- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
Umarim bi daha yaşamazsınız vallahi çok zor benimki duymasın diye son ses açıyorum müziği baştan anlam veremiyor sonra dans ediyoruzevet kiracıyiz 4 senedir bu evdeyim zaten bunalmistim evdenn simdi hepten bunalıma soktular bu seslerle
Aynenn çok zor gerçekten midesi bulanıo insanın bide yaşlarını almış adamlar geç kalınmış ergenlik yaşıyorlar sanırım ayy çık valla kaç kurtar kendini hatta ben de üst katımda ev sahibiyiz bizim ihtimalimiz yok maalesefUmarim bi daha yaşamazsınız vallahi çok zor benimki duymasın diye son ses açıyorum müziği baştan anlam veremiyor sonra dans ediyoruzevet kiracıyiz 4 senedir bu evdeyim zaten bunalmistim evdenn simdi hepten bunalıma soktular bu seslerle
Yemin bile ederimmmmmmmmmmm 7-8 değil 9-10 birazdan başlarlar sohbet dönüyor suanGünde 7 8 defa. Sen söylediğine inandin yani
Hahahha mümkünBelki başkasının evinin içinde inleme fantazisi vardır olamaz mı
O evde farklı işler dönüyor o haldeYemin bile ederimmmmmmmmmmm 7-8 değil 9-10 birazdan başlarlar sohbet dönüyor suan
Farklı adam veya farklı kadın değil ama adamın birilerini bu kadınla aldattığı ve tekin bi insan olmadığı kesinO evde farklı işler dönüyor o halde
Siz daha fazlasını yapınAslında bence de ilahi, ağıt, cenaze marşı falan dinletin. Ya da çocuk ağlama sesi dikkatleri dağılır,bunu her inleme sesi geldiğinde yapın. Pavlov un köpeği gibi , eğitin zamanla
Yuhhh iyiki polis basmamis yoksa dizilerdeki gibi sizde yanlış anlaşılmaya kurban giderdinizOff çok mide bulandırıcı ya biz eşimle tatile gittik küçük pansiyon tarzı bi yerde kaldık ayy saatlerce susmadı kadın içimiz dışımıza çıktı. Sonra selamünaleyküm dedi başka biri içeri girdi duyduk yanieşim gitti kavga etti şikayet edicem burayı dedi tutuştular. Siz her gün iyi dayanıyorsunuz bide komşularınıza sorun bence anormal işler döndüğü kesin
Ne güldüm buna ya hahahahakadın inlemeye başladığında telefondan ayı inleme sesi açıp selfie çubuğuyla tavana yapıştırın öyle inlenmez böyle inlenilir
Offf don paça arada bizde giderdik artıkYuhhh iyiki polis basmamis yoksa dizilerdeki gibi sizde yanlış anlaşılmaya kurban giderdiniziyi yapmışsınız valla biz komşularla selam selamiz tanımıyorum hiçbirini o yüzden sormak olmaz galiba ama yoneticiyle konusucaz o halletsin. Kadın yeni geldi zaten çok hevesli zırt zırt sikayetleniyo aidat için kapıya dayaniyo sever böyle aksiyonlari
Aynen öyle top yönetici de son 2-3 ayımı huzur içinde geçirmek istiyorum para olsa yarın tasinicamOfff don paça arada bizde giderdik artıktop yöneticide o zaman
Sonradan girenin selamunaleykum diye selam vermesi beni bitirdi yalnızOff çok mide bulandırıcı ya biz eşimle tatile gittik küçük pansiyon tarzı bi yerde kaldık ayy saatlerce susmadı kadın içimiz dışımıza çıktı. Sonra selamünaleyküm dedi başka biri içeri girdi duyduk yanieşim gitti kavga etti şikayet edicem burayı dedi tutuştular. Siz her gün iyi dayanıyorsunuz bide komşularınıza sorun bence anormal işler döndüğü kesin
Benim komşum da böyleydi. Ay bir de yaşlı başlı amca teyzeydiler. 50 -55 yasında insanlar. Bir de yönetici kendileriydi. En son taşındım. Çekilecek dert değil