- 26 Haziran 2018
- 95
- 166
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğrenç bir şey ya.Kadinin yüzüne söyle çocuğun içinde olsa yap ayrıca 7 8 defa himmm film falan açık kalmış olmasinGercekten, şaka değil, resmen evin içinde seks yapıyor gibiler. O kadının o abartı inlemesi, hergün, hergün, hergün! !!!! Günde abartısız 7-8 defa duyuyorum!!! İşin garip yani bir zamanlar baba baba diye dolanan küçük bi kız çocuğunun sesi geliyodu uzun zamandır da bi kadının sesini duyuyorum. İşin kötü yanı 2.5 yaşındaki kızım bu sesleri duymasın diye 1.5 aydır debeleniyorum. En son dinlediğim müziğin sesini sonuna kadar açtım tv'de apartman inledi ama ve odan sonra ertesi günü kadını gönderdiğini gördüm ve bi süre ses kesildi. Sonra 1 haftaligina şehir dışına gittim geldim ve iki gündür yine rahatsız edici sesleri duyuyorum. Eşime kaç defa yoneticiyle konuş dedim bilmiyorum ama aşırı gerildim ve bu işsiz güçsüz sadece sevişmek için hayata gelmiş adama patlamamak için kendimi sıkıyorum
Ay tahmin edebiliyorum ben böyle birileriyle aynı evde yaşadım maalesef onlar yüzünden piskolojim bozuldu istesem de ses yapamıyorum yatak odamdaBenim komşum da böyleydi. Ay bir de yaşlı başlı amca teyzeydiler. 50 -55 yasında insanlar. Bir de yönetici kendileriydi. En son taşındım. Çekilecek dert değil
Valla olabilir mi bilmiyorum ki tipi de ona müsait. Yani bu adam öyle totolu göbekli sacsiz yaşlı bi adam değil. İlk geldiklerinde ailesiyle , inşaat işçisi olduğunu duymuştuk sonra ev sahibi , adamin kirasını ödemediğini benim kocama isyan ederek anlatmıştı ve resmen "şunu bi indirsene" dercesine kocaman yardım istemişti yaşlı bi adam. neyse sonra o neşeli aile gitti ( çoluk çocuk fısss oldu yok oldu) yerine bu inleyen kadın geldi ve adam hep aynı şeyi giyiyor siyah bi atlet galiba bi short ve terlik saçlar buğday tarlası gibi hep dik ve inanılmaz yoğun ve sıcak havalarda burnumun direğini kıran bi parfüm kokusu bütün apartmanı asansörü leeeeeeş gibi kokutuyoAdam jigalo olabilir mi?
%99.5 gitti çocuğu tahminimiz karısını aldattığı yönündeŞuan o evde çocuk varmı ? Yani bu sesler geldiginde adamın çocugu evde mi oluyor. ?
Çocuk olmasa kadınla yarışa giricem ama ajjsjsjkwBence siz onları bastırın .. şaka tabii. İşin ortasında kapıya gidin ya da posta kutularına mektup bırakın
Dövülür mü ya öyleleri Allah aşkına.. Neler gelir insanın başına. Herşeyin bir yolu yordamı var aman diyimBen cocugu merak ettım evde hala varmı cocuk yoksa gıttımı esınde baya pısırıkmıs ya yonetıce bıle soylememıs bızım burda olsa esım dırek dover sıgdırmaz aptmna
Nası yani aynı evdeAy tahmin edebiliyorum ben böyle birileriyle aynı evde yaşadım maalesef onlar yüzünden piskolojim bozuldu istesem de ses yapamıyorum yatak odamda
Ay valla koptum gulmekten cok yasa senSon ses müzik açmayın iyice gaza gelirler klip çekiyormuş gibi
Son ses ilahi açın motivasyonları bozulsun kudurukların
Çocuğu yok işte neredeler hiç bilmiyorum aldatıyor karisiniKadın inlerken çocuk nerde ki?
Ay bilemedim,senelerdir çocuklar uyanmasın diye sessiz sedasız takılıyoruz,siz duyuyorsanız aynı evin içinde çocukta duyuyordur.
Bilemedim,rahatsız edici.
Tamam istemsizde olabilir ama eminim sizin apatmanda yaşayan herkes duvarların ince olduğunun sesin gidebileceğinin farkındadır,kendi de duyuyordur alttan/üstten gelen sesleri,dikkat edilmeli.
Bilir çünkü bi tek ben tepki veriyorum ve ne alttan ne üstten ses gelmiyor bana onda da aynı şekilde olduğuna eminim sadece duvarlar çok ince ve benim olduğumu şak diye anlar bi de eşim olmasa yapicam dediğinizi ama muhatap olduğum için bana kızar bu sefer de bakalım bugün yarın konuşacak yoneticiyle o ilgilensn apt sorunuyla. Binanın önünde çocuklarınızı oynamayın maddesi yazan bi kadın buna da bi çözüm bulur diye dusunuyorumkapısına veya posta kutusuna not yazıp koysanız? kim olduğunuzu bilemez.
İyi bari çocuk duymuyorÇocuğu yok işte neredeler hiç bilmiyorum aldatıyor karisini