Komşum evimizin içinde inliyor!

Yok kadını gördüm kapımın deliğinden baktım ama işin ilginç yanı eşim ben iki tane kadın gördüm ayrı ayrı diyor ve tarifi benim gördüğüme benzemiyor etti mi size 3 kadin
Binada yasak değilmi böyle şeyler köye adam böle edecek ona neler ederler

İşte bugüne kadar hep sesi açtım son ses şimdi yoneticiye şikayet edicm

Yok kadını gördüm kapımın deliğinden baktım ama işin ilginç yanı eşim ben iki tane kadın gördüm ayrı ayrı diyor ve tarifi benim gördüğüme benzemiyor etti mi size 3 kadin
Benzer bir durumu yaşadım, anormal sesler geliyordu sürekli. Ama öyle böyle değil dayak sesleri ağlamalar, kadına tecavüz edildiğini bile düşündüm.
Sonra eve farklı adamların girip çıktığını görünce olaya uyandım, polisi aradım. Polis geldi kapıyı açmadılar ama gecesinde apar topar taşındılar. Genel ev gibi kullanıyorlarmış yani. Belki sizin de öyledir.

Ah snin ruh halini en iyi ben anlarim bizde de onun kadin versiyonu vardi evden cikarana kadar neler cektim duvarlara vurmakdan her yerde izler olustu neler soyledim bagrdim cagrdim konstk ettk yok her gece ama nasl sesler o kadr enerjiyi nasil buluyrlardi anlamadm ama kadinligimdan insanligimdan utanir hale geldim ve pskoljim bozuldu ama cikti sukur Allah sabir versin yardm etsin ins

Yönetici var madem hemen söyleyin hatta alta yazı asin.
Kat no ile birlkte.
Binada aileler oturuyor lütfen bazi seslere özen gösterelim dye
Cok mantıklı bi cumle

Çok arsız durum yani eve kadın mı atıyo eşi mi acaba. Duvara vursan anlar mı üst kata olunca bn vilada ile vurmuştum anlık işe yaramıştı tövbe ua
Hemen yan kapı ya biraz da korkuyorum karşılaşıyoruz hep bina girişinde falan hani bıçağı takar eder diye tövbe tövbe

Kadın kadın annem bile diyor ki ne sahtekar bi kadın bu adamı zevke getiricem diye apartmanı ağlattı ahahshs

Hemen yan kapı ya biraz da korkuyorum karşılaşıyoruz hep bina girişinde falan hani bıçağı takar eder diye tövbe tövbe
Bıçağı geçtim başka şeyden de korkadım bn alır içeri Allah korusun eşin de konuşsun yönetici ile yada siz yön eşi varsa konuşun ertelemeyin bunu bnce şaka gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…