Herkese selam.
Birkaç ay önce yeni bir daireye taşındık. Üst katımda iki çocuklu bir aile var. Genel olarak çok gürültülü insanlar ama alıştım artık yapabilecek bir şey yok bu evden çıkana kadar çekicem bu işkenceyi. Esas soruna geleyim.
Dediğim gibi iki çocukları var küçükler ve yaş farkları 1 ya da 2. Yani 3-4 yaşlarında iki çocuk. Haliyle annelerini baya uğraştırıyorlar. Anlıyorum kadın için kolay değil iki küçük çocukla uğraşmak. Bazen patlaması falan normal ama komşum öyle değil. Ciddi derecede psikolojimi bozdu çünkü sürekli ama sürekli çocuklarına bağırıyor. Günde 8-10 kere benim duyduğum. O da öyle ufak tefek bağırmalar da değil hani şu cinli korku filmleri olur ya oradaki efektli cin sesleri gibi son ses bağırıyor. Oturma odalarının altında bebeğimin odası var onu uyutmaya gittiğimde duyuyorum özellikle. Bazen bebeğim sıçrıyor hatta ben bile kocaman insan korkup sıçrıyorum sesinden. Çocuklar da sürekli ağlayıp bağırıyorlar ki böyle bir anneyle çok normal. Kadının sesi de gür iyice rahatsız oluyorum.
En başta takmamaya çalışıyordum ama dediğim gibi gün boyu sürekli son ses bağıran, azarlayan bir kadın. Çok rahatsız oluyorum, çocuklarına da üzülüyorum 7/24 bağıran bir anne. Kimsenin anneliği umrumda değil, "ay bu nasıl anne"
triplerini hiç sevmem ama benimki daha ziyade "ay bu nasıl insan" oluyor.
Kadını uyarsam üste çıkacak diye düşünüyorum çünkü çirkef biri olduğu belli. Başka yapılacak bir şey var mı? Bu arada ben zaten 1-2 seneye çıkarım bu evden, memnun değilim pek ama o çocuklar için de bir şeyler yapmak isterdim.