- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Yeni evi yerleştirmeye de başka komşuyu çağırdı. O da gitmediYuzsuz insan gordum boylesini gormedimagquahah oldu olacak gittigi evide sen temizleseydin
Hazır sizin gibi komşu bulmuş neden taşındı acabaaa sizden daha fazla kullanacağı birilerimi çıktı karşısına ama ayıp etmişsin önce alıştırıp en son dediğini yapmamak bak bu hiç olmamış sonuç olarak yoooo hiç kullanılmamışsınızÇok tatlı dilli, sosyal birisi bana da yardımı dokunmuştur ama sonradan farkettim ki bir şey yaparsa on katını geri alıyor. Binadaki çoğu kişiyle böyle. Tabağa minicik bir ikram koyar fazlasını geri alır. Az versen daha yok mu der. Hediye alır ertesi gün çocuklarıma bak der. Akşamın 10-11inde bant kalem uç ister. Evimdeki bir şeyi beğenirse benim eve getirdi de bakalım der. Tatlı dili her şeyi ört pas eder. En son taşındılar. Kafam rahat. Taşındığı gün dedi ki temizlik yapıcam temiz bırakmam lazım of puff. Kan ter içinde olduğu için de nezaketen dedim ki yardımcı olmak isterim. Neyse en son gidecek dedi ki "ben elektrik süpürgesini yeni eve götürdüm, banyoya da bez koydum." Ben anlamadım başta çünkü bebeğim ağlıyordu. Hoşçakal falan filan gitti. Ben tabi ki yapmadım temizlik falan. Bebeğimle kendi evime zor yetişiyorum. Akşamına telefon etti naptın yapabildin mi temizlik hayır çocuk var dedim. Birkaç kere daha sordu sonraki günler. Ben de dedim ki sen beni yanlış anladın galiba temizliği toptan ben yapayım demedim. Sen temizlik yaparsan ben de yardımcı olmak isterim dedim. Tamam ben yanlış anladım dedi trip atarak. Sonuç olarak ben temizliğini yapmadım ama çok mu tolerans gösterdim zamanında ve kullanıldım mı?
Manyak mi bu kadinYeni evi yerleştirmeye de başka komşuyu çağırdı. O da gitmedi
Yok böyle eski bir konu vardı hatırlıyorum.1+1 evini komşusuna temizletmeye çalıyordu. Üstelik dip köşe yanılmıyorsam birde beğenmiyordu.Ay temizlik kitlemeye çalışan komşuda ilk defa gördümDaha neler görecek bu gözler bu platformda
Ben onu nasıl kaçırdım ya , hayır kadın temizliyor beğenmiyor birdeYok böyle eski bir konu vardı hatırlıyorum.1+1 evini komşusuna temizletmeye çalıyordu. Üstelik dip köşe yanılmıyorsam birde beğenmiyordu.Temizletmeye çalıştığı kadınımda çoluğu çocuğu vardı. İnsan hayret ediyor. Ben o konudan öğrendim nezaketen bile böyle bir teklifte bulunulmaması gerektiğini.
AhahahKomşu sizde ne kadar etki bırakmışsa artık Nickiniz bile "Zahmet olmazsa" sanırım en çok size bunu söyledi
Asıl konudan daha dikkat cekici konu
Benim iş arkadaşım var bitane bu modelden, Sürekli bana hediyeler alır, 2 gün sonra garip bir istekle gelir. Artık hediye gördüğümde geriliyorumÇok tatlı dilli, sosyal birisi bana da yardımı dokunmuştur ama sonradan farkettim ki bir şey yaparsa on katını geri alıyor. Binadaki çoğu kişiyle böyle. Tabağa minicik bir ikram koyar fazlasını geri alır. Az versen daha yok mu der. Hediye alır ertesi gün çocuklarıma bak der. Akşamın 10-11inde bant kalem uç ister. Evimdeki bir şeyi beğenirse benim eve getirdi de bakalım der. Tatlı dili her şeyi ört pas eder. En son taşındılar. Kafam rahat. Taşındığı gün dedi ki temizlik yapıcam temiz bırakmam lazım of puff. Kan ter içinde olduğu için de nezaketen dedim ki yardımcı olmak isterim. Neyse en son gidecek dedi ki "ben elektrik süpürgesini yeni eve götürdüm, banyoya da bez koydum." Ben anlamadım başta çünkü bebeğim ağlıyordu. Hoşçakal falan filan gitti. Ben tabi ki yapmadım temizlik falan. Bebeğimle kendi evime zor yetişiyorum. Akşamına telefon etti naptın yapabildin mi temizlik hayır çocuk var dedim. Birkaç kere daha sordu sonraki günler. Ben de dedim ki sen beni yanlış anladın galiba temizliği toptan ben yapayım demedim. Sen temizlik yaparsan ben de yardımcı olmak isterim dedim. Tamam ben yanlış anladım dedi trip atarak. Sonuç olarak ben temizliğini yapmadım ama çok mu tolerans gösterdim zamanında ve kullanıldım mı?
Valla cevabinizi okuyunca bi oh cektim. Akilliya bak birde utanmadan tripmi atti. Cok bile taviz vermissiniz. Yalniz basima 2-3 kere tasinmis, ev tasimis bir kadin (genelde teklif edilen yardimlari kabul de etmedim. Yalniz yapmak daha kolayima geliyor ondanda ziyade kimseye gebe kalmak yuk olmak istemiyorum Rabbim de muhtac etmrsin) olarak cok şükür kimseyi kullanmayi dusunmedim hic. Kullandiysa kullandi takmayin bosverin. Siz onun gibi bir insan olmadiginiz icin sukur edin gecin. Zaten son cevabiniz koymustur ona baya. Umarim bundan sonra insanlari kullanirken bir daha bi düşünür.Çok tatlı dilli, sosyal birisi bana da yardımı dokunmuştur ama sonradan farkettim ki bir şey yaparsa on katını geri alıyor. Binadaki çoğu kişiyle böyle. Tabağa minicik bir ikram koyar fazlasını geri alır. Az versen daha yok mu der. Hediye alır ertesi gün çocuklarıma bak der. Akşamın 10-11inde bant kalem uç ister. Evimdeki bir şeyi beğenirse benim eve getirdi de bakalım der. Tatlı dili her şeyi ört pas eder. En son taşındılar. Kafam rahat. Taşındığı gün dedi ki temizlik yapıcam temiz bırakmam lazım of puff. Kan ter içinde olduğu için de nezaketen dedim ki yardımcı olmak isterim. Neyse en son gidecek dedi ki "ben elektrik süpürgesini yeni eve götürdüm, banyoya da bez koydum." Ben anlamadım başta çünkü bebeğim ağlıyordu. Hoşçakal falan filan gitti. Ben tabi ki yapmadım temizlik falan. Bebeğimle kendi evime zor yetişiyorum. Akşamına telefon etti naptın yapabildin mi temizlik hayır çocuk var dedim. Birkaç kere daha sordu sonraki günler. Ben de dedim ki sen beni yanlış anladın galiba temizliği toptan ben yapayım demedim. Sen temizlik yaparsan ben de yardımcı olmak isterim dedim. Tamam ben yanlış anladım dedi trip atarak. Sonuç olarak ben temizliğini yapmadım ama çok mu tolerans gösterdim zamanında ve kullanıldım mı?
Ay temizlik kitlemeye çalışan komşuda ilk defa gördümDaha neler görecek bu gözler bu platformda
Koptum yaaKomşu sizde ne kadar etki bırakmışsa artık Nickiniz bile "Zahmet olmazsa" sanırım en çok size bunu söyledi
Telefonunu engelle sakinn bir daha görüsme sakinnÇok tatlı dilli, sosyal birisi bana da yardımı dokunmuştur ama sonradan farkettim ki bir şey yaparsa on katını geri alıyor. Binadaki çoğu kişiyle böyle. Tabağa minicik bir ikram koyar fazlasını geri alır. Az versen daha yok mu der. Hediye alır ertesi gün çocuklarıma bak der. Akşamın 10-11inde bant kalem uç ister. Evimdeki bir şeyi beğenirse benim eve getirdi de bakalım der. Tatlı dili her şeyi ört pas eder. En son taşındılar. Kafam rahat. Taşındığı gün dedi ki temizlik yapıcam temiz bırakmam lazım of puff. Kan ter içinde olduğu için de nezaketen dedim ki yardımcı olmak isterim. Neyse en son gidecek dedi ki "ben elektrik süpürgesini yeni eve götürdüm, banyoya da bez koydum." Ben anlamadım başta çünkü bebeğim ağlıyordu. Hoşçakal falan filan gitti. Ben tabi ki yapmadım temizlik falan. Bebeğimle kendi evime zor yetişiyorum. Akşamına telefon etti naptın yapabildin mi temizlik hayır çocuk var dedim. Birkaç kere daha sordu sonraki günler. Ben de dedim ki sen beni yanlış anladın galiba temizliği toptan ben yapayım demedim. Sen temizlik yaparsan ben de yardımcı olmak isterim dedim. Tamam ben yanlış anladım dedi trip atarak. Sonuç olarak ben temizliğini yapmadım ama çok mu tolerans gösterdim zamanında ve kullanıldım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?