-11inde bant kalem uç ister. Evimdeki bir şeyi beğenirse benim eve getirdi de bakalım der. Tatlı dili her şeyi ört pas eder. En son taşındılar. Kafam rahat. Taşındığı gün dedi ki temizlik yapıcam temiz bırakmam lazım of puff. Kan ter içinde olduğu için de nezaketen dedim ki yardımcı olmak isterim. Neyse en son gidecek dedi ki "ben elektrik süpürgesini yeni eve götürdüm, banyoya da bez koydum." Ben anlamadım başta çünkü bebeğim ağlıyordu. Hoşçakal falan filan gitti. Ben tabi ki yapmadım temizlik falan. Bebeğimle kendi evime zor yetişiyorum. Akşamına telefon etti naptın yapabildin mi temizlik hayır çocuk var dedim. Birkaç kere daha sordu sonraki günler. Ben de dedim ki sen beni yanlış anladın galiba temizliği toptan ben yapayım demedim. Sen temizlik yaparsan ben de yardımcı olmak isterim dedim. Tamam ben yanlış anladım dedi trip atarak. Sonuç olarak ben temizliğini yapmadım ama çok mu tolerans gösterdim zamanında ve kullanıldım mı?
Çok tatlı dilli, sosyal birisi bana da yardımı dokunmuştur ama sonradan farkettim ki bir şey yaparsa on katını geri alıyor. Binadaki çoğu kişiyle böyle. Tabağa minicik bir ikram koyar fazlasını geri alır. Az versen daha yok mu der. Hediye alır ertesi gün çocuklarıma bak der. Akşamın 10-11inde bant kalem uç ister. Evimdeki bir şeyi beğenirse benim eve getirdi de bakalım der. Tatlı dili her şeyi ört pas eder. En son taşındılar. Kafam rahat. Taşındığı gün dedi ki temizlik yapıcam temiz bırakmam lazım of puff. Kan ter içinde olduğu için de nezaketen dedim ki yardımcı olmak isterim. Neyse en son gidecek dedi ki "ben elektrik süpürgesini yeni eve götürdüm, banyoya da bez koydum." Ben anlamadım başta çünkü bebeğim ağlıyordu. Hoşçakal falan filan gitti. Ben tabi ki yapmadım temizlik falan. Bebeğimle kendi evime zor yetişiyorum. Akşamına telefon etti naptın yapabildin mi temizlik hayır çocuk var dedim. Birkaç kere daha sordu sonraki günler. Ben de dedim ki sen beni yanlış anladın galiba temizliği toptan ben yapayım demedim. Sen temizlik yaparsan ben de yardımcı olmak isterim dedim. Tamam ben yanlış anladım dedi trip atarak. Sonuç olarak ben temizliğini yapmadım ama çok mu tolerans gösterdim zamanında ve kullanıldım mı?
Yüzsüzlükte doktora yapmış buÇok tatlı dilli, sosyal birisi bana da yardımı dokunmuştur ama sonradan farkettim ki bir şey yaparsa on katını geri alıyor. Binadaki çoğu kişiyle böyle. Tabağa minicik bir ikram koyar fazlasını geri alır. Az versen daha yok mu der. Hediye alır ertesi gün çocuklarıma bak der. Akşamın 10-11inde bant kalem uç ister. Evimdeki bir şeyi beğenirse benim eve getirdi de bakalım der. Tatlı dili her şeyi ört pas eder. En son taşındılar. Kafam rahat. Taşındığı gün dedi ki temizlik yapıcam temiz bırakmam lazım of puff. Kan ter içinde olduğu için de nezaketen dedim ki yardımcı olmak isterim. Neyse en son gidecek dedi ki "ben elektrik süpürgesini yeni eve götürdüm, banyoya da bez koydum." Ben anlamadım başta çünkü bebeğim ağlıyordu. Hoşçakal falan filan gitti. Ben tabi ki yapmadım temizlik falan. Bebeğimle kendi evime zor yetişiyorum. Akşamına telefon etti naptın yapabildin mi temizlik hayır çocuk var dedim. Birkaç kere daha sordu sonraki günler. Ben de dedim ki sen beni yanlış anladın galiba temizliği toptan ben yapayım demedim. Sen temizlik yaparsan ben de yardımcı olmak isterim dedim. Tamam ben yanlış anladım dedi trip atarak. Sonuç olarak ben temizliğini yapmadım ama çok mu tolerans gösterdim zamanında ve kullanıldım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?