Komşum psikolojimi bozdu

İşte böyle durumlarda insanın içine dert oluyor hiçbir şey yapamamak, çoki yi anlıyorum sizi. Yakın arkadaş vs. olsanız evin içerisine müdahale edebilirsiniz belki ama tanışıklığı olmayan bir komşu olarak çok zor bence. Öyle yönetici ve ya polise şikayetle kadında tutum değişikliği yaratmak bana pek mümkün gelmiyor.

Korona olmasa kadına şikayet olrk degilde 1 gün çaya evinize çağırın. Konuşrkn o size dert yanar yaramzlr diye ordan hak verip az da olsa soylyblrdnz. Komşuluk o kadar önemli ki
Evladına merhameti olmayanın komşuluğundan ne fayda gelecek ki...

Çok üzülüyorum, düşünün 3 yaşında bir çocuk, onun en az 3 katı hacminde bir varlık tepesinden kükrüyor... hani bizim tepemizde bir kutup ayısı dikilip bize saldıracak gibi dursa anca anlarız o coçuğun korkusunu.

Korona olmasa kadına şikayet olrk degilde 1 gün çaya evinize çağırın. Konuşrkn o size dert yanar yaramzlr diye ordan hak verip az da olsa soylyblrdnz. Komşuluk o kadar önemli ki
Evet şansıma öyle bir şey de yapamıyoruz virüs yüzünden.

İşte benim korkum da daha fena olursa diye. Özellikle tepinip durur bebeğimi uyutmaz falan çünkü cazgır bir kadın belli. Bebeğim olmasa ben anladığı dilden konuşurdum ama bebek olunca uykusu falan etkilenmesin diye susuyorum resmen.

Aynen özellikle sürekli sürekli olması psikolojik şiddet resmen.

Komsunuza gidin, bir ihtiyaci var mi sorun. Cok yorgunsa cocuklara 30 dk bakabileceginizi onun da kahve icip dinlenebilecegini soyleyin.

anne olmak cok zor ozellikle anlayissiz bir esle. Evet sinirlenince asla bagirmamasi lazim ama belki ihtiyaclarini karsiladiginda cocuklarina daha fazla anlayisi olacak.

korona dan korkarsaniz da yine sorun bu aksam ben yemek gondereyim sen dinlen diyin.

sürekli evde durunca çocukta yetişkinde bunalıyor acaba arada dışarı park gibi yerlere gitseler faydası olur mu açık hava belki iyi gelir

Şimdi de alt komşum türlü hakaretle çocuğuna bağırıyor. Allah aşkına normali bu mu toplumun anlamadım? Yoksa bütün saçma sapan insanlar bu apartmana mı toplanmış.
ben bazen kizima kizarim, sesim gürdür
topuklu ayakkabilarimi giyer mesela
kizim ayagin kirilacak derim aslinda bagirmak degil amac ama sesim gür
acaba bizim komsularada ses boylemi gidiyordur

sürekli evde durunca çocukta yetişkinde bunalıyor acaba arada dışarı park gibi yerlere gitseler faydası olur mu açık hava belki iyi gelir
Evet arada çıksa çocuklar da rahatlar yorulur ama sürekli evdeler. Yasak gelmeden önce de hep evdelerdi.

ben bazen kizima kizarim, sesim gürdür
topuklu ayakkabilarimi giyer mesela
kizim ayagin kirilacak derim aslinda bagirmak degil amac ama sesim gür
acaba bizim komsularada ses boylemi gidiyordur
Yok o baya bağırıyor. Diyorum ya korku filmi gibi son ses çocuğunun ismini söyleyip bağırıyor mesela. Sesi de gür ama asıl rahatsız edici olan bağırması.

Biz birkaç ay önce taşındık korona yüzünden tanışmadık da haliyle tanımadığı birine göndermez sanırım. Bir de benim küçük bebeğim bi de kedim var ikisi zaten çok zorluyor beni başka bir çocuğa bakamam muhtemelen.

Benim alt komşu da her gün aynı saatte aynı ses tonuyla bağırır alıştım artık çocukları oyle ufak da değil biri 9 biri 12 yaşında falan.
Benim çocuklar ufak anne o ses nerden geliyor diyorlar ne diyeceğimi şaşırıyorum.

Bir şey desem bana da bağıracak o yüzden hiç bulasmayayim diyorum.

Bağırmayan anneler kitabını alıp kapı kapı önüne mi bıraksam sonra zile basıp kaçsam mi acaba

Çocuğuna bağırıyor diye tanımadığı birine çocuklarına bakabilirim teklifi çok çok absürt. O tarz önerileri şok içinde okudum gerçekten.

Keşke bağırılmasa ama hem iki küçük çocuk hem pandemi artık sinir sistemleri zorda epey. Apartman görevlisine fazla sesten rahatsız oluyoruz deyin uyarsın yada kapıya not bırakın. Ama çocuklara bağırmaktan ziyade sese odaklanmanızı tavsiye ederim.

Çok mantıklı geldi ya. Alsam mı acaba ya gıcık olup daha çok bağırırsa
Aksine utanmasi lagzim aslinda. Bana bir arkadas hediye etti cok begendim, sizde istifade edebilirsiniz belki diyebilirsiniz.

Baska ne yapabilirsinizki? Sikayet etseniz belki bagirmaz evet, ama cimcikleyebilir veya dovebilir. Bence onemli olan annenin bilinclenmesi. Oda belki hediye edeceginiz bir kitapla olabilecek birsey.

polis çağırın direkt isim vermeden, yazık çocuklara. bizim alt katta buna benzer bişey yaşamıştık adam yaşlı anne ve babasına devamlı bağırıyordu polisi arayıp durumu izah etim anne ve babasının durumundan endişe ediyorum bi gelip bakar mısınız demiştim. siz de aynısını yapabilirsiniz

Tahammul edemeyecek insanlar neden bir degil iki tane dogurur hiç anlamam. O yuzden cocuklarina bu kadar bagirmasina hak veremicem.

Bence hiç bulaşma bulaşırsan inadına daha çok yapar ses.Tecrubeyle sabit.Evi satıp kurtulmak için gün sayıyorum.Benim de bebeğim oldu uyutamıyorum gürültünüzden uyanıyor hep ayağıma alıp sallıyorum dedim demez olayďım evi tepemize yıkmadıklari kaldı.Kızım 4 yaşına gircek öğlen uykusu nedir bilemedi.Güm güm sesler yüzünden hasta değildim ama panik atak hastası oldum ilaç kullanıyorum.Kadın o kadar vurdum duymaz ki çoçuklar birbirini öldürse bile müdahale etmiyor.Balkona atıyor çoçukları çoçuklar çığlık çığlığa oraya buraya vuruyor güm güm yere vuruyorlar.
Onlar normal biz anormal olduk.Yok böyle gürültü anlatamam.Evi satıp kurtulacağım başka yolu yok zararım çok büyük.Kredimiz bitmek üzereydi şuan tekrar kredi çekip borca gireceğiz.Sabahlara kadar uyuyamıyorum evde huzurum kalmadı.Kadın ve kocası inadına yerlere vuruyorlar biseyler çekip duruyorlar heryerden bişey çırpıyor kadın.Eşimin eli belada kalmasın diye susuyorum.Sustukça tepeme çıktı ben çekiyorum Allah çekmesin beni evimden yuvamdan edecek.Ne zorluklarla aldık biz bu evi eşim gece gündüz çalıştı ek işlere gitti.Kendimden korkuyorum artık kadın çok çirkef bir kadin hic utanması yok.Allah bildiği gibi yapsın onu.

yazık ya o çoçuklara ilerdi kimbilir nasıl psikolojik sorunları olacak

aynı şekilde sizin çocuğunuzda alt ıslatmalarına başlayabilir ilirde yada şimdi

çünkü korkan çoçuklarda alt ıslatma sorunu oluşuyor

böyle üst üste çoçuk yapmak zaten çok mantıksız birşey

belliki kadının muhakeme yeteneği pek yok

onların ev sahibi varsa ona haber verin
yoksa aparman yöneticisine diyin

en son da eşiyle konuşursunuz

kadın eşine bağırdığına göre pasif birisi

olmadı en son videoya sesleri alır polise gösterirsiniz

değişik biriymiş samimi olmayın hiç

hatta son derece ciddu olunki korksun

baktınız olmuyor taşının çocuğunuzun ruhsağlığından önemli değil hiçbirşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…