Valla ben bu nasıl anne tribine girerim çocuğu olmayan milyonlarca insan var o çocuk sesi için canını vercek olanlar var bende öyleyim geçen yolda annesi çocuğa tokat attı ben yolun ortasında ağladım eşimde iç çekti ama siz abla bebeğim uyandı diye uyarıda bulunabilirsiniz çok ses geliyor diyeHerkese selam.
Birkaç ay önce yeni bir daireye taşındık. Üst katımda iki çocuklu bir aile var. Genel olarak çok gürültülü insanlar ama alıştım artık yapabilecek bir şey yok bu evden çıkana kadar çekicem bu işkenceyi. Esas soruna geleyim.
Dediğim gibi iki çocukları var küçükler ve yaş farkları 1 ya da 2. Yani 3-4 yaşlarında iki çocuk. Haliyle annelerini baya uğraştırıyorlar. Anlıyorum kadın için kolay değil iki küçük çocukla uğraşmak. Bazen patlaması falan normal ama komşum öyle değil. Ciddi derecede psikolojimi bozdu çünkü sürekli ama sürekli çocuklarına bağırıyor. Günde 8-10 kere benim duyduğum. O da öyle ufak tefek bağırmalar da değil hani şu cinli korku filmleri olur ya oradaki efektli cin sesleri gibi son ses bağırıyor. Oturma odalarının altında bebeğimin odası var onu uyutmaya gittiğimde duyuyorum özellikle. Bazen bebeğim sıçrıyor hatta ben bile kocaman insan korkup sıçrıyorum sesinden. Çocuklar da sürekli ağlayıp bağırıyorlar ki böyle bir anneyle çok normal. Kadının sesi de gür iyice rahatsız oluyorum.
En başta takmamaya çalışıyordum ama dediğim gibi gün boyu sürekli son ses bağıran, azarlayan bir kadın. Çok rahatsız oluyorum, çocuklarına da üzülüyorum 7/24 bağıran bir anne. Kimsenin anneliği umrumda değil, "ay bu nasıl anne"
triplerini hiç sevmem ama benimki daha ziyade "ay bu nasıl insan" oluyor.
Kadını uyarsam üste çıkacak diye düşünüyorum çünkü çirkef biri olduğu belli. Başka yapılacak bir şey var mı? Bu arada ben zaten 1-2 seneye çıkarım bu evden, memnun değilim pek ama o çocuklar için de bir şeyler yapmak isterdim.
Ya arada insan patlayabiliyor bunu anlarım iki küçük çocuk ve sürekli evdeler hiç dışarı çıkmıyorlar onlar da enerji patlaması yaşıyor herhalde. Ama 1 olur 2 olur böyle defalarca bağırıp çağırması çok sinir bozucu.Valla ben bu nasıl anne tribine girerim çocuğu olmayan milyonlarca insan var o çocuk sesi için canını vercek olanlar var bende öyleyim geçen yolda annesi çocuğa tokat attı ben yolun ortasında ağladım eşimde iç çekti ama siz abla bebeğim uyandı diye uyarıda bulunabilirsiniz çok ses geliyor diye
Ay eşi genelde sessiz ama o da arada çocuklara bağırıyor. Karı koca çocuktan çıkarıyor hıncını onlar da ağlıyor ya da bağırıyor bu seferBisure sonra alışırsıniz, bizim de alt kat aynı cocuklarina bağırması bitiyo eşiyle kavga ediyo. Biz alıştık bazen meraktan sessizce durup bu sefer ne konuda kavga ediyolar diye dinliyoruz falan
Adınızı vermeden polisi arayabilirsiniz belki, ben bi kere öyle yapmıştım. Pek işe yaramamisti ama belki bunların gözü korkar.Ay eşi genelde sessiz ama o da arada çocuklara bağırıyor. Karı koca çocuktan çıkarıyor hıncını onlar da ağlıyor ya da bağırıyor bu sefer
Daha önce gürültü yüzünden 2 kere uyarmıştık insan olan anlardı diye düşünüyorum. Şimdi gıcık olup inadına gürültü yaparsa olan bebeğime olur diye sabrediyorum.Bence uyarın siz uyarmadan rahatsız olduğunuzu nerden bilecek ki? Ne kaybedersiniz belki biraz rahat edersiniz.
Şimdi de alt komşum türlü hakaretle çocuğuna bağırıyor. Allah aşkına normali bu mu toplumun anlamadım? Yoksa bütün saçma sapan insanlar bu apartmana mı toplanmış.Ne yapılır bilmiyorum, eşiniz babalarına mı çıtlasa diyeceğim, ne kadar doğru olur ona da aklım ermiyor...ama inşallah bu konuya da kimsenin anneliği, kimseyi ilgilendirmez diyen çıkmaz ya...
Dün haberlerde 1 günlük bebeğini gece yarısı sokağa bırakıp, üzerinden battaniyesini bile alıp giden anneyi de gördüm ya...aklımdan gitmiyor...Allah'ım yaa bazı insanlar buhar olsun uçsun diyorum..hiç var olmamış gibii, kimseye zararı dokunmamış gibii
Başka şekilde ama sürekli gürültü yapan bi komşum oldu, taşındı gitti de kurtuldum. Ama gitmeden ev sahibini aramıştım, onlar da onu arayıp uyarmış evimi boşalt filan demişler. O kadar rahat ettim ki. Siz nasıl uyarırsınız bilmem ama bana kalırsa tekrar farklı şekilde uyarın evinde rahat edememek çok sinir bozucu.Daha önce gürültü yüzünden 2 kere uyarmıştık insan olan anlardı diye düşünüyorum. Şimdi gıcık olup inadına gürültü yaparsa olan bebeğime olur diye sabrediyorum.
Aslında onlarda burayı kullanıp yardım alsa onlar içinde iyi olurdu keşke olsaydıBisure sonra alışırsıniz, bizim de alt kat aynı cocuklarina bağırması bitiyo eşiyle kavga ediyo. Biz alıştık bazen meraktan sessizce durup bu sefer ne konuda kavga ediyolar diye dinliyoruz falan
İşte bide bazı kadınlar umursamaz oluyor bence sen abla çok ses geliyor bebeğim uyandı 1 2 saat idare edermisin gibisinden konuş baktın üste çıkıyor hiç zorlama belli ki laftan anlamayan insanlardırYa arada insan patlayabiliyor bunu anlarım iki küçük çocuk ve sürekli evdeler hiç dışarı çıkmıyorlar onlar da enerji patlaması yaşıyor herhalde. Ama 1 olur 2 olur böyle defalarca bağırıp çağırması çok sinir bozucu.
Korona olmasa kadına şikayet olrk degilde 1 gün çaya evinize çağırın. Konuşrkn o size dert yanar yaramzlr diye ordan hak verip az da olsa soylyblrdnz. Komşuluk o kadar önemli kiHerkese selam.
Birkaç ay önce yeni bir daireye taşındık. Üst katımda iki çocuklu bir aile var. Genel olarak çok gürültülü insanlar ama alıştım artık yapabilecek bir şey yok bu evden çıkana kadar çekicem bu işkenceyi. Esas soruna geleyim.
Dediğim gibi iki çocukları var küçükler ve yaş farkları 1 ya da 2. Yani 3-4 yaşlarında iki çocuk. Haliyle annelerini baya uğraştırıyorlar. Anlıyorum kadın için kolay değil iki küçük çocukla uğraşmak. Bazen patlaması falan normal ama komşum öyle değil. Ciddi derecede psikolojimi bozdu çünkü sürekli ama sürekli çocuklarına bağırıyor. Günde 8-10 kere benim duyduğum. O da öyle ufak tefek bağırmalar da değil hani şu cinli korku filmleri olur ya oradaki efektli cin sesleri gibi son ses bağırıyor. Oturma odalarının altında bebeğimin odası var onu uyutmaya gittiğimde duyuyorum özellikle. Bazen bebeğim sıçrıyor hatta ben bile kocaman insan korkup sıçrıyorum sesinden. Çocuklar da sürekli ağlayıp bağırıyorlar ki böyle bir anneyle çok normal. Kadının sesi de gür iyice rahatsız oluyorum.
En başta takmamaya çalışıyordum ama dediğim gibi gün boyu sürekli son ses bağıran, azarlayan bir kadın. Çok rahatsız oluyorum, çocuklarına da üzülüyorum 7/24 bağıran bir anne. Kimsenin anneliği umrumda değil, "ay bu nasıl anne"
triplerini hiç sevmem ama benimki daha ziyade "ay bu nasıl insan" oluyor.
Kadını uyarsam üste çıkacak diye düşünüyorum çünkü çirkef biri olduğu belli. Başka yapılacak bir şey var mı? Bu arada ben zaten 1-2 seneye çıkarım bu evden, memnun değilim pek ama o çocuklar için de bir şeyler yapmak isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?