• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsum benle uğraşıyo

Ben olsaydım bir paket kahve alır çalardım kapısını ne olup bitti ise güzel bir sekilde konusurdum.. Bebek arabası yok ayakkabı geldi gibi acıkcası kalp kırmaya küs kalmaya değmeyen konular icin kanlı canlı uykularimi kacıracak evden sogumama sebep olacak bu olaylari takıntı haline getirmezdim.
Ha halden anlamayan konusulmayacak biri ise kendi alanimda düzenimi kurar takıntı haline de getirmem.

Kahveyle çözülecek kadar aklı başında komşularsa elbette bu çözüme gidin, biz komşunun manyak olduğunu varsayıyoruz. 😅

Konu sahibi her türlü bu mesele çözülene kadar değerli ayakkabılarınızı oradan alın. Takıntı yapmanıza hiç gerek yok, ne olacak en fazla altlık kullanırsınız. Fazla ayakkabıları da şeffaf kutulara koyup dolaplara kaldırın.

Kapının onu derken kenarı kendisi demişti bana boşuna niye içeri niye tasiyosun dedi ben nerden biliyim bu seferde kızacağını

Bebek arabasının frenini çekmeyi unutmuş olabilir misiniz?

Araba muhtemelen onların kapısına yuvarlandı, tekerlekli sonuçta. Ellerinde alışveriş poşeti de varsa epey sıkıntı yaşamışlardır. Kötü şans diyelim.

Bence kahve taktiği ve tek ayakkabı olayını bir deneyin, olmazsa kademe kademe tepkinizi artırırsınız.

İki kapı arası mesafe bu kadar dar mı da her şeye takıyorsunuz? Görüntü olarak hoş gelmiyor bazılarına ama bu kadar olay haline gelmesi bana saçma geldi. Komşum bebek arabası koysa durup laf etmek aklıma gelmez.

İki kapı arası mesafe bu kadar dar mı da her şeye takıyorsunuz? Görüntü olarak hoş gelmiyor bazılarına ama bu kadar olay haline gelmesi bana saçma geldi. Komşum bebek arabası koysa durup laf etmek aklıma gelmez.

Asansör boşluğu o mesafeyi yaratıyor aslında.
Yöneticisi olmayan eski püskü yığma binalar geldi aklıma, asansör de olmayınca iki komşu evin içinden bacaklarınızı uzatsanız ayaklar birbirine değer.
Gerçi bazı müteahhitlerimizi asansör de durduramıyor. 😂

Çocuk arabası nasıl sığdı ona daha çok şaşırdım desem? 😅

Kahveyle çözülecek kadar aklı başında komşularsa elbette bu çözüme gidin, biz komşunun manyak olduğunu varsayıyoruz. 😅

Konu sahibi her türlü bu mesele çözülene kadar değerli ayakkabılarınızı oradan alın. Takıntı yapmanıza hiç gerek yok, ne olacak en fazla altlık kullanırsınız. Fazla ayakkabıları da şeffaf kutulara koyup dolaplara kaldırın.
Manyagında gittim zamaninda lakabı deliydi düsünün o derece🤪
Yüzüme kapıyı carpmıstı sonra kurabiye yapip gelmisti ?
Bazen vicdan azabi iyidir..Kimi pismanligi gösterir kimi icinde yasar tabi.Aman ben üzerime düseni yapayim da onlar tas atsin🤷🏻‍♀️

Bebek arabasının frenini çekmeyi unutmuş olabilir misiniz?

Araba muhtemelen onların kapısına yuvarlandı, tekerlekli sonuçta. Ellerinde alışveriş poşeti de varsa epey sıkıntı yaşamışlardır. Kötü şans diyelim.

Bence kahve taktiği ve tek ayakkabı olayını bir deneyin, olmazsa kademe kademe tepkinizi artırırsınız.
Yok ben Öyle dedim ama çocuklar birbirini itip takılıyo dedi

Hoşuma
Manyagında gittim zamaninda lakabı deliydi düsünün o derece🤪
Yüzüme kapıyı carpmıstı sonra kurabiye yapip gelmisti ?
Bazen vicdan azabi iyidir..Kimi pismanligi gösterir kimi icinde yasar tabi.Aman ben üzerime düseni yapayim da onlar tas atsin🤷🏻‍♀️
Gitti bu cevap guzelmis

Asansör boşluğu o mesafeyi yaratıyor aslında.
Yöneticisi olmayan eski püskü yığma binalar geldi aklıma, asansör de olmayınca iki komşu evin içinden bacaklarınızı uzatsanız ayaklar birbirine değer.
Gerçi bazı müteahhitlerimizi asansör de durduramıyor. 😂

Çocuk arabası nasıl sığdı ona daha çok şaşırdım desem? 😅merdivenin karşısına koydum yeni bina

bebek arabanıza balkonunuz varsa orda yer yapın ufak bi kolinin içine koyun. dairenin girişine de kapalı bi vestiyer alın ayakkabıları da ona koyun bitti gitti.

Apartmana ayakkabı, çöp kovası, ayakkabılık koyulmaz.
Ben kimsenin ayak kokusunu duymak zorunda değilim. Konu sahibi yöneticiniz varsa konuşun, apartmana böyle ortak kurallar koydurun bence.

Siz kendi kapınızın önünü derli toplu tutun, karşı tarafa da müdahale etmeyin. Allah korusun, küçücük meselelerden dolayı dönüşü olmayan şeyler oluyor eşler de işin içine girince. Muhattap olmamanızı tavsiye ederim

Kuralsız bir apartman dairesi belli

Eğer orada oturmayı düşünüyorsanız iyi geçinmek zorundasınız yoksa ileride başınız daha cok ağrır. Her şeyi inadına yaoarsınız/ yaparlar

Siz kendi kapınızın önünü derli toplu tutun, karşı tarafa da müdahale etmeyin. Allah korusun, küçücük meselelerden dolayı dönüşü olmayan şeyler oluyor eşler de işin içine girince. Muhattap olmamanızı tavsiye ederim
Peki çöpleri falan napabilirim ayakkabılarımla uğraşırlarsa

Öncelikle herkese iyi günler komşumla bebek arabası yer8 koyma konusunda tartışma cıktı ben içeri aldım bendr onlara ayakkabılarının bizim kapının önüne geldiğini söyledim. Sonra kocasına demiş galiba ayakkabılarınızı düzgün çıkarın dedi eşine sinirle çocuğun ayakkabısı her zamanki gibi biri başka biyerde biri başka biYerdeydi oda dediki onlar yapmıştır dedi bizden için o günden bu gube ayakkabım ayakkabiliktab değil yerde altlarından çöp cikiyo surekli bende takıntı oldu neden benle uğraşıyo diye aşırı şekilde takıyorum evden soğudum sürekli ayakkabının altlarını kontrol ediyorum duzeltrigimi bozmuşmu diye bakıyorum bu arada kapı kapiyayiz bende aynısını yapsam bu sefer kim.bilir.neler yapar yemek bile yiyemiyom niye uğraşıyo benden ne istiyo diye siz olsanız napardiniz
Yemek yiyemiyecek kadar mi takıldınız bu konuya? Bu kadar büyük bir sey yok ki ortada

Back