- 25 Ağustos 2020
- 84
- 27
- 8
- Konu Sahibi Butterfly1111111
-
Benim.ayakkbim hep ayakkabilikta zatn ama neden çöp falan var diyorum benim kapimin onu coplukmu diue takıyorum ayakkabımda çizik olsa o.mu yaptı acaba diye kendimi yiyip bitiriyorumMini ayakkabılık alın ayakkabılarınızı ona koyun. Sonra muhattap olmayın. Bu kadar basit bir konu.
Kapı önüne herhangi bir şey konulmaz. Ayakkabı ve araba dahil. Bina kurallarınız yok mu?
Zatn şimdiye kadar bizim kapının önüne çıkarılan ayakkabıları yavaşça onlarinkinin önüne koyuyodum ben kimseyi rahatsız etmedim.kiAyakkabılarınızı içeri alın biz alıyoruz kimseyle de tartışmıyoruz.
Ayakkabılıktaki ayakkabılarınızda mı çizik oluyor?Benim.ayakkbim hep ayakkabilikta zatn ama neden çöp falan var diyorum benim kapimin onu coplukmu diue takıyorum ayakkabımda çizik olsa o.mu yaptı acaba diye kendimi yiyip bitiriyorum
Hayır kendi ayakkabılığınızı içeri alın dışarda durması hoş değilZatn şimdiye kadar bizim kapının önüne çıkarılan ayakkabıları yavaşça onlarinkinin önüne koyuyodum ben kimseyi rahatsız etmedim.ki
Onlarda alsin onların bizimkinin iki katiHayır kendi ayakkabılığınızı içeri alın dışarda durması hoş değil
İyi de siz inada bindirmişsinizOnlarda alsin onların bizimkinin iki kati
Tamam siz alın içeri onlar da görsün örnek alsın. Normali bu yani dışarda bişey bırakılmaz hoş bir görüntü değil. Yemek yiyememe sinirden duramama sürekli ayakkabıları kontrol etme olayınız da kalmaz çok basit.Onlarda alsin onların bizimkinin iki kati
Onlarda alsin onların bizimkinin iki kati
Ben olsaydım bir paket kahve alır çalardım kapısını ne olup bitti ise güzel bir sekilde konusurdum.. Bebek arabası yok ayakkabı geldi gibi acıkcası kalp kırmaya küs kalmaya değmeyen konular icin kanlı canlı uykularimi kacıracak evden sogumama sebep olacak bu olaylari takıntı haline getirmezdim.
Ha halden anlamayan konusulmayacak biri ise kendi alanimda düzenimi kurar takıntı haline de getirmem.
Zatn şimdiye kadar bizim kapının önüne çıkarılan ayakkabıları yavaşça onlarinkinin önüne koyuyodum ben kimseyi rahatsız etmedim.ki
Kapının onu derken kenarı kendisi demişti bana boşuna niye içeri niye tasiyosun dedi ben nerden biliyim bu seferde kızacağınıHatanız bebek arabasını koymak olmuş. Çizgi aşılmış.
Bir bebek arabası 10 ayakkabıya bedel, bebek arabasının üstünden atlayamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?