Gerçekten çok güzel bi yaklaşımda bulunmussunuz utandirmadan belli etmedenBenim üst kat komşum da yeni evlendi.
İkinci günü başladı inlemeler.
Mesaj yazdım kıza.
Dedim ablacım,ben uyuyordum.
Çocuklar,üst kattan çok kötü ağlama sesleri geldi,dediler. Bir sorun yoktur umarım. Var mı yapabileceğimiz bir şey,dedim.
(Bu arada gerçekten kızım duydu.)
Kızın cevabı:
Ablacım çok özür dileriz.
Tv izlerken eşim biraz sesini açmıştı.
Bir daha dikkatli oluruz. Demek ki ses çok gidiyor aşağıya. Tekrar özür dileriz,dedi.
Artık duymuyoruz.
kız iyi kurtarmışın paçayı adamlar senin kapına gelmiş yanlışlıkla, kek götürmeler falan iyi gümbürtüye gitmemişin Allah korumuşBir kadın ve 1-2 tane de genç kız gördüm belki 20 yaşlarında. Olayı anlamam biraz uzun sürdü çünkü bize kendilerini normal aile olarak tanıttılar. Tabi kadınla hiç konuşmadım genç bir çocukla konuşmuştuk. Ne zamanki onlara gelen adamlar gece yanlışlıkla benim kapımı çalmaya başladı, o zaman şüphelendim.
Bir defasında banyodaydım, kadının da banyodan sesi geliyordu ağlıyor mu kusuyor mu bilmiyorum. Ezan okunuyordu ve adam Allah kitap ezan diyerek küfrediyordu. Bir defa kapılarına gittim kek yapmıştım ( genel eve kek götürmek de ne saçmaymış) açmadılar kapıyı.
Tabi benim parçaları birleştirmem zaman aldı biraz binada benden başka sesi çıkan olmadı çünkü. Bizim yatak odalarımız birleşik olunca ben çok rahatsız oluyordum.
iki güne kadın buraya konu açar tatile gittim acaba kocam beni aldatıyor mu diye. karısıyla bu kadınlarla yaptığı gibi yapmıyor demekki yazıkkkKarısı çocuğu geldi arkadaşlar. Küçük kızın sesini duyunca nasıl huzur doldu içim anlatamam diğer türlü hep bi tiksinti vardi