Komşum evimizin içinde inliyor!

Açın son ses, hoparlörü de dayayın duvara, Mesnevi'den ders aldımmm, döndüm Mevlana gibiiii...

Aynenn çok zor gerçekten midesi bulanıo insanın bide yaşlarını almış adamlar geç kalınmış ergenlik yaşıyorlar sanırım ayy çık valla kaç kurtar kendini hatta ben de üst katımda ev sahibiyiz bizim ihtimalimiz yok maalesef

Siz onun yan tarafında oturuyorsunuz
Bu adamin apt ve üst katında oturanlar ile de konuşmanız onlar da sesten şikayetçi ise hep birlikte şikayetçi olursunuz.

Off çok mide bulandırıcı ya biz eşimle tatile gittik küçük pansiyon tarzı bi yerde kaldık ayy saatlerce susmadı kadın içimiz dışımıza çıktı. Sonra selamünaleyküm dedi başka biri içeri girdi duyduk yanieşim gitti kavga etti şikayet edicem burayı dedi tutuştular. Siz her gün iyi dayanıyorsunuz bide komşularınıza sorun bence anormal işler döndüğü kesin

Yuhhh iyiki polis basmamis yoksa dizilerdeki gibi sizde yanlış anlaşılmaya kurban giderdiniz iyi yapmışsınız valla biz komşularla selam selamiz tanımıyorum hiçbirini o yüzden sormak olmaz galiba ama yoneticiyle konusucaz o halletsin. Kadın yeni geldi zaten çok hevesli zırt zırt sikayetleniyo aidat için kapıya dayaniyo sever böyle aksiyonlari

Ya ne denir ki bu durumda orasi sizin de eviniz esinizin tavri da hic anlasilir degil cocugunuz yaşlınız da var oturdugunuz binada aile cogunlukta ise esiniz yonetici ile konusur uygun bir dille olmuyorsa sesleri dinler duyar esiniz gider adamin kapisina uyarir . Sizin de orasi eviniz sonucta orada da rahat edilemeyecekse nolacak ... benim esim olsaydi adami da simdiye girtlaklayip atmisti simdiye coktan... nasil bir cozum bulursunuz pek bilemedim ama ben dinlemezdim esim de cozum olmuyorsa gider kapisina dayanirim boyle bir terbiyesizlik mi var . Bir gun yoneticiyi evinizde esi ile misafir edersiniz duyar sesleri siz olsaniz naparsiniz dersiniz en azindan olmuyorsa aile huzuru icin tasinmanizda fayda var ya da kiraci iseniz ev sahibinizle konusabilir esiniz sonucta o adam siz ciksaniz bile kiraya verecek orayi yine ayni sorunu yasayacak en guzeli kirada iseniz ev sahibini haberdar etmeniz

Offf don paça arada bizde giderdik artıktop yöneticide o zaman

Offf don paça arada bizde giderdik artıktop yöneticide o zaman
Aynen öyle top yönetici de son 2-3 ayımı huzur içinde geçirmek istiyorum para olsa yarın tasinicam

Sonradan girenin selamunaleykum diye selam vermesi beni bitirdi yalnız

Ben de aynı şeyleri yaşadım yaklaşık 6 ay boyunca geceli gündüzlü inleme sesleri,çok nadir de internetten izlenen yüksek volümlü komik videolar..Bn de not yazdım gece yarıları izlediğiniz videolar yüzünden uyuyamıyoruz sabah işe gidiyoruz anlayış bekliyoruz dedim,iniltiler de kesildi o notla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…