Komşum evimizin içinde inliyor!

Benim üst kat komşum da yeni evlendi.
İkinci günü başladı inlemeler.
Mesaj yazdım kıza.
Dedim ablacım,ben uyuyordum.
Çocuklar,üst kattan çok kötü ağlama sesleri geldi,dediler. Bir sorun yoktur umarım. Var mı yapabileceğimiz bir şey,dedim.
(Bu arada gerçekten kızım duydu.)
Kızın cevabı:
Ablacım çok özür dileriz.
Tv izlerken eşim biraz sesini açmıştı.
Bir daha dikkatli oluruz. Demek ki ses çok gidiyor aşağıya. Tekrar özür dileriz,dedi.

Artık duymuyoruz.

Gerçekten çok güzel bi yaklaşımda bulunmussunuz utandirmadan belli etmeden bu adam da bugün 4. Gün ses seda yok dün bi kadın sesi duydum eve geldiler telefonla konuşuyordu ve küçük bi kız sesi daha duydum hatta anneme dedim ki o çocuğun sesini duymadan önce " Ben hemen kızı uyutayim bunlar yaygarayi basicak " ama umduğum gibi olmadı şuan için sıkıntı yok kızıyla da tlfn da konuştu benn evde diye dusundum

Karısı çocuğu geldi arkadaşlar. Küçük kızın sesini duyunca nasıl huzur doldu içim anlatamam diğer türlü hep bi tiksinti vardi

kız iyi kurtarmışın paçayı adamlar senin kapına gelmiş yanlışlıkla, kek götürmeler falan iyi gümbürtüye gitmemişin Allah korumuş

Karısı çocuğu geldi arkadaşlar. Küçük kızın sesini duyunca nasıl huzur doldu içim anlatamam diğer türlü hep bi tiksinti vardi
iki güne kadın buraya konu açar tatile gittim acaba kocam beni aldatıyor mu diye. karısıyla bu kadınlarla yaptığı gibi yapmıyor demekki yazıkkk

Beh be bizde anca kedi köpek sesi gelsin herkes yaşlı anasını satayim emekli burda çok monoton burası çook,millet ne aksiyonlar yaşıyor biz burda sıkıntıdan patlarken.

“Evet sevişmek çok temel bir ihtiyaç ama lütfen başkalarını rahatsız etmeyecek desibelde çiftleşelim!” yazın koyun kapısına

Ay gerçekten sizi çok iyi anlıyorum. Çok sinşr bozucu bir durum. Bir önceki evimde karşı dairemde anne,baba,kızları ve oğulları vardı. Oğlanı evlendirler. Nasıl saçma bir mimariyse yatak odalarımız arasında ince bir duvar vardı. Ay sanki bizim odada gerdeğe girdiler. Eşim çalışıyodu o gece. Yastığı falan alıp salonda yatmışım. O kalabalığa rağmen, her atağa kalktıklarında sesleri bize kadar geliyordu. Allahtan lojman çıktıda taşındık hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…